Producten

De Bryton rider 20 vandaag kopen? Bekijk de review nu!

De Rider 20 is een prachtige en handige fietscomputer uitgerust met GPS. Deze fietscomputer kan onder andere rondetijden, snelheid, afstand en verbruikte calorieën praktisch weergeven. Het is voor dagelijks gebruik. Dit model beschikt over een groot scherm, zodat het eenvoudig af te lezen is, ook met de zon. De rider 20 beschikt over GPS om gegevens als tracks, Laps, snelheid, afstand en verbruikte calorieën op te nemen. Dit model is ook geschikt in combinatie met ANT+ borstbanden en de Bryton snelheid/cadanssensor.

Bryton Rider 20 Review

Met een gewicht van slechts 49 gram claimt Bryton dat de Rider 20 de lichtste GPS computer in zijn soort is. De computer natuurlijk geen kabeltjes en geen sensoren en, handig, daardoor ook geen problemen meer met het instellen van wielmaten. Ideaal als je je computer op verschillende fietsen wil gebruiken. De Rider 20 baseert zijn tripgegevens op een GPS signaal en pauzeert automatisch wanneer je uitrust. Dankzij de GPS verbinding houdt de computer je rit nauwkeurig bij en is deze na de rit te bekijken via de website van Bryton Sport zodat je naast de exacte route ook de trainingsinspanning kan opslaan analyseren en uitwisselen met andere gebruikers.

De computer meet 40 maal 61 maal 17,5 millimeter en bezit een scherm dat is onderverdeeld in 3 delen en waarop in totaal 12 functies getoond kunnen worden, zoals de afgelegde afstand, snelheid en calorieverbruik. Het is mogelijk om de dataschermen naar eigen wens onder te verdelen. Daarnaast heeft Bryton de Rider 20 compatibel gemaakt met het ANT+ protocol zodat je eenvoudig een hartslag meter of trapfrequentie meter kunt koppelen om je rit data verder uit te breiden. De accu gaat tenminste 18 fietsuren mee voordat deze opgeladen moet worden en zoals je dat mag verwachten is de computer spatwaterdicht. Geen excuus om thuis te blijven als het straks wel weer regent.

Je stelt zelf in welke trainingsgegevens je tijdens je fietsrit wilt zien op het 1,6 inch scherm. Door het grote lettertype zijn je snelheid, afstand en andere gegevens goed leesbaar. Na je fietsrit sluit je de Bryton Rider 20 aan op de computer en upload je je trainingsdata zoals eerder aangehaald. Doordat je 2 profielen kunt instellen op de Bryton Rider 20 gebruik je hem ook eenvoudig op 2 fietsen, bijvoorbeeld je racefiets en mountainbike. Bovendien is het mogelijk om de drie velden die op de display zichtbaar zijn zelf in te stellen. Zo kun je dan de huidige snelheid en maximale snelheid tegelijkertijd zien.

Voordelen Bryton Rider 20

Mooie voordelen van de Bryton Rider 20 is dat het je snelheid registreert, je afstand en route via de ingebouwde GPS-ontvanger. Het is ook mogelijk om ANT+ snelheids-, cadans- en hartslagsensoren te koppelen.

Nadelen Bryton Rider 20

Het is niet mogelijk om te navigeren met de Rider 20. Hiernaast heeft het geen barometrische hoogtemeter. En ook wordt de Bryton Rider 20 wordt geleverd zonder hartslag- en cadanssensor.

Conclusie van deze Bryton Rider 20

De Bryton Rider 20 is de mooie en handige fietscomputer die ontworpen is als jouw beste gezel voor vrijetijds-en dagelijkse ritten. Het scherm is door het grote lettertype ook in de zon goed leesbaar. De Rider 20 is voorzien van GPS voor registratie van de tracks, rondes, snelheid, afstand en verbrande calorieën. Het apparaat is ook geschikt voor ANT+ hartslagmonitor en snelheid/cadanssensoren voor geavanceerde training. Met de ingebouwde GPS kan de Rider 20 tracks registreren voor analyse online. Laag gewicht en montage-ontwerp zorgen voor eenvoudige montage op de fiets. 3 instelbare gegevensschermen met 12 gegevensvelden die je voor jouw activiteit voorkeuren kunt personaliseren. Duidelijk in zonlicht leesbaar scherm voor activiteiten buitenshuis. Het heeft een IPX6 water- en stootbestendig ontwerp voor zware omstandigheden. Met de GPS is de batterij 24 uur te gebruiken.

No Comment

Leave a reply