Producten

De Sigma bc 12.12 alvast kopen? Bekijk vandaag de review!

De moderne fietscomputer met 12 functies voor iedereen die dagelijks rijdt. Elke gemeten kilometer wordt omgerekend naar bespaarde brandstof. Uitgebreide algemene, fiets-, tijd- en temperatuurfuncties completeren dit wonder van functionaliteit. Deze draadloze fietscomputer van Sigma is zeer geschikt voor de wielrenner die dagelijks op de fiets naar zijn of haar werk gaat. De computer houdt exact bij hoeveel benzine je die dag en in totaal heb bespaard. Naast deze zeer originele functie beschikt hij over zeven snelheids- en vier tijdsfuncties. Huidige snelheid, gemiddelde snelheid, maximale snelheid en de totale afgelegde afstand mogen niet ontbreken.

Sigma bc 12.12 Review

De Sigma bc 12.12 is een draadloze fietscomputer met een groot display en 12 functies zoals eerder gezegd, die de belangrijkste gegevens voor je bijhoud en is daarom geschikt voor de fietser die dagelijks rijdt. In een oogopslag is duidelijk hoeveel jij bespaart op benzine en wat jouw bijdrage aan het milieu is. Daarnaast geeft de batterij-indicator tijdig aan wanneer de batterij vervangen dient te worden. Dankzij een geïntegreerde geheugenchip blijven instellingen behouden bij vervanging van de batterij en hoef je niet iedere keer opnieuw he voorkeuren aan te geven. De Sigma bc 12.12 is gemakkelijk te monteren zonder dat daar gereedschap voor nodig is.

De snelheid wordt weergegeven wanneer de Sigma bc 12.12 fietscomputer niet alleen als de huidige snelheid is. De fietscomputer bepaalt verder parameters. Elk van de eerder genoemde parameters worden afzonderlijk weergegeven van de computers en vergelijkt de huidige snelheid met de gemiddelde snelheid. Kilometers worden weergegeven als ritafstand en kilometerteller. Totaal aantal kilometers zijn verborgen tijdens de reis. Weergegeven net als het huidige en totaal aantal kilometers kilometer, reizen de fietscomputer signalen ook als een huidige gedreven tijd en de totale tijd. De totale tijd is ook verborgen tijdens de reis. De weergave van de klok geeft de huidige tijd in een oogopslag. Een interessante en nuttige functie, niet elke fietscomputer heeft is, de weergave van het brandstofverbruik.

De fietscomputer Sigma bc 12.12 heeft een geïntegreerde start stopsysteem. Zodra de fiets of de computer wordt verplaatst, beginnen de functies. Wie extra tijd wil, kan afzonderlijk de tijd weergeven via de handmatige startstop functie. Deze fietscomputer is intelligent ontworpen. De fietscomputer is waterdicht en heeft een back-up functie met de geheugenchip.
Dankzij de STS snelheidszender is het mogelijk om gegevens als snelheid en afstand draadloos over te dragen van de zender naar de fietscomputer. De gegevens worden gecodeerd verzonden, zodat andere fietscomputers de overdracht niet kunnen verstoren. STS wordt gebruikt bij de topmodellen van Sigma, zoals deze prima Sigma bc 12.12 en is een beproefde en gegarandeerd storingsvrije methode van dataoverdracht. Dankzij STS is het mogelijk om je fietscomputer draadloos te monteren.

Voordelen Sigma bc 12.12

Een heel goed voordeel van deze fietscomputer is dat het online sport video tutorial biedt, waarmee de werking eenvoudig is te leren. Hiernaast heeft deze fietscomputer een klassiek zwart design met zilveren besturingselementen.

Nadelen Sigma bc 12.12

Enkele nadelen van de Sigma bc 12.12 is dat het instellen van de diverse parameters niet duidelijk is. Nog een nadeel is dat de handleiding best wel te wensen over laat qua duidelijkheid.

Conclusie van deze Sigma bc 12.12

De fietscomputer Sigma bc 12.12 is de ideale metgezel voor elke beginner en amateur atleten. De multifunctionele eigenschappen van het apparaat laat geen wensen onvervuld en motiveren bovendien elke beginner fiets te rijden en om de auto te laten. Deze fietscomputer houdt onder andere de temperatuur, afgelegde afstand, snelheid en rijtijd, maar daarnaast geeft deze fietscomputer ook nog eens aan hoe goed je voor het milieu bezig bent door de fietsen. Je kan namelijk zien hoeveel brandstof je bespaart doordat je met de fiets gaat in plaats van de auto. De batterij- indicator geeft aan wanneer je de batterij van de Sigma bc 12.12 dient te vervangen. Vrees niet dat je daarna alles weer opnieuw moet instellen. De fietscomputer beschikt namelijk over een geïntegreerde geheugenchip, waardoor de instellingen behouden blijven bij het vervangen van de batterij.

No Comment

Leave a reply