Producten

De gedachte om vandaag nog de Sigma Rox 6.0 te kopen? Bekijk de review!

De Sigma Rox 6.0 is een precieze fietscomputer met veel mogelijkheden. Zo kun je doelgericht aan de slag en train je optimaal. Deze fietscomputer heeft vier gestandaardiseerde hartslag intensiteitszones en hij geeft aan hoelang je in een bepaalde intensiteitszone hebt getraind. Verder beschikt dit model over zeven hoogtefuncties waardoor de fietscomputer zeer geschikt is als je graag door de bergen fietst. Hij neemt daarom 99 rondes op en registreert dan voor ieder ronde je snelheid, afstand en hartslag. Als je liever een keer gaat hardlopen dan kan dat ook! De Sigma Rox 6.0 is namelijk ook te gebruiken in de hardloopmodus.

Sigma Rox 6.0 Review

Zeven hoogte functies, barometrische hoogtebepaling en intelligente hoogte ijking maken de Sigma Rox 6.0 fietscomputer tot de ideale keuze voor het rijden in de bergen. De Sigma Rox 6.0 is een uitmuntende keuze voor fietsers die zich veel in de bergen begeven. Zo toont de fietscomputer het hoogste profiel en de laatste gereden drie mijlen. In aanvulling op de hoogte, meet de Sigma Rox 6.0 de totale meters die bergop of bergaf zijn gereden, de maximale hoogte en het hoogteprofiel van de laatste 3 mijlen. Hoogte kan afzonderlijk worden bijgehouden voor 2 verschillende fietsen.

De Sigma Rox 6.0 kan worden op een eenvoudige, logische manier met vijf knoppen. Dit maakt het veranderen van het scherm moeiteloos, zelfs tijdens het rijden. Vooruit en achteruit navigatie vereenvoudigt de bediening nog verder. De ergonomisch gevormde knoppen zijn eenvoudig in te drukken, zelfs wanneer je handschoenen draagt. Met de on-demand backlight kan de computer dag en nacht worden gebruikt.

Draai de Rox 6.0 in de polsband om de fiets functies te verbergen en te beginnen met de wandel-modus. In wandel modus zijn de belangrijkste functies onder andere de hartslag, wandeltijd, hoogte, algemene tijd functies en grafieken van de doelgroep en de intensiteit zones.  Tot 99 ronden kunnen worden opgeslagen in deze fietscomputer. Het apparaat slaat hartslag, snelheid, afstand, cumulatieve hoogte en trapfrequentie op voor elke ronde. Definieer een hartslag en blijf er binnen. Gebruik de voorgeprogrammeerde Fitness of Fat Burning Zone of maak zelf gemakkelijk een eigen. Een zone alarm dat hoorbaar en zichtbaar is zal helpen je op de gewenste hartslagzone te houden. De Data Center 3 software maakt het mogelijk om ritgegevens eenvoudig te downloaden, te volgen en te analyseren. De startpagina biedt een beknopte samenvatting voor snelle analyse.

Voordelen Sigma Rox 6.0

Een van de mooie voordelen van de Sigma Rox 6.0 fietscomputer is dat het Sigma Rox 6.0 moderne design met vloeiende lijnen en afgeronde randen zeker op elk stuur of stuurpen zal passen. Het display is ook gemakkelijk af te lezen dankszij de strakke lay-out en de intuïtieve iconen. Supplementaire volledige tekst displays en het grote lettertype verbeteren de functionaliteit.

Nadelen Sigma Rox 6.0

Doordat deze fietscomputer niet in een kleur te verkrijgen is heeft deze een beetje een oudere uitstraling. Enkele andere nadelen zijn dat de cijfers en letters soms wat klein zijn en vaak onleesbare Wattsappmeldingen.

Conclusie van deze Sigma Rox 6.0

De Sigma Rox 6.0 cadans is de ideale fietscomputer voor in de bergen, aangezien het apparaat over zeven hoogte functies beschikt. Naast de Sigma Rox 6.0 fietscomputer krijg je ook nog een cadanssensor meegeleverd, waardoor je je eigen trapfrequentie kan meten. Naast de trapfrequentie en snelheid, meet de Sigma Rox 6.0 ook de temperatuur, hartslag en het aantal verbrande calorieën. Wat verder speciaal is aan de Sigma Rox 6.0 is dat die over vier hartslag intensiteitszones beschikt, waardoor je precies kan aflezen hoe lang je in een bepaalde intensiteitszone hebt getraind.

No Comment

Leave a reply