Producten

Wil je vandaag nog de Mio Cyclo 300 kopen? Bekijk dan de review!

De Mio Cyclo 300 is een navigatiesysteem dat speciaal bedoeld is voor fietsers. De toetsen op het 3-inch aanraakscherm zijn extra groot, zodat het toestel ook eenvoudig te bedienen is tijdens het fietsen of met handschoenen aan. De Mio Cyclo 300 heeft een IPX7-certificaat. Dit certificaat betekent dat het toestel waterbestendig is, dus dat je er ook mee kan fietsen als het regent. Verder vind je op de Mio Cyclo 300 veel fiets gerelateerde POI’s en de SurpriseMe- functie, waarmee het systeem op basis van jouw profiel een verrassende fietsroute voor je creëert. Mio belooft een accuduur van 12 uur; een fietshouder wordt ook meegeleverd.

Mio Cyclo 300 Review

De Mio Cyclo 300 meet de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. De Mio Cyclo 300 maakt navigeren en ervaringen delen eenvoudig en voldoet aan alle eisen van recreatieve of sportieve gebruiker. Met de MioShare-desktop toepassing kun je jouw gegevens opslaan en jouw routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kan je routes downloaden en nieuwe wegen en regio’s verkennen die anderen de moeite waard vinden. De toepassing is ook een centraal beheer van jouw toestel. Je kunt hiermee kaartupdates, software-updates of de nieuwste productinformatie downloaden.

De Mio Cyclo 300 is praktisch en geschikt voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser. Het is een eenvoudig te gebruiken fietsnavigatietoestel. Je kunt Mio Cyclo navigatietoestellen gebruiken tijdens sportieve fietstochten op je mountainbike of racefiets, maar ook voor navigatie in de stad zijn de fietscomputers van Mio erg geschikt. Navigeren van punt A naar B of met behulp van waypoint eigen voorkeursroute volgen is met de Mio Cyclo 300 een fluitje van een cent. de turn-by-turn navigatie geeft je met geluidssignalen duidelijke instructies over de route. Met de Cyclo 300 kun je niet alleen je ritafstand, snelheid en de route bijhouden. De geavanceerde fietscomputer registreert tevens de hoogte en het aantal verbruikte calorieën. Daarnaast kun je met de Cyclo 300 direct op pad. De navigatiekaarten zijn immers al voor je geïnstalleerd. De Mio Cyclo 300 is een compact navigatiesysteem, met waterdichte behuizing. Na het opladen is het systeem gemakkelijk op te straten, door een paar seconden enige knop op het apparaat ingedrukt te houden. Daarna is het apparaat direct te gebruiken.

Voordelen Mio Cyclo 300

De voordelen van de Mio Cyclo 300 zijn wel te bespreken, voornamelijk de vooraf geïnstalleerde kaarten, zodat je het toestel onmiddellijk na aankoop kunt beginnen te gebruiken en de unieke Surprise Me-functie.

Nadelen Mio Cyclo 300

Wel wat tegenvallend zijn het toch wel behoorlijk spiegelende scherm dat lastig te lezen is in zonlicht en de nogal provisorische tie-wrap is echt een eentje te goedkoop voor dit apparaat.

Conclusie van deze Mio Cyclo 300

De Mio Cyclo 300 is zeker voor de echt fanatieke fietser die regelmatig lange tochten gaat maken een goed aanwinst, vooral op vakantie of door de Surprise Me feature. De sportieveling kan genoeg informatie verzamelen voor het gebruik in bijvoorbeeld trainingsschema’s etc. Het apparaat is wel stevig aan de prijs, zeker in vergelijking met andere navigatiesystemen. De bediening is eenvoudig en de navigatie is goed en accuraat.

No Comment

Leave a reply