Producten

Vandaag nog de VDO M5 kopen? Bekijk dan de review!

VDO staat voor Vereniging Deuta- Ota. De producten van VDO bestaan uit diverse apparaten die je ondersteunen in betere sport prestaties behalen. Zoals bij wielrennen of joggen. De VDO M5 inclusief hartslagmeter en cadans van VDO is een multifunctionele fietscomputer met draadloze gegevensopdracht via D3 digitale transmissie. Kenmerken van de M5 zijn onder meer een display met veel informatie, een auto-start functie en er kan een hartslagmeter en/of cadansmeter worden aangesloten. Beide gegevens worden dan tegelijkertijd op het beeldscherm weergegeven.

VDO M5 Review

De VDO M5 is een modern vormgegeven fietscomputer die over alle snelheid- en tijdsfuncties beschikt die je van een computer als deze verwachten mag. Maar hier houdt het zeker niet op. De VDO M5 is voorbereid om ook hartslag- en cadans gegevens te kunnen verwerken. Let er wel op dat de accessoires die hiervoor nodig zijn een borstband en een trapfrequentiezender, niet meegeleverd worden. Deze kunnen wel los of in de bundelaanbieding worden.

De DVO M5 fietscomputer van VDO beschikt over tal van functies. Vanzelfsprekend kan je de actuele snelheid zien, dag afstand, gemiddelde snelheid, maximale snelheid, een stopwatch die alleen tijdens het rijden meet, totale rijtijd et cetera. Ook heeft de VDO fietscomputer een thermometer aan boord die de actuele temperatuur aangeeft. Het unieke aan de VDO M5 is dat hij geschikt is om voor twee fietsen te gebruiken. Automatisch registreert hij met welke fiets gereden wordt. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld zowel fiets op een racefiets en een mountainbike.

Het grote scherm van de VDO M5 bestaat uit vier regels en in totaal vijf vlakken met informatie. Op de bovenste regel zijn tegelijkertijd twee functies te zien: bijvoorbeeld hartslag en temperatuur of tijd en temperatuur. De tweede regel geeft altijd de actuele snelheid aan. Links daarvan wordt met een pijltje aangegeven of u boven of onder het daggemiddelde zit. De derde regel geeft door middel van tekst aan welke functie geselecteerd is voor de onderste regel. Deze onderste regel is in staat om alle overige functies te tonen.

Voordelen VDO M5

De VDO M5 fietscomputer is een draadloze fietscomputer met alle basisfuncties zoals snelheid, rit duur, afstand en klok. Een van de voornaamste voordelen is de grootte van het scherm en het gemak om gegevens snel af te lezen. Ook is de VDO M5 fietscomputer instelbaar voor twee verschillende fietsen waarbij de data apart wordt opgeslagen.

Nadelen VDO M5

Het enige nadeel van de VDO M5 is dat je de hartslagkit alleen kan gebruiken met de VDO M5 en M6.

Conclusie van deze VDO M5

De ultramoderne fietscomputers van VDO maken de overdracht van gegevens tussen verschillende media mogelijk. De gegevensopslag wordt geanalyseerd en met geschikte software vergeleken. Dit is perfect voor professionele fietsers die optimaal willen trainen en presteren. Elk model VDO fietscomputer heeft een bepaalde opslagcapaciteit. Deze paramaters zijn eenvoudig in de gebruiksaanwijzing terug te vinden. Alle modellen zijn echter voorzien van de belangrijkste meetfactoren die een ambitieuze training of tourrit garanderen. De fietscomputers werken met een digitale, gecodeerde radiotransmissie en draadloze radiotechnologie. Met een fietscomputer van VDO ben je in staat om nauwgezet jouw trainingsniveau te bepalen en deze te evalueren.

No Comment

Leave a reply