Producten

De handige Garmin Edge 25 kopen? Bekijk vandaag de review!

De Garmin Edge 25 is een van de kleinste en tegelijk ook een van de veelzijdigste fietscomputers. Zo beschikt de Garmin Edge 25 over ANT+ en Bluetooth. Met deze technieken kunnen draadloos extra sensoren voor hartslag en snelheid/ cadans gekoppeld worden. Ook kun je je smartphone koppelen als deze ook over Bluetooth beschikt. Zet een tandje bij. Garmin Edge 25 legt belangrijke statistieken van jouw rit vast, zoals tijd, afstand, snelheid, totale stijging en locatie. Wanneer u het toestel koppelt met een hartslagband, legt het tevens jouw hartslag en hartslagzone vast, zodat je weet wanneer je jouw doel hebt bereikt. Dankzij hartslagcompatibiliteit beschik je ook over nauwkeurige informatie over verbrande calorieën tijdens jouw rit.

Garmin Edge 25 Review

De Garmin Edge 25 biedt alle statistieken die je nodig hebt om jouw rit naar een hoger plan te tillen. Klein, maar boordevol handige functies zoals Smart Notificaties wanneer het toestel is gekoppeld met een smartphone. Kies je nou uit koersen die anderen hebben gereden of maak jouw eigen koers op Garmin Connect, de gratis online community. Nadat een koers is gekozen, kun je die rechtsreeks uploaden naar de Garmin Edge 25 en deze volgen tot je jouw gewenste bestemming bereikt. Je kunt zelfs proberen jouw eigen tijd te verbeteren om de rit nog interessanter te maken.

Je weet zeker hoe snel en hoe ver je bent met de Garmin Edge 25. Als je het toestel koppelt met ANT+ sensoren, kun je ook jouw cadans bijhouden en jouw snelheid en afstand op een indoorbaan meten. Is het toestel gekoppeld met Bluetooth, kunnen je vrienden en familie via Live Tracking jouw koers in real time volgen. Nodig volgers uit via e-mail of social media, zodat zij jouw live- gegevens kunnen bekijken op Garmin Connect.

De Garmin Edge maakt gebruik van GPS+ GLONASS satellieten om bij te houden hoe ver, hoe snel en waar u rijdt, zelfs onder een dicht bladerdek. In tegenstelling tot een telefoon kunt u de Garmin Edge 25 tot wel 8 uur gebruiken zonder uzelf zorgen te hoeven maken over data- of batterijgebruik. Via Bluetooth verbinding met jouw compatibele telefoon, of via een eenvoudige verbinding met jouw Mac of pc kan je jouw activiteiten uploaden naar onze gratis online fitness community, Garmin Connect. Probeer dus de tijden van andere wielrenners op Garmin Connect segmenten te verbeteren en bekijk de resultaten na jouw rit in het klassement. Bevat meldingen op het toestel voor begin- en eindpunt.

Een druk op de knop en de Garmin Edge 25 floept aan. Hij vindt de satelliet snel en blijkt tijdens het wandelen akelig nauwkeurig. Het scherm is capacitief wat betekent dat je met meerdere vingers het scherm kan bedienen; bijvoorbeeld het in- en uitzoomen. Werk prima. Natuurlijk kan het ook met een plus en minnetje in het scherm! Dat scherm heeft een diagonaal van 2,6-inch en dat is groot genoeg. De hoeveelheid pixels van 160 × 240 is op papier niet echt indrukwekkend, maar blijkt in de praktijk afdoende.

Voordelen Garmin Edge 25

De interface van de Garmin Edge 25 is simpel, maar duidelijk. Het scherm heeft geen enkele kleuren, maar is door het icoongebruik vrij duidelijk. Via iconen wordt bijvoorbeeld in een oogopslag de GPS-status, de bluetooth status en de Livetrack status bekend gemaakt. Een ander voordeel is dat het scherm snel in de spaarstand schiet en even het aanraakscherm aanraken is genoeg om alles weer goed te zien.

Nadelen Garmin Edge 25

Het enige nadeel bij de Garmin Edge 25 is dat als je de stopwatch aan hebt staan, kan je dan niet meer navigeren. Een ander nadeel is de batterijconsumptie. In dat kader is het prettig dat de Garmin Edge 25 werkt op 2 vervangbare AA batterijen en de levensduur- als je een beetje zuinig doet.

Conclusie van deze Garmin Edge 25

De Garmin Edge 25 is het nieuwste model fietscomputers van Garmin, deze superkleine gps zit helemaal boordevol topfuncties. Natuurlijk registreert de Edge 25 zoals eerder is aangegeven de tijd, snelheid en hartslag, hoogtemeters maar daarnaast kun je routes uploaden, navigeren en natuurlijk verbind deze ook met Garmin Connect om zo inzicht te krijgen in al je gedane ritten. Daarnaast kun je de Edge natuurlijk paren met je smartphone en zo notificaties binnen krijgen. De Garmin Edge 25 is een mooie uitvoering binnen de Garmin Edge serie. Het is weliswaar een enorm uitgeklede versie van de geavanceerde fietsnavigatiesystemen. Echter wordt de eenvoud ervan juist enorm gewaardeerd. Je hebt geen gedoe met geavanceerde functionaliteiten. Het apparaat is straight- to- the- point en biedt voldoende functionaliteiten om mee overweg te kunnen.

No Comment

Leave a reply