Producten

Ferm AGM1037 kopen? Lees de review dan nu!

Ben je momenteel aan het overwegen om je eigen polijstmachine te kopen? Of wil je gewoon je oude machine vervangen? In beide gevallen moet je ervoor zorgen dat je een goede polijstmachine koopt, waarmee je je doe-het-zelfcarrière tot een hoger niveau wilt brengen! Denk eerst goed na wat voor soort materiaal je wilt polijsten. Er zijn zoveel machines op de markt en het kiezen van een goede machine kan een nachtmerrie worden. Je hebt verschillende polijstmachines met leuke functies. De Ferm AGM1037 is geen onbekende machine op de markt. In deze review laat ik je zien waarom de Ferm AGM1037 de beste polijstmachine en schuurmachine is.

Ferm AGM1037 Review

De Ferm AGM1037 is een polijstmachine dat snel, nauwkeurig en met een stroomvoorziening van 1400 W elk oppervlak kan polijsten en schuren. De machine kan gebruikt worden als schuurmachine en als polijstmachine. De Ferm polijstmachine is een 2-in-1 set – het heeft een schuur- en polijstkap – en wordt gebruikt voor het vernieuwen van houten oppervlakken voor afwerking Deze machine is ook handig wanneer je geverfde oppervlakken moet polijsten. Met deze machine heb je binnen de kortste tijd de krasjes van je auto verwijderd. Een bijkomend voordeel van het apparaat is een comfortabele, ergonomische, verstelbare handgreep. De polijstmachine weegt 5,2 kg en wordt gekenmerkt door een eenvoudige bediening waarvoor geen ervaring vereist is. De machine maakt per minuut 3.200 schuurbewegingen en heeft een netsnoer van 3 m. De versnelling kun je zelf aanpassen aan het materiaal, waarmee je bezig bent. Het blad heeft een diameter van 180 mm, waardoor je gemakkelijk en snel een groot oppervlak kunt schuren of polijsten. Dankzij het Velcro-bevestigingssysteem is het mogelijk om de polijstpads en de schuurvellen snel en eenvoudig te wisselen.

Bij de aankoop krijg je standaard meegeleverd:

  • Basisplaat met klittenband
  • Polijsthoes
  • Wollen polijsthoes
  • Schuurschijf
  • Inbussleutel
  • Opbergkoffer
  • Handleiding

Voordelen van de Ferm AGM1037

  1. Ergonomisch ontwerp

Dankzij het ergonomisch ontwerp is de machine heel gemakkelijk te gebruiken. De machine heeft een zachte handgreep, waardoor je de trillingen niet voelt in de handen. Je hebt optimale controle en werkcomfort.

Gemakkelijk verwisselbare schijven

De basisplaat is voorzien van klittenband, waardoor de schijven gemakkelijk te verwisselen zijn. Let wel dat je voor het polijsten een fijne polijstpad gebruikt en voor het schuren de grove schuurvellen. Deze machine heeft een ronde basisplaat, dus je gebruikt ronde schuurvellen en polijstpads.

2. Stofafzuiging

Alle materialen produceren stof wanneer ze worden geschuurd. Deze machine heeft een ingebouwde stofafzuigsysteem dat loopt via de basisplaat en gekoppeld is aan de microfilter. Met deze machine werk je stofvrij en heb je beter zicht op het materiaal dat je aan het schuren bent.

3. Variabele snelheidskeuze

Doordat je de snelheid zelf kunt bepalen biedt het je de mogelijkheid om materiaal met een grotere mate van controle te polijsten of te schuren. Meer kwetsbare oppervlakken kunnen een zachtere schuurwerking vereisen en dit kan worden bereikt door de schuurmachine te vertragen met behulp van een variabele snelheidsregeling.

Nadelen van de Ferm AGM1037

De machine heeft een gewicht van 5,2 kg. Wanneer je de machine hoog moet houden om oppervlakken boven het hoofd te schuren of te polijsten zullen de handen uiteindelijk pijn doen. Een schuurmachine moet licht zijn en een zachte handgreep hebben. De zachte handgreep heb je nodig voor bescherming tegen trillingen. Wanneer je de machine in de normale stand gebruikt, voel je de trillingen niet. Het moment dat je de machine hoog houdt begin je de vibratie te voelen in de armen. Ik denk dat komt door het gewicht. Dus als je hoge schilderijen aan de wand moet polijsten of schuren kun je liever een andere Ferm schuurmachine gebruiken.

Conclusie van deze Ferm AGM1037 review

De Ferm AGM1037 is een goede machine die je kunt gebruiken voor het poetsen, polijsten en schuren. Ben je een doe-het-zelver? Dan is deze machine heel goed voor jou. Met deze machine kun je gemakkelijk je auto polijsten. Wat dacht je ervan om met deze machine geld te verdienen. Ik vind dat de machine uitstekende polijstprestaties oplevert. Je kunt de auto’s van de buurt toch poetsen? De machine is geen grote investering en je hebt je geld snel terugverdiend. Het schuren lukt wel aardig, maar je ervaart de trillingen zeker wanneer je de machine in de lucht houdt. Het basiswerk doet de machine redelijk goed. Deze machine is voor een echte doe-het-zelver of iemand die alleen zijn auto wilt polijsten.

No Comment

Leave a reply