Producten

De super Bryton Rider 100 kopen? Bekijk de review!

Een innovatieve GPS- fietscomputer die zo eenvoudig is om voor je woon-werkverkeer te gebruiken maar met professionele functies. De Bryton Rider 100 is een betaalbare fietscomputer die jouw fietsbeleving naar een hoger niveau tilt. Met de Rider 100 kan je meteen vertrekken, een installatie van een snelheidssensor is niet nodig. De automatische starten/ stoppen functie heeft Bryton daarvoor ingebouwd. De draadloze Bryton Rider 100 fietscomputer vertelt je meer dan alleen je rijtijd, snelheid, afstand en verbrande calorieën. Dankzij de meegeleverde hartslagsensor krijg je tijdens het fietsen ook inzicht in je hartslag. Dat is handig als je bijvoorbeeld aan je conditie wil werken, of wil afvallen. Nog dieper in je trainingsgegevens duiken? Dankzij de ANT+ en bluetooth verbinding van de Rider 100 koppel je gemakkelijk een cadanssensor en vermogenssensor aan de fietscomputer.

Bryton Rider Review

De Bryton Rider 100 is een voordelige GPS fietscomputer zonder navigatie voor de recreatieve fietser. Dit instapmodel in de lijn van Bryton heeft een GPS track functie en kan via ANT+ worden verbonden aan een hartslagmeter, cadanssensor, snelheidsmeter, of cadans/snelheidsmeter. De Rider 100 heeft 36 functies en een aanpasbare weergave op het scherm. Navigatie en geavanceerde training, allemaal in een eenvoudig bruikbare Rider 100.je kan je trips plannen vanuit de Bryton-app, eerdere ritten volgen in jouw apparaat geschiedenis of GP-tracks downloaden die door andere gebruikers worden gedeeld.

Met het ingebouwde elektronische kompas weet je altijd precies waar je bent en welke richting je opgaat. Na afloop van de workout geeft de Rider 100 een volledig en grafisch overzicht om de workout-gegevens kan je in een paar seconden via WLAN synchroniseren vanaf het apparaat met de Bryton-app, waar je de voortgang kunt volgen, grafische analyses kunt uitvoeren en ritten op sociale media kunt delen.

Voordelen Bryton Rider

De fietscomputer geeft de belangrijkste gegevens weer, zoals afstand, snelheid en rijtijd. Dankzij de automatische start/ stop functie meet de fietscomputer je rijtijd nauwkeurig. Het is mogelijk om de fietscomputer via ANT+ of bluetooth te koppelen aan een hartslag- of cadanssensor. En op het grote display zijn de gegevens gemakkelijk af te lezen.

Nadelen Bryton Rider

Met de Bryton Rider 100 is het niet mogelijk om te navigeren met de fietscomputer. En bij de levering wordt er geen hartslag- of cadanssensor meegeleverd.

Conclusie van deze Bryton Rider

De Bryton Rider 100 is een zeer en eenvoudige fietscomputer die toch professionele functies bezit. Deze fietscomputer heeft een helder anti-glare display dat overdag ook in zonlicht zeer goed is af te lezen. In de avond en ‘snachts zorgt het heldere backlight ervoor dat je alle gegevens op het scherm kan blijven zien. De hoogwaardige GPS_ ontvanger registreert nauwkeurig je afstand en snelheid. Uitlezen van je ritten is eenvoudig dankzij de bluetooth 4.0 waardoor het mogelijk is om draadloos te synchroniseren met apps zoals Strava en Trainingspeaks. De Bryton Rider 100 is ontworpen voor fanatieke fietsers die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke en betrouwbare fietscomputers.

No Comment

Leave a reply