Producten

De gebruiksvriendelijke Garmin Edge 200 kopen? Bekijk de review nu!

Breng nieuw leven in elke rit met de Garmin Edge 200. Deze fietscomputer met GPS -functionaliteit houdt de tijd bij, afstand, snelheid, locatie en aantal verbrande calorieën. De Edge 200 is ideaal om mee te trainen, elke dag, voor toertochten en elk avontuur dat u later nog een keer wilt beleven op Garmin Connect, de gratis website voor gegevensanalyse en het in kaart brengen en delen van routes.

Garmin Edge 200 Review

De Garmin Edge 200 beschikt over een uiterst gevoelige GPS -ontvanger met HotFix-satelliet prognose om uw positie sneller te kunnen bepalen. Dit betekent dat er snel satellieten worden gevonden als je het toestel buitenshuis inschakelt, zodat je snel op pad kunt. Je krijgt ook een waarschuwing als je wel beweegt maar de timer niet is ingeschakeld. De Garmin Edge 200 beschikt verder over de functie Auto Pause, waarmee de timer wordt stilgezet als je niet meer beweegt en weer doorloopt als je weer verder gaat. Je kunt ook waarschuwingen instellen voor afstand, tijd en calorieën om het eenvoudiger en leuker te maken om jouw doelstellingen te halen.

Of je nu voor jouw plezier fietst, om fit te worden of om een goede tijd neer te zetten, je vindt het vast leuk om te zien hoe ver en hoe snel je hebt gereden. Met deze gegevens in handen heb je een stimulans om door te gaan. De Garmin Edge 200 kan tot 130 uur aan ritgegevens opslaan en jouw activiteit sorteren zodat je eenvoudig de snelste, langste of laatste rit kunt opzoeken.

Met de Garmin Edge 200 breng je nieuw leven in de oude ritten dankzij koersen, een functie waarmee oude tijden een nieuwe uitdaging vormen. Een digitale fietser laat jouw snelheid zien ten opzichte van eerdere prestaties, samen met een indicatie van hoever je voor of achter ligt. Je kunt ook ritten downloaden van andere gebruikers van Garmin Connect voor een eventuele wedstrijd.

Voordelen Garmin Edge 200

Een mooi voordeel van de Garmin Edge 200 is dat bijhoudt waar je rijdt, hoe ver en hoe snel je maar gaat. Het biedt dus echt iets nieuws in iedere rit: standaard ritten worden opwindende duels met Virtuele racer, een functie die het mogelijk maakt voor fietsers om tegen hun vorige prestatie te rijden. De batterij heeft een levensduur van 14 uur en de Edge 200 wordt geleverd met een USB interface om hem eenvoudig op te laden en voor data overdacht. Begrijpelijk is dat je gewoon van je rit wilt genieten zonder je druk te maken over allerlei apparatuur en elektronica. Dus is de Garmin Edge 200 bijzonder gebruiksvriendelijk gemaakt. Je hoeft niets in te stellen. Schuif het toestel in de meegeleverde fietssteun en je kunt van start.

Nadelen Garmin Edge 200

De nadelen van de Garmin op een rijtje. Heeft geeft niet altijd de correcte snelheid in dichte bebossing. Daarnaast staat alles op de site nog in mijlen en inches. Dit moet dan nog manueel ingesteld worden.

Conclusie Garmin Edge 200

Neem vandaag nog deel aan een wereldwijd netwerk van fietsers en buitensportvrienden op Garmin Edge 200. Als je rit erop zit, kun je die uploaden naar de site om op de kaart te zien welk traject je hebt afgelegd, dit analyseren, delen en meer informatie te bekijken zoals hoogteverschillen. Met de nieuwe functie Course Creator van Garmin Connect kun je nieuwe ritten plannen en oude activiteiten omzetten in een koers.

No Comment

Leave a reply