Producten

Salta trampoline 305 met veiligheidsnet kopen? Bekijk de review!

Toen ik klein was smeekte ik mijn ouders om op de trampoline van mijn buurmeisje te springen. Een trampoline is waarschijnlijk een leuk onderdeel van het jeugd. Als moeder, heb ik nu mijn eigen gezin en wil ik mijn kinderen iets geven dat een glimlach op hun gezicht brengt en ze veilig houdt. Na lang en goed zoeken heb ik uiteindelijk gekozen voor de Salta trampoline 305 cm met veiligheidsnet. Salta maakt al jarenlang kwalitatieve en veilige trampolines in verschillende afmetingen.

Salta trampoline 305 met veiligheidsnet Review

De Salta trampoline is een veilige trampoline die wordt geleverd met een eigen veiligheidsnet en een beschermhoes. Dit is zo belangrijk, vooral als je kleintjes hebt die willen spelen. De veiligheidsrand kun je vergelijken met een stootkussen, die ervoor zorgt dat je bij het vallen geen ongeluk krijgt. Wanneer de kinderen klaar zijn met spelen kan je de trampoline bedekken met de beschermhoes.

Deze trampoline is een mooie ronde trampoline met beschermhoes, veiligheidsnet, remblokken en veiligheidsrits op de deur. Dit is het type trampoline waar mensen naar op zoek zijn bij het kiezen van de eerste trampoline voor hun kinderen.

De Salta trampoline 305 is van dikke stalenframes gemaakt en heeft 3 rechthoekige poten. Dankzij de goudkleurige dubbele conische veren die je de allerbeste spring ervaring geven.

Specificatie van deze trampoline

– De afmeting van het staalwerk is 305×76 cm

– De randkussen is 2,5 cm dik en 29 cm breed

– De trampoline bevat 54 veren met een lengte van 16,5 cm

– De totale hoogte met veiligheidsnet is 258 cm

– Het maximale belastbaar gewicht is 150 kg

– Het openen en sluiten van het veiligheidsnet gebeurd gemakkelijk met een rits

Voordelen van de Salta trampoline 305 met veiligheidsnet

1. Veiligheid en duurzaamheid

Voor het vervaardigen van de trampoline gebruikt Salta hoogwaardige materialen. De dikke stalen frames zijn gemaakt van corrosiebestendig staal. Denk bijvoorbeeld aan roest. Roest is een van de bekende vormen van corrosie. Je trampoline blijft in de tuin. Daar wordt het blootgesteld aan water en zuurstof. Om dit te voorkomen worden de stalen frames zwart gepoedercoat voor nog meer duurzaamheid. Ook de veren zijn van topkwaliteit. De veiligheidsrand heeft een extra lange rok, gemaakt van hoogwaardige materialen en is 2,5 cm dik. De bovenzijde van de trampoline rand is gemaakt van PVC en hierdoor goed tegen alle weersomstandigheden.

2. Dikke veiligheidsrand

Het veiligheidsrand is dik en heeft een extra lange rok. De duurzame materialen die worden gebruikt om deze veiligheidsrand te maken, zijn wat ze zo waardevol maken. Alle Salta veiligheidsranden worden vervaardigd met de beste schokabsorberende foam. Ze hebben een hoge dichtheid, zodat het geen water absorbeert en de rand niet met meeldauw bedekt wordt of zijn vorm verliest. Je kunt je voorstellen hoe vies een beschimmelde trampoline eruit ziet. Met een trampoline van Salta heb je dat probleem niet.

3. Lange en sterke veren

In de trampoline zijn er 54 gegalvaniseerde conisch goudgekleurde veren die een lengte hebben van 16,5 cm. Deze veren zijn sterk en kunnen een gewicht van maximaal 50 kg aan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de veren snel zullen roesten of slap zullen worden. Het mag gezegd worden dat veren de motor zijn van een trampoline. Ze zijn het essentiële onderdeel dat helpt bij het creëren van de veerkracht die trampolines hebben. De 54 veren in deze trampoline geven de beste spring ervaring.

4. Gegalvaniseerde stalen frame

Galvanisatie kan worden gedefinieerd als het proces waarbij zink wordt aangebracht op ijzer of staal door het gebruik van elektrochemische en elektro-depositieprocessen. Gegalvaniseerde staal en veren zijn duurzaam en resistent tegen corrosie. Het is ook goedkoper. Je krijgt duurzaamheid voor een goedkope prijs. Elke veer en staal onderdeel van deze trampoline is gegalvaniseerd. Hierdoor voorkom je roest en je kunt langer genieten van de Salta trampoline 305 met veiligheidsnet.

Nadelen van de Salta trampoline 305 met veiligheidsnet

1. Geen ladder

Jammer dat deze trampoline niet met een ladder meekomt. Het zou superhandig zijn als je een ladder zou hebben. Voor lange kinderen is het geen probleem, maar je kleuter heeft wel hulp nodig om op de trampoline te gaan en om ervan te zakken. Bij sommige winkels krijg je gratis een ladder, maar die komt niet van Salta zelf.

2. Moeilijk op te zetten

Voor velen is het opzetten van een trampoline niet moeilijk als de handleiding erbij is. Je zou toch een beetje technische inzicht moeten hebben. Sommigen zijn van mening dat de installatiehandleiding verwarrend is en dat het gebruiksvriendelijker zou kunnen zijn.

Conclusie van deze Salta trampoline 305 met veiligheidsnet

Deze trampoline is een geweldige koop omdat je zoveel geweldige functies krijgt. Een regenhoes (ook wel een beschermhoes genoemd) en een veiligheidsnet. De prijs is geweldig en het is een trampoline die lang meegaat.

Wat ik zou voorstellen is dat zodra je alle boxen binnen hebt, maak je categorieën van alle items. Houd alle palen en schroeven uit elkaar zodat het gemakkelijker is om te monteren. Zo een grote trampoline kan je niet alleen opzetten, dus je kunt misschien wat hulp van een vriend inbrengen.

Voor je kleuter kan je zelf een ladder kopen en plaatsen. Die kan je al heel goedkoop online kopen. Deze trampoline is veilig voor je kind en vooral duurzaam voor de prijs.

No Comment

Leave a reply