Producten

De Polar Cs 500 kopen? Bekijk de review!

De Polar Cs 500 is de alleskunner voor veeleisende wielrenners die als professionals willen rijden. De fietscomputer wordt geleverd met trap frequentiesensor. Door de uitgebreide geheugencapaciteit kan je meer gegevens opslaan.

Polar CS500 Review

De Polar Cs500 heeft een uitgebreid geheugen waardoor je meer uren met ritinformatie kunt registreren. Met een zeer nauwkeurige vermogensgegevens van de compatibele Polar Look Keo Power pedalen. Snelle en veilige bediening dankzij de tuimelschakelaar en her ruime, door de gebruiker te configureren, display. Storingsvrij gegevensoverdracht door betrouwbare WIND- technologie. Het extra grote display garandeert duidelijke zichtbaarheid van trainingsgegevens in alle weersomstandigheden. Je kunt de fietscomputer zelfs op drie verschillende fasen installeren en gebruiken. Door het grote display zijn de trainingsgegevens gemakkelijk af te lezen tijdens het fietsen en die verbetert de veiligheid voor de fietser. De vlakke lens van de Cs500 minimaliseert storende reflecties van zonlicht.

De CS500 wordt bevestigd op een nieuwe stuurhouder met dubbele vergrendeling. De stuurhouder is eenvoudig te monteren en kan op het stuur of de stuurpen bevestigd worden. De zorgvuldig ontwikkelde metalen onderdelen garanderen een stevige bevestiging van de fietscomputer en dit maakt de CS500 ook uitermate geschikt voor op de mountainbike. Voeg extra dimensie toe aan jouw training. Maak daarom gebruik van de gratis online service om uw training te plannen, jouw vooruitgang te volgen en jouw ervaring te delen met andere. Via de nieuwe DataLink, met draadloze gegevensoverdracht, heeft u onbeperkt toegang tot polarpersonaltrainer.com. Sluit DataLink aan op een USB-poort op de computer en de DataLink zoekt door middel van WIND technologie contact met de CS500. De gebruiksvriendelijke DataLInk zorgt voor een zeer eenvoudige en snelle gegevensoverdracht.

Deze nieuwe functie op polarpersonaltrainer.com vertelt eigenlijk jou in de vorm van een kalender hoe zwaar jouw training is geweest en hoeveel tijd nodig is voor een volledig herstel. De trainingsbelasting en herstel functie helpt je een goede balans tussen rust en trainen. De functie houdt rekening met verschillende factoren als de type training, de trainingsintensiteit, de duur en natuurlijk jouw persoonlijke factoren en jouw hartslag tijdens de training. Elk detail telt bij de Polar CS500. Uiteraard komt je snelheid uitgebreid aan bod met een weergave van je actuele, gemiddelde en maximum fietssnelheid. En je houdt ook je hartslag en calorieverbruik in de gaten. Bovendien geeft je de training eenvoudig de juiste intensiteit dankzij de persoonlijke hartslagzones. Voortaan fiets je met sportieve begeleiding op maat. En wanneer je weer thuis bent leg je de details nog eens onder de loep door je gegevens in te voreb in je online trainingsblog.

Voordelen Polar Cs500

Het is een traditionele fietscomputer. Het is de perfecte oplossing om snelheid en afstand over land, sneeuw en water te meten. En de levensduur van de batterij is super.

Nadelen Polar Cs500

Enkele nadelen van de Polar CS500 is dat het geen interne GPS heeft en de startknop reageert niet altijd lekker.

Conclusie van deze Polar Cs500

Met de uitgebreide Polar CS500 houd je te allen tijde de totale controle over je fietstraining. Je schakelt moeiteloos door de functies dankzij de intuïtieve bediening. Met de toetsen klik je de fietscomputer zelf in een bepaalde richting. Je meet uitvoerig je fietssnelheid, je conditie, de hoogte en temperatuur. Zo krijg je een duidelijk beeld van je prestaties en omstandigheden van je fietstraining.

No Comment

Leave a reply