Producten

Teasi One 2 zo snel mogelijk kopen? Bekijk de review vandaag?

Je wil vandaag 300kcal verbranden door te gaan fietsen. Dan kan je op basis van je wensen een route laten samenstellen door Teasi One 2. Naast calorieën kan je ook een route maken op basis van gewenste tijd of afstand. In tegenstelling tot de meeste navigatiesystemen kan je de Teasi One 2 voordelig aanschaffen. Je betaalt dus geen honderden euro’s voor een degelijk fietsnavigatiesysteem. Als je een mooie fietstocht gaat maken dan ben je al snel een paar uur onderweg. De Teasi One 2 heeft een batterijduur van tien uur zodat je zonder problemen je favoriete route kan afleggen.

Teasi One 2 Review

De Teasi One 2 is een eenvoudig te bedienen fietsnavigatie die je ook kan gebruiken om te wandelen. Het navigatiesysteem is voorzien van verschillende handige functies voor recreatiefietsers. Wij hebben alle functies voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat je kan verwachten van dit apparaatje. Een fietsnavigatie is in de meeste gevallen beperkt tot Nederland, maar de Teasi One 2 heeft fietskaarten voor 27 Europese landen. Je kan het navigatiesysteem dus meenemen naar de camping in Frankrijk of Duitsland en hier een fietstochtje maken.

Bijzondere plekjes in een stad of natuurgebied kan je eenvoudig ontdekken met de Teasi One 2 bezienswaardigheden route. Het navigatiesysteem berekent eenvoudig een route langs alle toeristische trekpleisters. Heb je laatst nog een leuke route gefietst met de Teasi One 2? De laatste vijf routes slaat de fietsnavigatie automatisch op zodat je eenvoudig dezelfde route weer kan selecteren.

Het aanraakscherm van de Teasi One 2 is niet de modernste: hij is niet capacitief en dus kan je hem maar met een vinger bedienen. Op de kaart in- en uitzoomen, moet dan ook met de plus en min op het beeldscherm. Dit werkt overigens wel goed. Ook kan je met een vinger gemakkelijk de kaart verslepen en dan blijkt dat de Teasi One 2 best snel is: het opbouwen van een nieuwe stuk kaart gaat snel. Ook heeft het scherm bovenin een swipe-knop waarmee je het hoofdmenu als een rolgordijn omlaag trekt. Gemakkelijk omhoog swipen gaat dan weer niet. Bedenk bij koude dagen dat als je warme handen wilt houden, gewone handschoenen niet te gebruiken zijn om het scherm te bedienen. Dan heb je speciale aanraakscherm vingertoppen voor nodig. Het scherm is groot genoeg en doorgaans prima afleesbaar. Zelfs in fel zonlicht. Ook kan je de verlichting van het scherm gemakkelijk aanpassen.

Voordelen Teasi One 2

Een mooi voordeel van de Teasi One 2 is dat het menu structuur eenvoudig is. Via het hoofdscherm kom je in alle submenu’s en die spreken doorgaan voor zich. Mooi overzichtelijk is de tripcomputer met de grote display die de snelheid laat zien en het grote en duidelijke kompassscherm. Leuk is de mogelijkheid om ook nog aan je gezondheid te werken. In het conditie menu voer je een aantal gegevens in over je gesteldheid en de Teasi One 2 rekent vervolgens aan de hand van de gps uit hoeveel calorieën je verstookt hebt of hoever je nog moet lopen om een vastgelegd aantal calorieën te verbranden.

Nadelen Teasi One 2

Een van de nadelen van de Teasi One 2is dat de batterijduur echter aan de korte kant is en de satellieten worden niet altijd even snel gevonden. Een paar regendruppels moet hiernaast ook geen probleem zijn, maar een storm of heftige modderpoel kan voor wat problemen zorgen. Het navigatiesysteem is voorzien van het IPX5 certificaat, wat betekent dat deze een gemiddelde bescherming tegen water biedt.

Conclusie van deze Teasi One 2

De Teasi One-2 is een heel fijn GPS apparaat voor een aantrekkelijke prijs. Hij is eenvoudig in gebruik, heeft in Europa al het benodigde kaartmateriaal voor geïnstalleerd en zelfgemaakte tracks kun je prima op volgen.

No Comment

Leave a reply