UitvaartverzekeringVerzekeringen

Yarden Uitvaartverzekering Afsluiten? Lees de Review!

Als je op de juiste manier afscheid kunt nemen van een overledene, dan verloopt het rouwproces een stuk eenvoudiger. Daarom kies je voor de Yarden uitvaartverzekering. Met deze verzekering wordt de uitvaartverzorging voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Je bent dus verzekerd van een goed afscheid. Wanneer je voor deze verzekering kiest, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over welk pakket het beste bij jouw situatie past. De verzekeraar biedt namelijk aan iedereen 1 uitvaartpolis aan: de “Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering”. Het afsluiten van de verzekering is ook een fluitje van een cent, want je kunt hem zowel telefonisch als online afsluiten.

Kiezen voor Yarden als verzekeringsmaatschappij voor jouw uitvaartverzekering is zeker een goed idee. Deze verzekeraar staat namelijk bekend om zijn kwalitatief goede en professionele dienstverlening in de uitvaartverzorging. Zij hebben bovendien niet voor niets het Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Daarnaast ben je bij deze verzekeraar zeker van een goede service, omdat Yarden luistert naar haar klanten. Ook dit kunnen zij bewijzen. De verzekeringsmaatschappij heeft namelijk in 2013 de Gouden Oor Erkenning behaald. Deze erkenning laat zien dat een organisatie een goed luisterend vermogen heeft en er alles aan doet om de klanten tegemoet te komen. Met de Yarden uitvaartverzekering zit je dus zeker goed.

De inhoud van de Yarden uitvaartverzekering

We weten allemaal dat er een moment komt in ons leven waar we onze laatste adem zullen uitblazen. Hoewel het niet prettig is om hieraan te denken, is het echter wel een feit. De kosten voor een uitvaart kunnen bovendien enorm oplopen. Om onze nabestaanden de zekerheid te geven dat zij niet alle kosten voor onze uitvaart hoeven te dekken, is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. De nabestaanden kunnen dan in alle rust afscheid nemen, zonder met de handen in het haar te zitten. Als je kiest voor de Yarden uitvaartverzekering, dan kun je zelf bepalen hoe het bedrag wordt uitgekeerd. Het bedrag kan namelijk op de volgende manieren worden uitgekeerd:

 • Yarden geeft de nabestaanden het verzekerd bedrag in geld.
 • Yarden betaalt aan de hand van facturen de kosten van je uitvaart.
 • De mogelijkheid bestaat ook om deze twee opties te combineren.

De verzekeraar houdt bovendien rekening met haar klanten. Daarom kun je bij het afsluiten van de Yarden uitvaartverzekering ook zelf bepalen wat de looptijd is en voor welk bedrag je jezelf verzekert. De premie is hierbij geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Voor het berekenen van de kosten van de verzekering hoef je slechts enkele vragen te beantwoorden. Yarden vraagt je namelijk eerst welke kosten je in ieder geval gedekt wil hebben. Je kunt er hierbij voor kiezen dat alleen de minimale kosten worden gedekt, dat de kosten voor een gemiddelde uitvaart worden gedekt of dat de kosten voor een uitgebreide uitvaart worden gedekt. Vervolgens selecteer je hoeveel personen je op je uitvaart verwacht. Je kunt dan kiezen voor de opties “minder dan 25 personen”, “meer dan 250 personen” of een aantal daartussen. Vervolgens selecteer je of je begraven of gecremeerd wil worden en waar dit moet gebeuren.

Yarden uitvaartverzekering

Voordelen van de Yarden uitvaartverzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf, dan wil je graag weten welke voordelen de verzekering van dit bedrijf met zich meebrengt. We vertellen je daarom welke voordelen de Yarden uitvaartverzekering met zich meebrengt:

 • Scherpe premie
  Aangezien de kosten voor een uitvaart enorm kunnen toenemen, denk je er misschien 2 keer over na om een uitvaartverzekering af te sluiten. Echter, de verzekering zorgt er juist voor dat je nabestaanden de slag van de uitvaart niet volledig of helemaal niet voelen. Een eenvoudige crematie kan je namelijk al ongeveer 6000 euro kosten. Als je echter de Yarden uitvaartverzekering afsluit, dan kun je genieten van een scherpe premie vanaf €1,99 per maand. Dit is toch niets vergeleken met een bedrag van €6000 in 1 keer?
 • Eenvoudige gezondheidsvragen
  Er is geen lang proces nodig voordat je de verzekering afsluit. Yarden stelt je namelijk slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen. Aan de hand van je antwoord op deze vragen en je voorkeuren ten aanzien van de uitvaart, worden de verzekeringsvoorwaarden bepaald.
 • Flexibele verzekering
  Misschien denk je nu op een bepaalde manier over de inhoud van je uitvaartverzekering, maar verander je na verloop van tijd van gedachten. Dan is het handig als je de verzekering kunt aanpassen. Yarden biedt je deze optie, omdat de verzekering flexibel is. Je kunt hem dus ook tussentijds aanpassen.
 • Online inzicht
  Als je iemand bent die vaak van gedachten verandert en je dus vaak gebruik maakt van de flexibiliteit van de verzekering, dan kan het dat je op een bepaald punt niet meer weet welke afspraken je met de verzekeraar hebt gemaakt. Daarom kun je online eenvoudig inzicht krijgen in je uitvaartverzekering.
 • Kinderen tot 21 jaar meeverzekeren
  Yarden geeft je de optie om kinderen tot 21 jaar (gratis) mee te verzekeren. Deze optie geldt voor de verzekeringen die vanaf 2016 zijn afgesloten.

Conclusie over de Yarden uitvaartverzekering

In deze review hebben we je verteld over hoe je de Yarden uitvaartverzekering kunt afsluiten en hoe het premiebedrag wordt bepaald. Je hebt ook gelezen over de voordelen die deze verzekering met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je bepalen of de verzekering wel of niet bij je past. We hebben gezien dat de verzekering gemakkelijk online of zelfs telefonisch afgesloten kan worden. Dit brengt dus verzekeringsgemak met zich mee. Verder hoef je slechts enkele vragen te beantwoorden over de voorkeuren voor jouw uitvaart, waarna de uitvaartkosten worden berekend. Aan de hand van deze berekening wordt ook je premiebedrag bepaald. Gemakkelijker kan het niet, omdat je alles zelf in handen hebt.

We hebben daarnaast gezien dat de Yarden uitvaartverzekering een flexibele verzekering is, die je gemakkelijk tussentijds kunt aanpassen. Als je precies wil zien welk premiebedrag is bepaald en welke voorwaarden zijn gekoppeld aan de verzekering, dan kun je deze informatie eenvoudig online terugvinden. Er wordt bovendien geen lang onderzoek uitgevoerd. Je hoeft namelijk slechts 3 gezondheidsvragen te beantwoorden. Ten slotte geldt er een scherpe premie. De Yarden uitvaartverzekering brengt dus veel voordelen en gemakken met zich mee. Daarom vinden wij hem voor iedereen een aanrader!

Klik hier om de beste uitvaartverzekering te vergelijken.

No Comment

Leave a reply