Producten

De Bryton Rider 40 kopen voor training? Bekijk de review!

De Bryton Rider 40 is de meest uitgebreide fietscomputer. Hiermee heb je een trainingscomputer waarmee je het heft in eigen handen neemt, en de beste trainingsmogelijkheden binnen handbereik liggen. Als je hem uit de verpakking haalt, valt meteen op dat hier de bundel betreft: deze versie wordt geleverd inclusief een comfort hartslagband en een snelheids-cadanssensor de hartslagband voel je amper als je hem draagt, en is echt te prefereren boven de goedkopere kunststof hartslagbanden die weleens voorbij zien komen. Mooi compleet geleverd dus. Uiteraard zit er de stuurmount bij, die hetzelfde werkt als bij Garmin. Twee elastieken en een subtiele houder. Hierin klikt de computer stevig vast. Wel prettig: je hoeft niet bang te zijn voor gerammel, of een computer die bij de eerste, de beste valpartij los in de berm beland. De snelheids-cadanssensor zorgt altijd voor een juist snelheidsmeting houdt je scherp: zelfs als je vermoeid bent weet je precies of je nog het juiste verzet te pakken hebt.

Bryton Rider 40 Review

De Bryton Rider 40 zorgt voor een systematische en wetenschappelijke trainingskoers om de spanning voor de oefening te maximaliseren. De Bryton Rider 40 is voor geladen met with 4 sets functionele energiedrempel, maximale hartslag, lactose drempel hartslag en MAP training koersen. Voor jouw training worden tevens 7 voor geladen koersen meegeleverd. Ben je een prestatiegerichte fietser, dan kan de Bryton Rider 40 jouw beste persoonlijke coach zijn. Met de Bryton Rider 40 is het volgen van de trainingsstappen eenvoudiger dan ooit. Met de voor geladen workout-programma’s en test-workouts in de Bryton Rider 40 kan jouw training systematisch en soepel verlopen. De Bryton Rider 40 is de kleine en krachtige trainingsmetgezel. Die geschikt is voor fietsers met een sportieve en competitiereden voor het fietsen. Hij is ontworpen om je te motiveren tot het bereiken en zelfs overschrijden van jouw doelen.

De Bryton Rider 40 is compact, lichtgewicht, smoelt goed en is eenvoudig te bedienen. De trainingsmogelijkheden zullen voor elke fiets liefhebber ruim voldoende zijn. De zwart-wit afleesbaarheid is perfect, zelfs beter dan menig computer die een luxer kleurenscherm heeft.  Uitlezen gaat eenvoudig op je PC, naar het overzichtelijke Brytonsport.com. Aan de compactheid van de Ryder 40 is al af te zien dat deze niet is gemaakt met als hoofddoel navigeren. Het schermpje is gewoonweg te klein om met een achtergrond kaart te kunnen navigeren, deze mogelijkheid staat er dus ook niet op. Wel is het mogelijk om vooraf via brytonsports.com een route uit te tekenen of te downloaden en deze te volgen. De route wordt als een zwart lijntje weergegeven op de kaart. Een automatische zoom functie en een trage verversing van het beeld zorgen er echter voor dat het vrij lastig is om het lijntje te volgen, maar zodra je op de mountainbike bos in wilt duiken wordt het een serieus probleem, hiervoor is toch echt een Ryder 50 nodig.

Voordelen Bryton Rider 40

De Rider 40 heeft geen touchscreen, wat als voordeel heeft, dat je ook met handschoenen aan de computer prima kan bedienen met de knoppen en vallende regendruppels het scherm niet zullen verstoren. Een ander voordeel is dat je hem al een tijdje voor de wedstrijd of het rijden kunt aanzetten, zodra je begint te fietsen begint hij pas te meten.

Nadelen Bryton Rider 40

De site van de Bryton Rider 40 werkt zeer traag, heb hier al vele klachten over gevonden maar het werkt wel als je geduld heb.

Conclusie Bryton Rider 40

De Bryton Rider 40 is een zeer compacte, lichte en fancy uitziende fietscomputer, zowel geschikt voor de gevorderde wedstrijder als fietser of fietser toerist die meer wil weten dan alleen een afgelegde afstand en een gemiddelde hartslag. Voornamelijk door de mogelijkheid om een powermeter te integreren is dit een interessant apparaatje voor de echte control freak. Daarnaast is de Bryton 40 zeer geschikt om kennis te maken om in zones te trainen en om achteraf je fietstocht online te zetten en deze te vergelijken met zowel je fietsvrienden als professionals.

No Comment

Leave a reply