Producten

Wil je die Mio Cyclo 305 hc kopen? Bekijk de review!

Voor fietsliefhebbers is de Mio Cyclo 305 hc absoluut de ideale accessoire voor fietsliefhebbers. De basis van dit handzame apparaatje is gemaakt om fietsers van de ene naar de andere plaats te krijgen. Naast een navigatiesysteem voor op de fiets kan je er nog veel meer mee. Je kunt het apparaatje gebruiken voor professionele trainingen of het rijden van recreatieve tochten door de buurt. Wij hebben alle handige functies van dit apparaatje op een rijtje gezet.

Je favoriete fietsroutes kan je opslaan in de Mio Cyclo 305 hc. Als je toch een keer iets anders wilt doen in plaats van de standaard fietsroute dan kan je klikken op Surprise Me. De Mio Cyclo 305 hc is een van de grote spelers op het gebied van mobiele navigatie apparatuur. Het merk biedt zowel handheld GPS apparatuur als navigatiesystemen voor in de auto aan. Bovendien levert Mio een ruim assortiment aan fietscomputers. Op die manier zijn al je sportieve prestaties met GPS te volgen. Als het gaat om navigatiesystemen voor in de auto blijft de Mio zichzelf vernieuwen. Het Mio navigatiesysteem behoort tot de dunste op de markt.

Mio Cyclo 305 hc Review

Een verbazingwekkend eenvoudige bedienbaar navigatiesysteem voor iedereen die van fietsen houdt. Of je nu een route fietst in het weekend, of je vorderingen op de mountainbike of racefiets wil behouden, de Mio cyclo 305 hc is voor iedereen geschikt. De Mio Cyclo 305 hc wordt geleverd inclusief hartslagmonitor, snelheid- en cadanssensor. Met de Mio Cyclo 305 hc is het mogelijk van A naar B te navigeren of een route te maken. De toegevoegde functie “Surprise Me” maakt dat de Mio Cyclo 305 hc een verrassende fietsroute maakt als je voor deze functie kiest.

Je wordt door het geïntegreerde navigatiemenu geleid naar het startpunt van de fietsroute. De Mio Cyclo 305 hc meet tijd, snelheid, afstand, hoogte, calorieverbruik en nog veel meer. Met behulp van de Mio PC software kan je de afgelegde routes en trainingsgeschiedenis bijhouden en eventueel ook delen. Ook de heldere buttons van het aanraakscherm maken dat de opgevraagde informatie snel bereikbaar is. De waterdichte en schokbestendige behuizing zorgen ervoor dat de Mio Cyclo 305 hc gekoppeld kan worden aan een wiel sensor, hartslagsensor en cadanssensor. Met de Mio Cyclo PC software kan je je prestaties bijhouden op een overzichtelijke manier en de resultaten kunnen worden gedeeld.

Voordelen Mio Cyclo 305 hc

De Mio Cyclo is eenvoudig in gebruik en de sensoren zijn gemakkelijk te instaleren. Veder is het gemakkelijk te bedienen. De eenvoudig te gebruiken applicatie stelt u in staat routes te downloaden en nieuwe wegen en regio’s te ontdekken die anderen de moeite waard vinden. Met deze multifunctionele toepassing kun je eveneens jouw toestel beheren en kaartupdates, software updates of productinformatie downloaden. Nooit eerder was het volgen van uw prestaties, het analyseren van jouw gegevens en het verbeteren van jouw gezondheid zo gemakkelijk.

Nadelen Mio Cyclo 305 hc

De Mio software is niet alleen goed door gebruik te maken van deze kant en klare software. Maar een nadeel van deze software is dat je een internet verbinding nodig hebt en dat het nog niet beschikbaar is voor Apple computers.

Conclusie van deze Mio Cyclo 305 hc

Zoek je dus een eenvoudig te gebruiken toestel voor op de fiets, dan is de Mio Cyclo 305 hc een prima keus. De unieke “Surprise Me” functie, maakt het erg eenvoudig om leuke rondritten te plannen zonder gebruik te maken van de computer. Het is ook eenvoudig om kant en klare fietstochten in de Mio Cyclo 305 hc te laden door gebruik te maken van de Mio software.

No Comment

Leave a reply