Producten

De handige Powerplus POWX0477 kopen? Lees de review!

Wil je het plafond of de wand schuren? Het plafond schuren kan een hele moeilijke klus zijn. Dat geef ik zelf toe. Het is logisch dat je voor het schuren van het plafond een machine nodig hebt met een lange steel. De langnekschuurmachine van Powerplus zal een goede hulp zijn. Powerplus POWX0477 wordt ook wel een plafondschuurmachine of wandschuurmachine genoemd. De langnekschuurmachine heeft een telescopische hengel met een grote schuurkop. In dit artikel introduceer ik de Powerplus POWX0477 2in1 plafondschuurmachine en beantwoord ik de vraag of de aanschaf van dit apparaat winstgevend is.

Powerplus POWX0477 review

Met de Powerplus POWX0477 kun je zonder een ladder de muur perfect schuren. Dit is mogelijk gemaakt door de telescopische steel. Het schuurpapier heeft een diameter van 285 cm en weegt 8,22 kg. Niet een lichtgewicht, maar met de steel kun je de schuurmachine perfect bedienen. Met deze machine kun je oude behangresten verwijderen, pleisterwerk van de muur weghalen of plamuur glad maken. Natuurlijk kun je nog veel meer met deze machine. Het innovatieve klittenbandsysteem is ontworpen om het schuurzool heel eenvoudig te maken. De snelheid van het werktuig kan traploos worden aangepast. Het apparaat past zich aan aan de eisen van de gebruiker. De vier meters lange zuigslang is uitschuifbaar en heeft drie verschillende aansluitdiameters. Dit zorgt ervoor dat de adapter op verschillende stofzuigers kan worden aangesloten, zodat het stof zich niet door de ruimte verspreidt tijdens het schuren van verschillende materialen. Vanwege het feit dat de aanzuigslang vier meters lang is, blijft de vakman extreem flexibel tijdens het slijpen. Deze machine heeft een ronde en driehoekige schuurzool. Als je in een hoek moet schuren kun je de driehoek gebruiken en als je een groot oppervlak moet schuren kun je de ronde gebruiken. Jij bepaalt zelf wat het beste is.

productinformatie

  • Type: langnekschuurmachine
  • Stroomvermogen: 710 watt
  • Volt: 230-240
  • Schuurblok driehoekig: 285 x 285 x 285 mm
  • Schuurpapier rond: Ø 285 mm
  • Lengte van de aanzuigslang: 4 m
  • Lengte van het apparaat: ongeveer 110 – 165 cm

Voordelen van de Powerplus POWX0477

  1. Traploze snelheidsregeling

De machine heeft een traploze snelheidsregeling. Je kunt de gewenste snelheid zelf instellen, voor de beste schuurresultaten.

 2. Extra handgreep

Een extra handgreep is ontworpen om maximaal comfort te bieden bij het werken met de telescopische functie. Met deze laatste kan op een hoogte van maximaal 3,50 m gewerkt worden. De telescopische steel kan tot 1,65 m lang worden verlengd.

 3. Standaard meegeleverd

Het apparaat wordt geleverd met een draagtas met ritssluiting. Dankzij het inklapmechanisme kan de POWX0477 schuurmachine in een handomdraai in deze tas worden opgeborgen. Powerplus levert deze schuurmachine ook met 6 slijpstenen (3 x driehoek en 3 x rond) met verschillende korrelafmetingen. Natuurlijk krijg je ook de handleiding erbij.

 4. Ergonomisch ontwerp

De POWX0477 schuurmachine is van hoge kwaliteit, gemakkelijk te hanteren en uiterst effectief. De hele constructie werkt goed. Het apparaat past goed in de hand. Afhankelijk van de sterkte van de gebruiker, kan het apparaat op een gewicht van 8,22 kg gemakkelijk worden gehouden. Dankzij de flexibele schuurkop kun je in bijna elke positie werken. Zelfs na urenlang werken met de POWX0477 schuurmachine wordt de motor niet warm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over oververhitting van het apparaat.

Nadelen van de Powerplus POWX0477

Hoewel een schuurmachine met lange hals relatief licht is, zal het nog steeds vermoeiend zijn om hem langdurig te gebruiken. Na ongeveer 30 minuten schuren kunnen de handen wel pijn doen. Als je grote oppervlakken moet schuren, kun je een pauze inlassen. Je moet de handen even rusten. Omdat dat de motor op de voorkant van het hoofd zit, is de machine zwaar en heb je behoorlijk wat kracht nodig. De machine is waarschijnlijk niet geschikt voor een vrouw. Voor een goede stofafzuiging kun je beter een industriële stofzuiger aansluiten, omdat hij lichter en handiger is. Als je een krachtige industriële stofzuiger aansluit, ontwikkelt zich bijna geen stof tijdens het schuren.

Conclusie van deze Powerplus POWX0477 review

De Powerplus POWX0477 langnekschuurmachine heeft een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. De schuurmachine voldoet aan alle eisen die aan een dergelijk apparaat wordt gesteld. De verschillende vormen schuurzool maken het schuren van zowel grote oppervlakken als moeilijk bereikbare hoeken mogelijk. Ondertussen zorgt de lange zuigslang ervoor dat de gebruiker niet wordt beperkt in zijn bewegingen. De POWX0477 2in1 schuurmachine is een nuttig hulpmiddel voor gipsplaten installateurs, metselaars en schilders. Maar zelfs leken kunnen genieten van de eigenschappen van de POWX0477. Deze machine voldoet volledig aan zijn doel. Voor de prijs kun je geen betere langnekschuurmachine krijgen.

No Comment

Leave a reply