Producten

Wil je de Bosch PSR 18 Li-2 kopen? Lees eerst de review!

Een draadloze boormachine is een van de meest gebruikelijke gereedschappen die je in huis kunt hebben. Het kan gebruikt worden om gaten te boren, schroeven te plaatsen en nog veel meer. Wanneer je een gat in de muur of een bord moet maken, heb je een aantal opties. Je zou de spijker met een hamer in de muur kunnen slaan. Natuurlijk kun je met deze methode niet echt de diepte van het gat bepalen of hoe vaak je met de hamer op je duim slaat. Als jij opzoek bent naar een goede accuschroefboormachine, koop dan de Bosch PSR 18 Li-2. Deze draadloze boormachine is een musthave voor elke doe-het-zelver.

Bosch PSR 18 Li-2 Review

De Bosch PSR 18 Li-2 accuschroefboormachine is draadloos en een musthave in jouw gereedschappenbox. De boormachine heeft een ledlampje om de werkplek goed te verlichten en goed zichtbaar te houden. De Bosch boormachine is ideaal voor alle soorten schroef- en boorwerkzaamheden. Je kunt het gebruiken voor schroeven, boren in hout, boren in metaal, boren in gips en zacht steen. Het beschikt over 10 draaimomentinstellingen plus een boorinstelling waarmee je de juiste optie kunt selecteren voor optimale stroomvoorziening voor elke klus. Met de snelspanboorhouder kun je de boor snel en eenvoudig wisselen zonder een extra gereedschap. De machine werkt op een 18 volt motor, waardoor het uitstekende prestaties levert. Het handvat van deze tool is voorzien van een zachte grip, die ervoor zorgt dat je overal comfortabel kunt boren. Deze Bosch boormachine heeft een elektronische snelheidsregeling, die je met de triggerschakelaar van 0 tot Max. kunt versnellen. De batterij kun je snel wisselen wanneer dat nodig is en doorgaan met je werk.

 

Voordelen van de Bosch PSR 18 Li-2

1. lithium-ion technologie

Dankzij de lithium-ion-technologie vertoont de batterij van de PSR 18 Li-2 geen geheugeneffect of zelfontlading. Het is altijd klaar voor gebruik. De vervangbare lithium-ion batterijen hebben een bijzonder lange levensduur dankzij de Electronic Cell Protection (ECP) van Bosch die schade voorkomt en deze in een uitstekende staat houdt. Bij de aankoop krijg je geen batterijen en oplaadset. Een lege accu is binnen 60 minuten volgeladen. Aan de oplader kan je de status van de batterij ook zien. Dat is superhandig.

2. Snelspanboorhouder met Bosch-Auto-Lock

Klemsysteem voor eenvoudige, snelle gereedschapswisselingen bij boormachines zonder dat je een extra gereedschap nodig hebt. De boorspil wordt automatisch vergrendeld wanneer het gereedschap stilstaat; de boor kan moeiteloos met één hand worden verwisseld door de boorkop te draaien.

3. Power light

Het geïntegreerde ledlampje zorgt ervoor dat je altijd kunt zien, zelfs als het licht beperkt is. Het aan/uit-lampje brandt direct op de plek, waardoor het boren in het donker nog eenvoudiger wordt.

4. Vooruit / achteruit-indicator

De indicator voor vooruit en achteruit laat je weten of het boren zich momenteel in voorwaartse of achterwaartse richting bevindt.

5. Snel verwisselbare batterij

Het indrukken van een knop aan beide kanten van de batterij is voldoende om de batterij te plaatsen of te verwijderen. Er zijn niet veel draadloze boormachines die het vervangen van batterijen zo gemakkelijk maken als deze.

6. Zachte greep

De rubberen zachte handgreep zorgt voor comfort en volledige controle tijdens elke klus. Hierdoor blijft de boor heel gemakkelijk en comfortabel.

7. Compact ontwerp

Deze boor is zeer compact en gemakkelijk vast te houden dankzij zijn grootte. Het is nog steeds licht en veroorzaakt geen problemen bij het werken

Nadelen van de Bosch PSR 18 Li-2

Als je in harde steensoorten als baksteen en tegels wilt boren, kun je beter een andere Bosch boormachine gebruiken. De Bosch PSR 18 Li-2 is te gebruiken voor het boren in hout, metaal, gips en andere zachte stenen.

De snelheidsschakelaar bovenop de boor, kan per ongeluk worden ingedrukt wanneer je een hand op de bovenzijde van de boormachine plaatst tijdens het klussen. Dit kan een knarsend geluid veroorzaken, omdat de schuif nog maar net een klein stukje naar voren is gegaan, waardoor de versnellingen niet goed kunnen worden vergrendeld. Je zou heel voorzichtig te werk moeten gaan met de machine.

Deze boor wordt niet geleverd met het batterijpakket en de oplaadset. Je krijgt wel een mooie draagtas aangeboden om alles bij elkaar te houden. De batterij en lader moet je dus apart kopen.

Conclusie van deze Bosch PSR 18 Li-2

De Bosch PSR 18 Li-2 is gemakkelijk te gebruiken. Er is volop kracht voor de gemiddelde DIY-klussen. De lithiumbatterijen zijn geweldig. Zelfs als je de boor gedurende een maand of zo niet gebruikt, kan je er zeker van zijn dat er nog voldoende stroom in de batterij zit. De laadindicatoren op de batterij is een ook een geweldig idee. De batterij en oplader moet je wel zelf kopen. Het ledlampje is niet iets nieuws, maar is eigenlijk heel handig. Tijdens het klussen kan het erg lastig zijn om in een donkere hoek te boren. Met de Bosch hoef je alleen maar aan de trekker te trekken, het lampje gaat branden en je kunt de plek waar je moet boren goed zien. Deze tool raad ik je daarom aan voor de snelle klussen in huis. Het is verbazingwekkend hoeveel taken sneller gaan als je het juiste gereedschap bij de hand hebt, namelijk de Bosch PSR 18 Li-2. Je zult onder de indruk zijn van hoe nauwkeurig je gaten van verschillende afmetingen kunt maken voor het ophangen van afbeeldingen of voor het repareren van meubels, en dat terwijl je je duimen relatief pijnvrij houdt. Als je DIY-werk gaat doen, is de Bosch PSR 18 Li-2 boormachine een onmisbare tool.

No Comment

Leave a reply