Producten

Vandaag nog de Garmin 510 kopen? Bekijk de review snel!

Garmin heeft het assortiment uitgebreid met de Edge 510, 810 en 1000 modellen. Stuk voor stuk GPS fietscomputers met communicatiefuncties. De Garmin 510 is de ideale fietscomputer om al je prestaties, of het nu gaat over een training of over een wedstrijd, op de perfecte manier inzichtelijk te maken. Of het nu gaat om je gemiddelde snelheid, de hellingsgraad van de col waar jij je op bevindt, of afstand die je al hebt afgelegd, met de Garmin Edge 510 heb je alle gegevens op een overzichtelijke manier bij de hand. En schaf je nu de Garmin Edge 510 aan dan krijg je daar gratis SRAM Quick view stuursteun bij. Deze stuursteun maakt het bekijken van de gegevens tijdens het fietsen nog comfortabeler.

Garmin Edge 510 Review

Niet is eigenlijk fijner dan een geode prestatie kunnen delen met vrienden en familie, of beter nog met je concurrenten. Dankzij de live functie die de Garmin Edge 510 heeft kan je al jouw prestaties in real time delen met iedereen die daar interesse in heeft. Dit kan door je Garmin Edge 510 draadloos te koppelen met je Smartphone en vervolgens alle gegevens te delen met Garmin Connect. Met de Quick view stuursteun die je gratis meegeleverd krijgt bij een Garmin Edge 510 bewijst SRAM echter dat er meer gebieden zijn waarin ze uitblinken. De steun is van kunststof, weegt slechts 20 gram en wordt met roestvrije schroeven bevestigd. Met deze steun waarin de Garmin Edge 510 kan worden geplaatst kan je letterlijk in een oogopslag je gegevens aflezen.

Ben jij iemand die en hekel heeft aan trainen in de regen? Je bevindt je in goed gezelschap! Van veruit de meeste profs is bekend dat ook zij liever niet trainen in de regen en bij slecht weer liever hun rollenbank uit de schuur halen. Om te voorkomen dat je tijdens een training in een regenbui terecht komt die je niet had verwacht heeft de Garmin Edge 510 daarom de mogelijkheid om (door middel van koppeling met je Smartphone) perfect op de hoogte te blijven van de laatste weerberichten. Anticipeer dus daarop en ga bij regen gewoon de andere kant op. Dankzij de compatibiliteit van de Garmin Edge 510 met ANT+ krijg je niet alleen inzicht in afstand en snelheid, maar ook in wat weer technische data zoals gegevens van je hartslagmeter, je cadansmeter en vermogensmeter. Wanneer je een uitgekend trainingsprogramma volgt zijn dit onmisbare gegevens om je trainingsschema op een professionele manier re kunnen volgen.

Via de activiteitenprofielen kan je de gegevensvelden en toestelinstellingen aanpassen voor verschillende fietsactiviteiten, zoals training of wedstrijden. Schakel over op een ander profiel door eenvoudig over het aanraakscherm te vegen, en het toestel toont de gewenste gegevens voor de andere activiteit. Als je een rit hebt voltooid, toont de Edge 510 jouw nieuwe persoonlijke records, zoals langste afstand, grootste stijging en nog meer. Edge 510 biedt een keur aan communicatiefuncties wanneer je het toestel koppelt met jouw smartphone en de Garmin Connect mobile app. Hiermee kan je uitgebreide en nauwkeurige fietsgegevens verkrijgen van een toestel, terwijl je de batterij van jouw telefoon ontziet. Edge houdt de gegevens bij en stuurt dan deze naar jouw telefoon via een Bluetooth verbinding.

Voordelen Garmin Edge 510

De Garmin Edge 510 heeft een eenvoudige installatie: een sensor voor zowel cadans als snelheid. Hiernaast de koers uitzetten via GarminConnect werkt erg goed en verassend.

Nadelen Garmin Edge 510

Er is heel veel informatie tijdens het fietsen. Dit is ook wel nieuwigheid, maar je kijkt een stuk minder om je heen tijdens het rijden. Ook het scherm spiegelt. Hierdoor is het slecht afleesbaar.

Conclusie van deze Garmin Edge 510

De Edge 510 is robuust, waterdicht en heeft een batterijduur tot 20 uur. Het aanraakscherm is gemakkelijk te bedienen, zelfs met handschoenen aan of als het regent. Tot de bevestigingsopties behoren een standaardsteun met kwartslagbevestiging en een nieuwe voorsteun die ervoor zorgt dat je het toestel ook goed kunt aflezen als je rechtop op jouw fiets zit. Er wordt ook een bevestigingskabeltje meegeleverd dat ervoor zorgt dat het toestel niet valt als het losraakt. Met de Garmin Edge 510 kan je direct real-time weersomstandigheden, weersverwachtingen en waarschuwingen opvragen op de Edge 510 wanneer deze is gekoppeld met jouw smartphone en Garmin Connect mobile. Deze functie is handig voor lange tochten. Schaf dus vandaag nog de Garmin Edge 510 aan.

No Comment

Leave a reply