Producten

De Wonder Core 2 kopen? Bekijk dan nu de review!

Veel mensen die willen afvallen, vragen zich af of het beter is om bij hun trainingen gebruik te maken van zogenaamde vrije oefeningen of fitnessapparatuur. Die apparaten hebben dan weer als voordeel het mogelijk maken om spiergroepen geïsoleerd te trainen. Zo is de Wonder Core 2 een van de beste fitnessapparaten. Dit apparaat is gericht op het trainen van de buikspieren. Een mooi voordeel van dit apparaat is dat je het overal en altijd kunt gebruiken.

Wonder Core 2 Review

De Wonder Core 2 heeft net als alle andere fitness- apparaten diverse functies. De rugleuning kan namelijk in 3 standen vastgezet worden, ook helemaal naar de grond toe. De zitting van dit apparaat draait mee zodat ook schuine buikspieren te trainen zijn op het apparaat. Het is te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Hij is enigszins verstelbaar op je lengte, maar als je dan groter bent dan 1,90 dan is de Wonder Core 2 eigenlijk te klein. De Wonder Core 2 bevat een dvd met twee workouts van ongeveer 35 minuten.

Bij dit apparaat krijg je ook nog een 7 dagen maaltijd plan. Je kunt veelzijdige en goede oefeningen doen met de Wonder Core 2, mede dankzij het instructiefilmpje, dat geleverd wordt bij het apparaat. Er wordt duidelijk en rustig uitgelegd hoe je de oefeningen moet uitvoeren en daarnaast op welke wijze je het apparaat gereed maakt om de oefeningen te kunnen doen. De buikspieren die je hierbij zou willen doen maak je zwaarder door verschillende weerstanden op het apparaat te kiezen. Zo kun je dus kiezen om met 2 veren, 1 veer of zonder veren te werken. De rugleuning is daarnaast in verschillende standen vast te zetten, zodat je kleine of grotere bewegingen naar keuze kunt maken.

Voordelen Wonder Core 2

Het voordeel van de Wonder Core 2 is dat je zowel krachttraining als cardiotraining tegelijk kunt doen. Op zo een manier voer je al binnen een paar minuten per dag een efficiënte en effectieve complete workout uit. Heel erg handig. Doordat je met dit super apparaat ook kunt roeien, kun je nog meer body workouts doen met deze upgrade van het apparaat. Het mooiste is dat je dus ook je borst, je rug, je biceps en triceps kan trainen. En door de revolutionaire, dubbele resistentie van dit apparaat worden al je spieren aangespannen. Waar in het verleden de buikspierapparaten beperkte bewegingen maken, kan de Wonder Core 180 graden draaien. Je gehele middel wordt zodanig getraind dat je zelfs de zijspieren kunt trainen dankzij de ingebouwde draaizit.

Nadelen Wonder Core 2

Een nadeel van de Wonder Core 2 is dat de verschillende oefeningen van de workouts zelf wel erg kort zijn. Effectief gezien ben je 30 seconden tot 45 seconden aan het trainen per onderdeel. En de rest van de tijd ben je je aan het settelen op het apparaat en bezig om het apparaat te verstellen. Verder is het niet erg geschikt voor lange mensen. Het is 1.90 cm 1 1.95 cm. Het apparaat is hiervoor te klein en kan het niet de juiste ondersteuning bieden om blessures tegen te gaan.

Conclusie van de Wonder Core 2

De Wonder Core 2 ondersteunt je goed in het proces naar jouw streefgewicht. Dit apparaat is ideaal voor als je niet naar de sportschool wilt gaan en biedt door zijn vele mogelijkheden een totale workout, waardoor je daadwerkelijk resultaten boekt voor je hele lichaam. We raden je dus aan vandaag nog goed na te denken om dit apparaat aan te schaffen, zodat je zo snel mogelijk van je overtollige kilo’s af komt. Je hoeft dus niet te vrezen om kilo’s af te vallen. Want het staat zeker vast dat dit apparaat werkt.

No Comment

Leave a reply