Producten

Opzoek naar de Philips HD 9385 waterkoker om te kopen? Bekijk de review!

Deze waterkoker is aangeschaft als opvolger van de HD4686 die ook lekte. Hij ziet er in de RVS versie goed uit maar let op dat je het handvat vasthoudt en niet het metaal aanraakt dit is na het koken behoorlijk heet. Het water kookt snel met weinig geluid en het kookproces wordt afgesloten met een beschaafd piepje. De temperatuuraanduiding vraagt wel om de uitleg in de gebruiksaanwijziging, waarom de 100 graden aanduiding en dubbel op zit is onduidelijk. De 9385 is mede aangeschaft om water van 40 graden voor een waterpick te maken. Dus het is de juiste die je nodig hebt in je keuken.

Philips HD 9385 Review

De Philips HD 9385 met 5 optimale temperatuurinstellingen voor je dranken of soepen. Om maximale smaak te verkrijgen moet elke warme drank op de ideale temperatuur worde bereid. Door je Philips HD 9385 waterkoker in te stellen op de juiste temperatuur, geniet je van de optimale smaak van jouw warme drank. De waterkoker kan worden gevuld via de schenktuit of door het deksel te openen. Zo wordt verzekerd dat de consument precies genoeg water kookt. Hierdoor kan energie en water worden bespaard, wat bedraagt aan een beter milieu.

Het verborgen, roestvrijstalen element zorgt voor snel koken en eenvoudig schoonmaken. Vierwegs beveiligingssysteem tegen kortsluiting en droogkoken, met automatische uitschakelfunctie als de waterkoker klaar is of van de voet wordt genomen. De vooringestelde temperatuurinstellingen voor 40, 80, 90, 100 graden zorgen ervoor dat het basisingrediƫnt voor je thee, oploskoffie, oplossoep of noodles precies d juiste temperatuur heeft. Je hoeft het water niet meer opnieuw te verwarmen. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat het water op de juiste temperatuur blijft voor de geselecteerde instelling. De fijnmazige filter op de tuit zorgt ervoor dat het water dat je in kop giet schoon is en dat er geen kalkdeeltjes in thee terechtkomen.

De Philips HD 9385 is een strakke roestvrijstalen waterkoker. Op zoek naar de optimale smaak voor jouw warme drank? Om maximale smaak te verkrijgen, moet elke warme drank op de ideale temperatuur worden bereid. Philips waterkoker heeft 5 geprogrammeerde knoppen die elk zijn geprogrammeerd op een bepaalde temperatuur.

Voordelen Philips HD 9385

Een van de mooie voordelen van de Philips HD 9385 is dat de temperatuur in te stellen is van 40 tot 100 graden. Het water kun je warm blijven houden met de warmhoudfunctie.

Nadelen Philips HD 9385

Deze waterkoker is niet dubbelwandig, hierdoor wordt de behuizing heet tijdens het water koken. En de pot zelf wordt warm.

Conclusie van deze Philips HD 9385

De Philips HD 9385 heeft een fantastische bediening. Zelfs zonder de gebruikershandleiding te lezen, kun je ermee aan de slag. De tiptoetsen zijn erg duidelijk. Even aantikken hoe warm je het water wilt hebben en het is gedaan. Je kunt de waterkoker instellen op 100-95-90-80-40 graden. Er is tevens een extra toets voor de warmhoudfunctie, heel handig als je visite hebt. De Philips HD 9385 heeft een goede schenktuit. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk, zonder knoeien het hete water kunt inschenken. Ook de grote vulopening is prettig. De Phillips waterkoker geeft een kleine piep als het water op temperatuur is en schakelt automatisch uit.

No Comment

Leave a reply