Producten

De Mio Cyclo 315 kopen? Bekijk de review!

Ben je op zoek naar een slim fietsnavigatiesysteem die licht van gewicht is? Dan is de Mio Cyclo 315 misschien wel wat voor jou. De Mio Cyclo 315 is je fietskaart, je geheugen en je maatje tijdens het fietsen. Ben je benieuwd naar dit toffe apparaat? In dit artikel kom je zeker meer te weten over de Mio Cyclo 315, zodat je een goede keuze kan maken.

Mio Cyclo 315 Review

De Mio Cyclo 315 is een van de fietsnavigatiesystemen uit de serie van Mio Cyclo. Het is voorganger van de Mio Cyclo 405. Het navigatiesysteem brengt avonturen dichterbij en maakt je mooiste fietsroutes werkelijkheid. Zonder enige moeite stelt het systeem een route voor je samen. Je kunt zelf bepalen welke wegen je liever vermijd en welke paden je juist wel wilt opnemen onderweg.

De Mio Cyclo 315 stelt niet alleen leuke routes samen, maar het systeem houdt ook je trainingen bij. Daarmee is het een verlengstuk van je geheugen. Het systeem beschikt over software waarmee de routegeschiedenis wordt gehouden. Wil je trainingen optimaliseren? Je krijgt een hartslagsensor, een snelheidssensor en een cadanssensor meegeleverd. Je kunt dus nauwlettend. Je kunt dus nauwlettend je voortgang in de gaten houden. De Mio Cyclo is een fijne, lichtgewichte en slanke uitvoering. Het apparaat heeft afgeronde hoeken, waardoor het apparaat gemakkelijk vast te houden is. De Mio Cyclo is vergeleken met de andere Mio Cyclo’s klein van formaat. Doordat de 315 kleiner is, is het apparaat ook lichter in gewicht. Als je deze fietscomputer op je fiets monteert, is je uitrusting met maar 0,129 kilogram aan gewicht toegenomen. Het lichte gewicht van de Mio Cyclo 315 is een groot voordeel voor fanatieke wielrenners. Hoe minder gewicht, hoe minder weerstand en hoe beter de sportprestaties zullen zijn. Het scherm van de Mio Cyclo 315 is van redelijke kwaliteit. De Mio Cyclo 315 heeft een aantrekkelijk kleurscherm en een resolutie van 240 maal 400 pixels.

De Mio Cyclo 315 is een GPS met tal van functionaliteiten. Heb je twee linkerhanden en ben je slecht in monteerwerkzaamheden? Met de Mio Cyclo 315 hoef je je geen zorgen te maken. Deze fietscomputer is heel eenvoudig aan je fiets vast te maken. Je kan zelf kiezen waar je fietscomputer het liefste wilt plaatsen. Het apparaat is op de stang of op je stuur te monteren. Je moet als eerste de fietsbeugelkit op je fiets bevestigen. Op de fietsbeugel kan je de Mio Cyclo 315 zetten. Met een 3-inch scherm en de schermcoating is de Mio Cyclo 315 mat. De interface is vrij kleurrijk, waardoor navigeren vrij eenvoudig is. De kleuren zorgen voor onderscheid in de elementen en de herkenbaarheid van bepaalde pictogrammen.

Voordelen Mio Cyclo 315

Een voordeel van de Mio Cyclo 315 is dat bij hard regenen buiten je je geen zorgen hoef te maken. Zit je zelfs op de fiets en zie je een opeenstapeling van grijze wolken? In principe hoef jij je hierom geen zorgen te maken. De Mio Cyclo 315 is IPX7 waterbestendig geclassificeerd. Dit houdt in dat de fietscomputer goed tegen water kan.

Nadelen Mio Cyclo 315

Het apparaat heeft geen Wifi, geen Bluetooth, geen Track Back functie en beschikt over net iets minder luxe specificaties dan een aantal andere Mio Cyclo’s.

Conclusie van deze Mio Cyclo 315

De Mio Cyclo 315 is een fijne fietscomputer. Deze fietsnavigatie is pure kwaliteit, vandaar de hoge score. Dat de fietscomputer zo hoog scoort, heeft vooral te maken met de goede prijs en kwaliteit verhouding. De Mio Cyclo 315 is een mooie investering. Je krijgt er namelijk veel moois voor terug: prachtige routes, duidelijke inzicht in je gereden routes en verrassende paden. Fietsen wordt alleen maar leuker met deze fietscomputer bij de hand.

No Comment

Leave a reply