Producten

Twist & Shape trainingsapparaat kopen? Bekijk de Review!

Sinds enige tijd is er in de fitnesswereld een nieuwe manier voor het trainen van de buikspieren, de bovenbenen en de billen. Al een hele tijd wordt deze trainingen in de sportschool veelvuldig gedaan met goed resultaat. De buikspieren worden harder en de billen strakker. Bewegen is voor iedereen belangrijk. Het houdt het lichaam soepel en ook nog vitaal. Om alle spieren in het lichaam in beweging te brengen kun je een nieuwe Twist & Shape trainingsapparaat aanschaffen. De nieuwe Twist & Shape trainingsapparaat is speciaal voor jouw buik en billen. Je maakt kennis met de nieuwe manier van bewegen om deze lichaamsdelen te trainen naar wens. Meestal zijn de traditionele oefeningen niet effectief genoeg om het lichaam fit te houden.

Twist & Shape Review

De Twist & Shape heeft de juiste vorm voor elk lichaam. Het is uniek vanwege de diverse functies die het heeft. Het duaal, krachtig roteringssysteem, antislip spin platen en de unieke handgrepen die verstelbaar zijn, maken dit apparaat alleen maar unieker. Deze handgrepen zorgen dan ervoor dat elk fitnessniveau het kan gebruiken ongeacht welke leeftijd erop stapt. Een leuke bijkomstigheid is de super digitale display. Deze geeft aan hoe lang je al bezig bent en hoeveel calorieën je verbrand hebt. En deze calorieën hangen dus af van je intensiteit, je lichaamsgewicht en conditie. Wat eigenlijk in eerste instantie direct opvalt, is dat de Twist & Shape zeer strak en modern is vormgegeven. Er zijn geen overbodige zaken die het apparaat te ingewikkeld maken. Al het overbodige is weggehaald en wat overblijft, is uiterst functioneel en gaaf op de juiste manier voor eenieder.

Vanaf de handgrepen is dit apparaat zodanig gevormd dat het niet te veel aanhangsels heeft die jouw extra vermoeien bij het trainen. Gaaf van alle kanten, vanaf de opstap tot aan de onderkant hiervan. Deze vorm is speciaal ontworpen met de sublieme ergonomie. De 240 graden draaibeweging zegt eigenlijk al dat we hier te maken hebben met een goede kwaliteit. De Twist & Shape is veel gemakkelijker in gebruik. Erop stappen en de hendels vastpakken, zijn de eerste bewegingen die gedaan moeten worden. Door de draaiende bewegingen van je romp van links naar rechts begint het proces al opgang te komen.

De verbranding van alle overtollig vet in de buikwanden wordt gezuiverd. De 240 graden bewegingen die je heen en weer uitvoert, helpen de buikspieren te trainen. Deze zuivere bewegingen maken de training puur en correct. Dit Twist & Shape apparaat geeft een volledige lichaamstraining. Tijdens de draaiende bewegingen zijn meestal niet alleen de buik en billen die in beweging gaan, maar ook de armen en de kuiten. Je kunt de Twist & Shape op meerdere manieren gebruiken. Het trainingsapparaat leent zich uitermate goed voor verschillende oefeningen. Combineer dus tijdens het draaien de oefening met een squat. Bij een squat zak je door de knieën en beweeg je je billen naar de grond toe, vervolgens ga je weer omhoog en blijf je dit herhalen. Dit is een ideale oefening voor stevigere en strakkere billen en bovenbenen. Door deze oefeningen te combineren is het gebruik van dit apparaat veel leuker.

Doordat het ook gemaakt is van het juiste materiaal is er geen twijfel aan het kwaliteitsniveau. Het is grotendeels gemaakt van kunststof en metaal. Dit geeft de leukste uitstraling aan dit apparaat. Met een lengte van 63 centimeter, een hoogte van 71 centimeter en een breedte van 110 centimeter past elke persoon op dit super trainingsapparaat. Niet langer hoef jij je zorgen te maken over hoe dit apparaat in elkaar zit. Het kan alles aan.

Voordelen van de Twist & Shape

Een van de voordelen van de Twist & Shape is, dat je veel plaats kan besparen bij het opbergen. En dat het zeer goed is in gebruik. Wil je het opbergen in welke ruimte dan ook, het past er zeker bij. Het draait heel erg soepel, waardoor inspanning bij gebruik niet nodig is. Je lichaam wordt stabieler omdat je wordt gedwongen je coördinatie te gebruiken. Een ander voordeel is dat je flexibiliteit behoudt.

Conclusie van deze Twist & Shape trainingsapparaat

Met behulp van dit Twist & Shape trainingsapparaat kun je blessures omzeilen. Vooral voor beginners is het aan te raden om met behulp van dit trainingsapparaat te trainen. De techniek van de draaiende bewegingen is snel geleerd en de uitvoer op dit apparaat is een stuk gemakkelijker. Met de Twist & Shape kun je eindeloos variëren. Om je trainingsmogelijkheden uit te breiden kun je het best dit trainingsapparaat direct aanschaffen.

No Comment

Leave a reply