Producten

Heb je een idee om de Philips HD 4690 waterkoker nog kopen? Bekijk de review!

Waar kun je het beste op letten als je een Philips waterkoker wilt kopen? Een anti calcium filter zorgt ervoor dat er geen kalkdeeltjes in je thee terecht komen. Wanneer je de warmte van het water graag perfect wilt afstemmen op bijvoorbeeld oploskoffie of een soep komt een instelbare temperatuur goed van pas. Alle Philips waterkokers zijn voorzien van droogkookbeveiliging.

Philips HD 4690 Review

Met de Philips HD 4690 waterkoker kook je water snel en eenvoudig. Een waterkoker die water in een paar seconden aan de kook brengt en ook nog eens gemakkelijk is schoon te maken? Het platte verwarmingselement van deze waterkoker maakt het mogelijk. De afspoelbare antikalkfilter zorgt ervoor schoner water en dus schonere drankjes. Het platverwarmingselement zorgt voor snel koken en eenvoudig schoonmaken. Heb je dus trek in een kopje thee, chocolademelk of drinkbouillon? Dan helpt de Philips HD 4690 waterkoker je razend snel aan het benodigde kokend hete water en bovenal schone water. Want de machine beschikt over een geavanceerd filtersysteem dat kalkdeeltjes uit uw drinken weert. Bovendien voorkomt de filter dat het apparaat door kalk beschadigt.

Je hoeft hierdoor de waterkoker minder vaak schoon te maken waardoor het langer mee gaat. Andere slimme features zijn het koele handvat, snoerwikkelaar om overtollig snoer op te slaan, waterniveau-indicatoren en een stevig deksel dat met slechts een vinger te openen. Dit alles is verpakt in een aluminium koker die niet gevoelig is voor krassen of vingerafdrukken. Deze waterkoker was verreweg een van de mooiste en snelste. De Philips HD 4690 heeft een watertank van 1.5 liter. Afhankelijk van je wensen kies je voor een waterkoker met een grote of kleine inhoud. Ook waterkokers zijn tegenwoordig modieus. Er is dus altijd eentje die bij jou past.

De kleur van deze waterkoker is zilver. Het vermogen bepaalt hoe snel je koker water kan koken, deze koker is 2400 watt. De mooie blauwe verlichting aan de voet van de koker maakt alles iets professionelere, waardoor deze er nog mooier uit gaat zien. Bovendien kun je uiteindelijk zien wanneer de waterkoker is ingeschakeld.

Voordeel Philips HD 4690

Met deze Philips HD 4690 kookt het water heel erg snel en het design zit er lekker bij.

Nadeel Philips HD 4690

Het enige nadeel is het gewicht. Zelfs halfvol is het tamelijk zwaar om het apparaat met een hand lang te tillen en ermee te schenken.

Conclusie van deze Philips HD 4690

Met de Philips HD 4690 zet je thee of koffie met de juiste watertemperatuur. Met de draaiknop bepaal je eenvoudig voor welke drank je het water verwarmt. Wil jij groene of witte thee zetten? Dan draai je de knop volledig naar links. Zo verwarm je het water tot aan 80. Voor het zetten van koffie kies je een temperatuur van 90. Zo verbrandt de koffie niet en blijft de smaak goed. Dankzij de snelle kooktijd schenk jij snel een warme drank in voor jou en je visite. Het kalkfilter aan de binnenkant van de schenktuit houdt losse kalkdeeltjes tegen tijdens het schenken.

No Comment

Leave a reply