Producten

De Bosch PSB 18 Li-2 kopen? Bekijk de review!

Een draadloze boormachine is een onmisbare tool voor de doe-het-zelver en ook voor iemand die ervaring heeft. Ben je opzoek naar een boormachine met een groot vermogen en waarmee je kunt boren in verschillende materialen? De Bosch PSB 18 LI-2 is een boormachine met handige functies. De boor is draadloos, waardoor je gemakkelijk elke plek van het huis een gaatje kunt boren of een schroefje kunt plaatsen. Ik weet zeker dat je na het lezen van deze review, de boormachine ook zult kopen.

De Bosch PSB 18 Li-2 Review

De Bosch PSB 18 Li-2 is een goede boor van Bosch die heel gemakkelijk te gebruiken is. De Bosch PSB 18 Li-2 wordt geleverd met twee 1,5 Ah Lithium-ion batterijen en een oplader die ze binnen een uur kan opladen. De draadloze accuschroefboor van Bosch is compact en toch krachtig. Hij wordt aangedreven door een 18 volt accu. De boor beschikt over 20 draaimomenten en een versnellingsbak met 2 snelheden voor soepele en indrukwekkende boorcapaciteiten. Of je nu een boomhut bouwt of lampen plaatst aan buitenmuren, deze krachtige boormachine kan de klus gemakkelijk aanpakken. Het beschikt over 20 vooraf instelbare koppelinstellingen en een hamerboorfunctie om je te helpen bij het kiezen van het optimale vermogensniveau. En met twee meegeleverde lithium-ion batterijen kun je vertrouwen op een volle accu, die niet leeg loopt wanneer deze wordt bewaard. Het staat altijd gereed als je het nodig hebt.

De Bosch weegt 1,5 kg met een aangesloten batterij, waardoor het een ongelooflijke lichte machine is. Door de zachte greep kan je ook hoog boren. Je handen zullen niet pijn doen. Standaard meegeleverd:

  • Bosch PSB 1800 Li-2 draadloze boor
  • Snelle oplader (oplaadtijd van 1 uur)
  • 2x 1.5Ah-batterijen
  • Dubbele schroefbit
  • Een kunststof koffer met blaasgaten
  • Handleiding

Voordelen van de Bosch PSB Li-2

1. Altijd een volle accu

Een lithium-ion batterij die volledig is opgeladen, kan op elk moment worden gebruikt. Zelfs na vier maanden stand-by te zijn geweest, heeft het nog ongeveer 85% over om aan de slag te gaan. Dit betekent dat er zes keer langer stroom beschikbaar is in vergelijking met een van de gebruikelijke NiCd-batterijen. ECP (Bosch Electronic Cell Protection) zorgt ervoor dat de batterijen lang mee gaan en niet zelf ontladen. Zoals we allemaal weten, is de ene keer dat je snel een klus wilt doen de tijd dat je realiseert dat de batterij in de boormachine leeg is, dus een tweede batterij is logisch. Zoals met veel gereedschappen, is het een stuk minder duur om een set met twee batterijen te kopen in plaats van later een extra batterij apart te kopen. Deze boormachine wordt geleverd met 2 accu’s. Op geen enkel moment raakt de batterij meer leeg, omdat er een geïntegreerde brandstofmeter aanwezig is.

2. Overal gemakkelijk boren

Dankzij deze draadloze boormachine heb je het gedoe van rommelige draden niet, zodat je door kunt gaan met de klus, waar die ook is.

3. Snelspanboorhouder met Bosch Auto-Lock – voor de snelste en gemakkelijkste bitverwisselingen

De boorkop is het gat aan het einde van de boormachine waarin je de boorbeitels plaatst. De boorkop van deze machine is 10 mm. Deze snelspanboorhouder kun je snel en gemakkelijk met de hand losmaken en vastdraaien. Je hebt voor het verwisselen van de bit dus geen extra gereedschap nodig.

4. Compact ontwerp en verlichting

Omdat deze boormachine een hoog motorisch en compact ontwerp heeft, vermindert het de vermoeidheid van de gebruiker. Het is geen probleem meer om in kleine, donkere gebieden te werken. Dankzij de LED verlichting heb je beter zicht op minder verlichte plekken.

Nadelen van de Bosch PSB 18 Li-2

Met deze boor kun je goed boren in hout, plastiek en tegels. Het is net te licht om te boren in metaal en baksteen. Als je in metaal of baksteen wilt boren kun je een andere versie van de Bosch boormachines gebruiken. Maar deze Bosch machine is goed om te boren in licht materiaal als hout, MDF en plastiek. De batterijen moeten enkel en alleen opgeladen worden aan de oplader die je hebt meegekregen. Een nieuwe batterij zal je duurder kosten dan een nieuwe machine. Houd er ook rekening mee dat je de machine niet continu gebruikt, zo kan je de motor en de batterij overbelasten.

Conclusie van deze Bosch PSB Li-2

Als je de Bosch PSB 18 LI-2 koopt, ben je er zeker van dat deze draadloze boormachine de beste is. Dit is keer op keer bewezen door beoordelingen die zijn ingediend door personen die dit item hebben geprobeerd en getest. Ik heb het zelf ook gebruikt en ik zeg ook dat het een goede boor is. Zo ben je er dan ook van verzekerd dat de Bosch PSB 18 Li-2 van topklasse is! Als je een boormachine van hoge kwaliteit nodig hebt voor thuisgebruik en in de tuin, dan is dit de beste oplossing. Voor de prijs krijg je een goed product.

No Comment

Leave a reply