Producten

Salta premium black edition combo 244 cm kopen? Neem deze review door!

Trampolines en kinderen gaan samen zoals spaghetti en gehaktballen. Als je vrije ruimte hebt in de tuin, zullen je kinderen je belonen voor het kopen van een trampoline. Op de trampoline springen, roept niet alleen goede herinneringen aan onze eigen jeugd op, het is ook superleuk en goed voor de motorische ontwikkeling van het kind. Met deze review over de Salta premium black edition combo 244 cm helpen wij jou het juiste besluit nemen. Voordat je de grote aankoop doet, zijn er een paar dingen die je moet weten over deze trampoline.

Salta premium black edition combo 244 cm Review

De Salta premium black edition combo 244 cm trampoline is een lange termijn fitnesstrampoline van goede kwaliteit. Het biedt vele uren speelplezier aan kinderen en volwassenen. Deze trampoline staat ongetwijfeld aan de bovenkant van de kwaliteitsschaal van de trampolines, dankzij zijn mooie, stijlvolle en individuele ontwerp. De trampoline is rond en heeft een extreem krachtig frame van dubbel gegalvaniseerd staal, dat een mooie zwarte poedercoating heeft als oppervlak. De bovenste ring is gemaakt van fiberglas, die bij uitstek vasthoudt aan het onmisbare vangnet. Het veiligheidsnet zorgt voor veiligheid rondom de trampoline, waardoor niemand van de trampoline kan vallen. Het veiligheidsnet is uitgerust met een krachtige ritssluiting. De springdoek is breed en gemaakt van UV-beschermd materiaal van hoge kwaliteit dat langer meegaat dan de meeste trampolines die op de markt verkrijgbaar zijn. Het springoppervlak is 176 cm. De veren van deze Salta trampoline zijn ook enkele van de beste veren die momenteel beschikbaar zijn op trampolines. De dubbele conische Goldspring veren zijn verzinkt voordat ze worden gevormd. Galvanisatie verhoogt de duurzaamheid van de veren en de vorm van de veren geven een maximaal springeffect. In de trampoline zitten er 54 veren met een lengte van 16,5 cm. Het maximale gewicht van de persoon op de trampoline is 50 kg.

Standaard meegeleverd:

  • Beschermrand
  • Veiligheidsnet
  • Verenhaak
  • Veiligheidsinstructies
  • Handleiding

Voordelen van de Salta premium black edition combo 244 cm

  1. Stoere, hoogwaardige zwarte trampoline

Als je opzoek bent naar een stevige trampoline, dan moet je deze Salta trampoline zeker hebben. Het frame dat bedekt is met zwarte poedercoat is heel hard en robuust. Met de 16,5 centimeter lange Goldspring veren, spring je heel hoog. De zwarte premiumlijn van Salta benadrukt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor relatief weinig geld heb je een trampoline van hoge kwaliteit.

 2. Spring veilig

Wanneer kinderen op de trampoline springen is een ongeluk in een klein hoekje. Het bijbehorende veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen niet van de trampoline vallen. Het veiligheidsnet kan aan het frame eenvoudig worden gemonteerd, met de meegeleverde materialen. De veren zijn bedekt met een dikke randbeschermer die voorkomt dat kinderen met hun voeten of benen tussen de veren terechtkomen.

 3. Spring lekker in je tuin

De gegalvaniseerde veren zijn goud en bieden een heel nieuwe dimensie bij het springen! Dat moet je zeker ervaren. Dubbele conische veren bieden de Salta Premium Black Edition-trampoline een optimale sprong en een zachte landing. Ook is het springlaken van topkwaliteit en zeer hoogwaardig polypropyleen gemaakt. Het springvlak heeft driehoekige ogen waarin de veren gemakkelijk bevestigd kunnen worden. En zodat alles goed blijft, is het 8 keer genaaid! Het laken is dus veiliger en duurzamer dan vergelijkbare trampolines.

Nadelen van de Salta premium black edition combo 244 cm

Het enige nadeel dat ik heb gevonden is dat het trapje niet in de prijs zit. Je zou voor het trapje extra moeten betalen. Ik vind het wel jammer, omdat ik kleuters heb die op de trampoline springen. Het is best lastig, want ik kan niet met ze de hele tijd in de tuin zijn. Ik moet ze ieder keer helpen om op de trampoline te komen. Nog even sparen tot ik genoeg geld heb voor het trapje. Maar voor nu heb ik een stoel geplaatst als trap. Over de trampoline zelf heb ik niets te klagen. De trampoline en het veiligheidsnet doen hun werk uitstekend! Als je grote kinderen hebt is de trap helemaal niet nodig. Waarom zou je extra moeten betalen voor iets dat je niet nodig hebt.

Conclusie van deze Salta premium black edition combo 244 cm review

Salta premium black edition combo 244 cm heeft precies de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voor de beste prijs. En je zult zeker houden van de zwarte look. Naast het unieke uiterlijk biedt deze trampoline extra veiligheid en een hoge materiaalkwaliteit. Ik raad je aan om de Salta premium black edition combo 244 cm te kopen voor een lage prijs en ervaar de springplezier in je eigen tuin.

No Comment

Leave a reply