UitvaartverzekeringVerzekeringen

Klaverblad Uitvaartverzekering Sluiten? Lees de Review!

Heb je er al over nagedacht hoe je uitvaart eruit moet zien wanneer je overlijdt? Velen van ons leiden gewoon ons leven en staan er nooit bij stil welke kosten er gepaard gaan aan een uitvaart. Zonder een uitvaartverzekering laat je de volledige zorg van je uitvaart voor je nabestaanden. Zij zitten dan wellicht met de handen in het haar in plaats van dat ze op een gepaste en vredevolle manier afscheid van je nemen. Om je nabestaanden de zorg van je uitvaart uit handen te nemen, sluit je de Klaverblad uitvaartverzekering af. Deze verzekering is eenvoudig af te sluiten. Bovendien kun je eenvoudig het premiebedrag berekenen.

Misschien vraag je je af waarom je speciaal zou kiezen voor de Klaverblad uitvaartverzekering. Klaverblad is een verzekeraar waar je terecht kunt voor verschillende soorten verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan schadeverzekeringen, levensverzekeringen en uiteraard uitvaartverzekeringen. De pakketten die de verzekeraar aanbiedt zijn degelijk en hebben aantrekkelijke premies. Hun verzekeringen zijn bovendien eenvoudig te begrijpen en ook gemakkelijk af te sluiten. Bij elke verzekering die deze verzekeraar ontwikkelt, staat het belang van de klant voorop. Om de klant bovendien zoveel mogelijk tegemoet te komen, geldt er bij Klaverblad een goede dienstverlening. Mocht je hen bellen, dan krijg je meteen een medewerker aan de lijn. De verzekeraar komt tevens afspraken na en helpt je goed en netjes.

Wat de Klaverblad uitvaartverzekering inhoudt

Alvorens je een verzekering sluit, wil je eerst weten wat de desbetreffende verzekering inhoudt. Dat begrijpen we ook. Daarom zijn we voor je nagegaan wat de Klaverblad uitvaartverzekering precies inhoudt. Als je kiest voor deze verzekering dan ben niet alleen jij verzekert. De verzekeraar houdt namelijk ook rekening met je kinderen. Daarom zijn kinderen tot 18 jaar tot een bedrag van 7.500 euro meeverzekerd. Uiteraard ben jijzelf ook verzekerd. Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren kun je bepalen welk bedrag je precies verzekerd wil hebben. Om dit bedrag zo goed mogelijk te bepalen, kun je eerst onderzoek doen over de kosten van een dergelijke verzekering. Als je het liefst wordt begraven, dan kunnen de kosten wellicht hoger zijn dan als je liever wordt gecremeerd. Het is dus belangrijk om eerst goed na te gaan wat je “laatste wensen” zijn, om aan de hand daarvan je verzekeringspakket samen te stellen.

Bij Klaverblad kun je ervoor kiezen om een bedrag tussen de 3.000 en 20.000 euro te verzekeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je geen wederhelft meer hebt en je slechts 1 kind hebt. Dan is een uitgebreide uitvaart wellicht niet nodig. Daarom kun je in een dergelijk geval kiezen voor een verzekering met een relatief laag uitkeringsbedrag. Wil je een extravagante uitvaart, dan verzeker je uiteraard een hoger bedrag. Als je zelf nog geen idee hebt hoe je de kosten moet berekenen, hoef je je ook geen zorgen te maken. Je kunt namelijk gebruik maken van de uitvaartkostenmeter om te berekenen welk bedrag je het beste kunt verzekeren. Dit bedrag is gebaseerd op de uitvaart die je wenst. Je hebt bij deze verzekeraar zelfs de mogelijkheid om het verzekerde bedrag 1x per jaar met maximaal 10% extra te verhogen. Hiervoor hoef je niet nogmaals een gezondheidsverklaring in te vullen.

 

Voordelen van de Klaverblad uitvaartverzekering

Wanneer je een verzekering afsluit, dan wil je eerst op de hoogte zijn van de voordelen die hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze voordelen kun je namelijk nagaan of de verzekering goed bij je past. Door te kiezen voor de Klaverblad uitvaartverzekering profiteer je ook van bepaalde voordelen zoals:

 • Het verzekerd bedrag stijgt
  Prijzen kunnen dagelijks veranderen. Het kan dus soms nadelig zijn als je een uitvaartverzekering op jonge leeftijd afsluit, omdat dit betekent dat je wellicht op oudere leeftijd iets minder kunt doen met het verzekerde bedrag. Om te voorkomen dat je minder kunt doen met het verzekerde bedrag, stijgt het verzekerd bedrag bij Klaverblad tot je 80e levensjaar elk jaar met 2%. Je bent dus verzekerd van de uitvaart die je wenst.
 • Geen natura uitvaart
  Bij sommige verzekeraars kan het voorkomen dat je een uitvaartverzekering afsluit en je “laatste wens” niet wordt vervuld. Sommige verzekeraars hebben namelijk standaard pakketten waardoor je uitvaart niet geschiedt volgens jouw visie. Dit probleem heb je niet wanneer je kiest voor de Klaverblad uitvaartverzekering. Bij deze verzekering geldt er namelijk een uitkering in geld waardoor je nabestaanden de uitvaart precies kunnen organiseren zoals jij in gedachten had.
 • Volledige vrijheid over invulling uitvaart
  Dit punt sluit aan bij het vorige punt. Doordat de uitkering van deze verzekering in geld is, kunnen je nabestaanden zelf bepalen hoe er invulling wordt gegeven aan je uitvaart. Als je bijvoorbeeld wil dat er 10 witte duiven worden losgelaten net voordat de kist wordt dichtgemaakt, dan is dat ook een optie.
 • Kinderen tot 18 jaar meeverzekerd
  Wanneer je de uitvaartverzekering van Klaverblad afsluit, dan zijn ook je kinderen meeverzekerd. Voor de verzekering van je kinderen tot 18 jaar hoef je bovendien geen cent uit te geven. Zij zijn namelijk automatisch gratis meeverzekerd.

Conclusie van deze review over de Klaverblad uitvaartverzekering

We hebben door middel van deze review getracht je zoveel mogelijk te informeren over de Klaverblad uitvaartverzekering. Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je dus zelf beslissen of deze verzekering bij je past. Uiteraard kijk je ook meteen of deze verzekering je geld waard is. Wij vinden dat je deze verzekering gerust kunt afsluiten, omdat hij veel voordelen met zich meebrengt. Denk er bijvoorbeeld aan dat je nabestaanden zelf kunnen bepalen hoe ze invulling geven aan je uitvaart, omdat de uitkering van deze verzekering in geld is. Het is dus wel belangrijk dat je voordat je overlijdt eerst met je nabestaanden afstemt wat jouw wensen voor de uitvaart precies zijn. Je nabestaanden kunnen vervolgens aan de hand van deze wensen zo goed mogelijk invulling geven aan je uitvaart.

Het is daarnaast zeer eenvoudig om de verzekering van Klaverblad af te sluiten en de verzekeraar staat altijd voor je klaar. Zo kun je hen te allen tijde telefonische benaderen met vragen. Je krijgt dan direct een medewerker aan de lijn, omdat er niet met keuzemenu’s wordt gewerkt. Voordat je telefonisch contact met hen opneemt, kun je ook hun website bezoeken. Op de website vind je namelijk de veel gestelde vragen over hun uitvaartverzekering. Ook de polisvoorwaarden vind je gemakkelijk terug. Als je dus zekerheid wil hebben ten aanzien van je uitvaart, dan kies je voor de Klaverblad uitvaartverzekering.

No Comment

Leave a reply