Producten

Zoek je een stijlvolle Mio Cyclo 105 om te kopen? Bekijk de review!

De Mio Cyclo 105 is een stijlvolle fietscomputer, speciaal ontwikkeld voor de sportieve fietser die zijn prestaties graag wil volgen en verbeteren. Deze fietscomputers zijn ontworpen voor elke fietsbehoefte. Geniet van de Mio cyclo 105 serie; geniet van jouw dagelijkse trainingspartner! Mio is een van de grote spelers op het gebied van mobiele navigatie apparatuur. Het merk biedt zowel handheld GPS apparatuur als navigatiesystemen voor in de auto aan. Bovendien levert Mio een ruim assortiment aan sporthorloges en fietscomputers. op die manier zijn al je sportieve prestaties met GPS te volgen. Als het gaat om navigatiesystemen voor in de auto blijft Mio zichzelf vernieuwen. Het Mio navigatiesysteem behoort tot de dunste op de markt. Alle GPS- apparatuur van Mio vind je online.

Mio Cyclo 105 Review

De Mio Cyclo 105 heeft een antireflectiescherm dat 1,8” inch groot. De fietscomputer heeft een eenvoudige menustructuur en een dashboard dat je zelf kunt aanpassen, zodat alleen de informatie wordt getoond die je wilt zien. De GPS fietscomputer is eenvoudig in het gebruik in het gebruik en gemakkelijk zelf monteren. De Cyclo 105 kan zowel in portret- of landschapsmodus op de fites gemonteerd worden. Dankzij de compacte design en de waterdichte behuizing, gecombineerd met de lange batterijduur tot 18 uur, is de Mio Cyclo 105 geschikt voor alle weersomstandigheden en alle routes. De Mio Cyclo is de ideale dagelijkse trainingspartner: daag jezelf uit en verbeter jouw prestatie met jouw persoonlijke trainer. Het toestel registreert jouw tijd, snelheid, afstand, hoogte, calorieverbruik en jouw tracks met de ingebouwde GPS. Dus als je thuis komt, kan je eenvoudig jouw geregistreerde tracks analyseren en online jouw ervaringen delen via de Mio Share desktop toepassing. Via Mio Share kun je ook direct jouw toestel beheren en de meeste recente productinformatie of software-updates downloaden.

De Mio Cyclo 105 is vertrek klaar en kan zowel in portret- of landschap modus op de fiets gemonteerd worden. Dankzij het compacte design en de waterdichte behuizing (PX7), gecombineerd met de lange batterijduur tot 18 uur, is de Mio Cyclo 105 geschikt voor alle weersomstandigheden en tracks. De producten van Mio bieden normaal gesproken veel waar voor het geld en daar is deze Cyclo 105 hc geen uitzondering op. Zo is de Mio Cyclo een stuk voordeliger dan de populaire Edge Garmins 500, die ook met hartslagmeter en cadans bundel wordt geleverd. Het prijsverschil met de concurrent Garmin is een paar tientjes.

De Mio Cyclo 105 fietscomputer levert een schat aan informatie, onder andere met de GPS functie (om gereden routes in kaart te brengen), de hartslagmeter en cadans sensor. De serieuze en sportieve fietser kan deze informatie goed gebruiken om zijn prestaties te verbeteren. De stuur bevestigingen zijn niet echt ontworpen om de fiets computer eenvoudig op een andere plaats te monteren. Eindoordeel van de Mio Cyclo 105 is dat Mio een mooie trainingscomputer voor sportieve fietser heeft ontwikkeld.

Voordelen Mio Cyclo 105

Een mooi voordeel van de Mio Cyclo 105 is dat deze serie het navigeren en het delen van ervaringen eenvoudig maakt. En voldoen hiernaast aan alle eisen van de recreatieve of sportieve gebruiker.

Nadelen Mio Cyclo 105

Een van de nadelen van de Mio Cyclo 105 is dat het scherm klein is, waardoor het minde prettig is om informatie af te lezen.

Conclusie van deze Mio Cyclo 105

De Mio Cyclo 105 houdt je op de hoogte van al je trainingsgegevens. Door de geïntegreerde GPS-ontvanger registreert de Cyclo 105 je snelheid, afstand en gereden route. Daarnaast koppel je eenvoudig ANT+- sensoren zoals meegeleverde hartslagsensor of optionele snelheids- en cadanssensor. Je kiest zelf welke informatie je tijdens je training wilt zien op het 1,8 inch scherm van de Mio Cyclo 105. En na je training sluit je de Mio Cyclo 105 aan op je computer om je trainingsgegevens en route te bekijken.

No Comment

Leave a reply