Producten

De Garmin Edge 205 kopen? Bekijk de review!

Train je misschien beroepshalve in een vreemde omgeving? Geen probleem! De Garmin Edge 205 slaat de door jou afgelegde route op en brengt je veilig naar jouw uitgangspunt terug. Anderzijds kan deze je ook naar een vooraf ingevoerde plaats leiden. Met de Garmin Edge 205 beschik je ook altijd over virtuele programmeerbare training- of wedstrijdpartner. De Garmin Edge 205 is de GPS- fietscomputer voor alle wielrenners die tot dusverre slechts gebrekkig hun trainingssnelheden konden meten en documenteren. Amateur of prof? Dankzij het GPS worden nauwkeurig de snelheid, afgelegde afstand en veel andere gegevens aangegeven en geregistreerd.

Garmin Edge 205 Review

De Garmin Edge 205 is jouw ideale fietsmaat. Van toertocht tot prestatierit met de Garmin Edge 205 kun je in de beugel. Dit vederlichte GPS-toestel is jouw persoonlijke trainer en fietscomputer. Klik hem op jouw stuur en leid de dans. Met de Garmin Edge 205 ga je tot aan het randje. En verder waterdicht. De Garmin Edge 205 heeft een gelikte, waterdichte behuizing en kan tegen een stootje. Hij voelt zich op alle fietsen thuis. Bevestig hem aan jouw stuur of stuurbuis met de bijgeleverde fietshouder en je kunt op pad. zijn royale, gemakkelijke aanraakscherm geeft acht gegevensvelden weer waaronder hoogte en een overzichtskaart. Het passeert je een punt meermaals, dan houdt de Edge automatische de rondetijd bij.

Voor de beste resultaten moet de Edge met het scherm naar de hemel gericht staan. Zo kan de GPS-antenne de satelliet-informatie snel verzamelen. De fietsbeugel kan worden gemonteerd op de stuurpen of het stuur. De plaatsing op de stuurpen is steviger. De optionele wig kan onder de mount worden geplaatst om het toestel onder een andere hoek te plaatsen. De Garmin Edge 205 gebruikt uw informatie om uw calorieverbruik te berekenen. Stel daarom jouw gebruikersprofiel in voordat je de Garmin Edge 205 begint te gebruiken, zodat jouw workout gegevens correct worden geregistreerd. Tijd en afstand alarmen zijn handig bij lange workouts, al je wilt trainen over een bepaalde tijd of afstand. Als je jouw doel bereikt, laat de Garmin Edge 205 een pieptoon horen en je ziet een boodschap.

Het snelheid alarm maakt gebruik van snelheid zones die je kunt opslaan in jouw Garmin Edge 205. Zoals bij snelheid alarm, waarschuwt het hartslag alarm je als jouw hartslag onder of boven een bepaald aantal slagen per minuut komt. Een andere manier om met uw Garmin Edge workouts op te stellen is het creëren en bewerken van ritten, gebaseerd op eerder geregistreerde ritten. Je kunt racen tegen de rit en proberen de eerder ingestelde doelstellingen te halen of te overtreffen.

Met de pc applicatie kun je gegevens bewaren, je routegeschiedenis beheren en je ervaringen delen met vrienden. Het eenvoudig in te stellen programma stelt je in staat routes te downloaden en nieuwe wegen en regio’s te ontdekken die anderen de moeite waard vinden. Met deze multifunctionele applicatie kun je ook die anderen de moeite waard vinden.

Voordelen Garmin Edge 205

Een voordeel van de Garmin Edge 205 fietscomputer is dat je jouw training zeer detaillistisch plannen, tracken, analyseren en delen. Talrijke features en verbindingen maken een nauwkeurige analyse en volledig fietsplezier onderweg mogelijk. Zo houd je alles waardes in de gaten! In combinatie met ANT+ producten kun je alle waardes tracken die voor jou van bijzonder belang zijn- hartslag, cadans of action camera. Jouw dromen zijn niet meer aan grenzen verbonden. Een upload naar STRAVA maakt het mogelijk tegen je zelf.

Nadelen Garmin Edge 205

De Garmin Edge 502 beschikt over een 54mb aan kaartopslag. Dit is helaas niet uitbreidbaar met een SD-kaartje. De opslagruimte zal genoeg zijn voor een stukje kaart bij jou in de buurt, maar schiet tekort als er een lange fietsvakantie op wilt zetten.

Conclusie van deze Garmin Edge 205

Deze Garmin Edge 205 maakt navigeren en ervaringen delen eenvoudig en voldoet aan alle eisen van de recreatieve of sportieve gebruiker. Hij heeft veel functies voor de recreatieve functies maar ook met de vermogensmeting en cadans etc. kun je als sportieve wielrenner of mtb-er lekker je gang gaan. Met de Garmin Edge 205 is het simpel navigeren van punt A naar Punt B en ook kun je je eigen voorkeursroutes volgen.

No Comment

Leave a reply