Producten

Bosch psr 14 4 li-2 kopen? Een gedetailleerde review!

Je hebt altijd handige apparaten nodig om zelf installaties en reparaties in huis uit te kunnen voeren. Ongeacht of je een ervaren klusjesman of een normale doe-het-zelver bent, je hebt enkele gereedschappen nodig die je kunnen helpen bij het installeren of bevestigen van huisartikelen. Van deze gereedschappen is de accuschroefboormachine de meest bruikbare. Boormachines helpen ook bij het installeren van sloten op houten deuren, rekken in de keuken en fotolijsten. De accuschroefboormachine Bosch psr 14 4 li-2 is superhandig en comfortabel. Met deze machine kun je een LED-scherm, spiegel of elk ander ding binnen enkele minuten installeren. Het is simpel te gebruiken; je plaatst de accu in de machine, drukt de schakelaar en draait het op de gewenste snelheid en je kunt starten met het boren. Als je deze machine hebt, hoef je niet meer te wachten op de klusjesman en je bespaart enkele euro’s.

Bosch psr 14 4 li-2 Review

De Bosch psr 14 4 li-2 is niet alleen licht, maar ook compact. Het is een van de sterkste boormachines met een lange levensduur. De machine levert goede prestaties op, ondanks het bedoeld is voor rond-het-huis-werk. Deze accuschroefboormachine is geschikt voor zware werk in het huis, denk bijvoorbeeld aan:

– Boorwerk in hout en staal

– De bouw van een carport of tuinhuis

– Alle basis klussen in huis

De draadloze accuschroefboormachines is handig in gebruik. Zolang de batterij opgeladen is, kun je ze bijna overal gebruiken zonder het gedoe van netsnoeren. Je krijgt 2 accu’s bij de aanschaf van de machine. Het machinegewicht met accu is 1,14 kg. Het gewicht geeft al aan hoe handig deze machine is. Ook heeft de machine een smalle handgreep met een goede grip, waardoor je handen niet zullen schudden tijdens het boren.

De accuspanning van deze machine is 14,4 V en heeft een speciale oplader. Ik zou je aanraden om de lader enkel en alleen maar te gebruiken voor het opladen van de batterijen van deze machine, omdat de batterijen gevoelig zijn.

Wanneer je de accuschroefboormachine koopt moet je erop letten dat je de volgende items in de doos zitten:

– De accuboormachine

– Een kunststof koffer

– Dubbel schroefbit

– 45-minuten snellaadapparaat

– 1 accupacks

 

Voordelen van de Bosch psr 14 4 li-2

1. Syneon-chip

De Syneon-chip is een intelligent elektronisch besturingssysteem voor draadloze Bosch-gereedschappen. Het bepaald de prestatieverhouding van stroom en spanning die naar de motor wordt gestuurd, afhankelijk van wat de situatie vereist. Dankzij de Syneon-chip biedt de draadloze machine van Bosch altijd een optimaal vermogen, zelfs in veeleisende taken, zoals werken met dikke schroeven of dicht hout. Tegelijkertijd zorgt het automatisch voor naleving van de stroom- en spanningslimieten. De Syneon-chip voorkomt daarom oververhitting en verlengt de levensduur van de machine.

2. Accu en snellaadapparaat

Bij de aanschaf krijg je twee accu’s, zodat je gewoon door kunt werken als één leeg is. De accuspanning is 14,4 V die je binnen 45 minuten kunt opladen. Op de oplader kun je aan de hand van 3-traps oplaadaanduiding zien wat de status is van de batterij.

Dit gereedschap heeft de Lithium-ion batterij. Hierdoor heeft de accu geen geheugeneffect en zelfontlading. Het is altijd ready voor gebruik, tenminste als je een volle accu hebt.

3. Powerlight verlichting

De machine heeft een ledlampje dat brand, wanneer de machine in werking is. Dankzij dit lampje heb je beter zicht op de minder verlichte plekken.

4. Bosch elektronisch-toerentalregeling

Met deze regeling zorgt Bosch ervoor dat je de versnelling van 0-Max. zelf kan regelen met de drukschakelaar.

Nadeel van de Bosch psr 14 4 li-2

Een nadeel van deze machine is dat de batterij heel gevoelig is voor stroomschommelingen. Zorg ervoor dat je de batterij op de juiste spanning oplaadt, zodat je de lange levensduur kunt ervaren. Op de batterij is er geen garantie heb ik begrepen, dus ik zou je adviseren om de handleiding goed door te nemen. De machine zelf kun je ook heel lang gebruiken. Maak de machine uit als het heet is. Het kan soms voorkomen dat de speed control verwisselt moet worden. Dit kan misschien door slijtage gebeuren. Een reserve batterij kan je heel goedkoop bij Bosch kopen of een vertegenwoordiger.

Conclusie van deze Bosch psr 14 4 li-2

Deze machine is een echte aanrader. Het werkt even hard en goed als een boormachine van 18 V. Je mag het zelf ook ontdekken. De batterij laadt snel op en gaat lang mee, als je werkt volgens de regels. Dankzij de power-light optie en speed control kan ik zeggen dat deze machine een geüpgraded versie is van de Bosch boormachines. Mocht het zo zijn dat je batterij het niet doet, dan kan je beter een andere batterij kopen, want op de batterij heb je geen garantie. Dat vind ik wel jammer. Maar de machine moet je zeker in huis hebben als je grotere en zwaardere klusjes wilt doen, dan alleen een foto ophangen.

No Comment

Leave a reply