Verzekeringen

Hulp Bij Elk Arbeidsconflict Met De Beste Rechtsbijstandverzekering van 2020: Maak Een Keuze Uit De Top 10!

Als je nagaat welke verzekeringen je allemaal kunt afsluiten, dan zie je soms het nut van een specifieke verzekering niet meteen in. Twijfel je over het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering? Het is altijd een goed idee om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten, omdat de kans dat je in Nederland te maken krijgt met een juridisch conflict groot is. Dergelijke conflicten kunnen namelijk op verschillende gebieden betrekking hebben. Wanneer je te maken krijgt met een juridisch conflict, kun je uiteraard een advocaat inschakelen, maar de kosten die hiermee gepaard gaan kunnen enorm oplopen. Daarom is het goed dat je een beroep kunt doen op je verzekering. Wij helpen je om de beste rechtsbijstandverzekering uit te kiezen.

Beste rechtsbijstandverzekering van 2020

Door te kiezen voor de beste rechtsbijstandverzekering kun je voor een betaalbaar bedrag altijd aanspraak maken op juridische bijstand in diverse rechtsgebieden. In de onderstaande tabel zie je de top 10 verzekeraars die rechtsbijstandverzekeringen aanbieden. Kies uit deze lijst de beste rechtsbijstandverzekering uit!

1. Inshared rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering? Er zijn verschillende redenen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je betrokken bent geraakt bij een ongeluk en je vervolgens deskundige, juridische hulp nodig hebt. Het kan ook voorkomen dat je ruzie krijgt met je familie over een erfenis. Een ander voorbeeld waarbij juridische hulp zeker nodig is, is wanneer je ruzie krijgt met je werkgever over je pensioen of een onterecht ontslag. Er is een verzekeraar die je kan helpen in elk van deze gevallen. Wij raden je daarom aan om de Inshared rechtsbijstandverzekering af te sluiten, omdat deze voor jou wellicht de beste rechtsbijstandverzekering is. Je krijgt namelijk de juridische hulp die nodig is om diverse conflicten op te lossen en betaalt een lage premie.

Als we denken aan juridische hulp, dan zijn er verschillende rechtsgebieden waar we rekening mee moeten houden. Echter, je verwacht natuurlijk niet dat je te maken zal krijgen met conflicten op alle vlakken. Daarom kun je bij de Inshared rechtsbijstandverzekering een keuze maken uit 3 pakketten. Deze pakketten hebben betrekking op verschillende juridische vlakken. Je kiest dus gemakkelijk voor het pakket dat de juridische conflicten dekt, waarvan jij conflicten verwacht. De drie pakketten zijn Rechtshulp ongeval, Rechtshulp Familie en Vermogen en ten slotte Rechtshulp Consumenten, Wonen & Inkomen. Het eerst pakket, Rechtshulp ongeval, omvat juridische hulp als je betrokken bent bij een ongeluk en juridische hulp als passagier van een vliegtuig of treinmaatschappij. Kies je voor het tweede pakket, dan ben je gedekt voor conflicten over erfenissen, belastingaanslagen en voogdij of adoptie. Het laatste pakket dekt conflicten met je werkgever, verhuurder en internet of tv provider.

Kenmerken van de Inshared rechtsbijstandverzekering:

 • Je kunt kiezen voor losse modules.
 • Ook moderne geschillen worden opgelost.
 • Er geldt een ruime dekking en lage premie.
 • De rechtsbijstandverzekering heeft betrekking op het hele gezin.

2. Univé rechtsbijstandverzekering

Verwacht je dat je te maken zal krijgen met juridische conflicten? Als het antwoord op deze vraag “ja” is, dan is het een goed idee om van tevoren op zoek te gaan naar de beste rechtsbijstandverzekering. Echter, ook al verwacht je niet dat je te maken zal krijgen met een juridisch conflict, doe je er toch goed aan om een dergelijke verzekering af te sluiten. In Nederland is de kans groot dat je te maken krijgt met een dergelijk conflict, omdat het rechtsgebied zeer groot is. Als je hulp en ondersteuning wil krijgen wanneer je te maken krijgt met juridische conflicten, dan kun je kiezen voor de Univé rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering is wellicht de beste rechtsbijstandverzekering voor jou, omdat er hierbij geen eigen risico geldt, zo lang er sprake is van een minimaal financieel belang van €100.

Wanneer je kiest voor de Univé rechtsbijstandverzekering, dan sluit je alvast de basisdekking Letsel & Verkeer af. Vervolgens kun je kiezen voor aanvullende dekkingen zoals Consument & Wonen, Fiscaal & Vermogen en Inkomen & Sociale voorzieningen. De verzekeraar geeft je dus de mogelijkheid om zelf te kiezen voor de juridische hulp die bij jouw situatie past. Zoals de naam doet vermoeden, omvat de basisdekking hulp bij het verhalen van schade in het verkeer en bij letselschade. De namen van de aanvullende dekkingen spreken ook voor zich. Kijk bijvoorbeeld naar de dekking Inkomen & Sociale voorzieningen. Deze aanvullende module zorgt ervoor dat je juridische hulp krijgt bij conflicten die te maken hebben met werk, pensioen of uitkeringen. Het doet er niet toe op welk juridisch vlak je hulp nodig hebt, want je kunt bij Univé zelf een advocaat kiezen.

Kenmerken van de Univé rechtsbijstandverzekering:

 • Er geldt een lage premie.
 • Je kunt zelf kiezen voor een rechtshulpverlener.
 • De verzekeraar geeft je gratis advies bij conflicten.
 • Deze rechtsbijstandverzekering kun je direct online afsluiten.
 • Bij juridische conflicten, met uitzondering van echtscheidingsmediation, geldt er geen wachttijd.

3. Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Als je zoekt naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om eerst je eigen situatie te bekijken. Er kunnen namelijk geschillen zijn op verschillende rechtsvlakken. Daarom ga je na op welke vlakken je denkt juridische hulp nodig te hebben en dan sluit je aan de hand daarvan je verzekering af. Wanneer je kiest voor de Klaverblad rechtsbijstandverzekering, dan heb je de mogelijkheid om de verzekering zelf samen te stellen. Op die manier weet je zeker dat de verzekering naadloos past bij jouw situatie. Deze verzekeraar maakt het tevens mogelijk dat je persoonlijk in contact komt met een juridisch adviseur. Hierdoor krijg je het nodige advies. Je krijgt zelfs telefonisch advies voor juridische problemen die niet verzekerd zijn. Om deze redenen vinden wij dat deze verzekering de beste rechtsbijstandverzekering voor jou is.

Aangezien we je intussen hebben verteld dat je zelf je verzekering kunt samenstellen, is het ook belangrijk dat we je informeren over de verschillende mogelijkheden. Bij deze verzekeraar sluit je eerst een standaardmodule af. Deze is verplicht. Vervolgens kun je zelf bepalen of je deze module wil uitbreiden met aanvullende modules. De standaard module houdt in dat je rechtshulp krijgt bij juridische problemen die te maken hebben met contracten, erfrechtelijke geschillen, strafzaken waarin je als verdachte wordt gedagvaard en het terugkrijgen van gestolen spullen. Je kunt deze module uitbreiden met de module motorrijtuigen, wonen, schadeverhaal, fiscaal en vermogen, inkomen en verkeer. Als je meer te weten wil komen over de afzonderlijke aanvullende modules, verwijzen wij je naar de website van de verzekeraar. Daar zie je een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Kenmerken van de Klaverblad rechtsbijstandverzekering:

 • Bij deze verzekeraar kom je persoonlijk in contact met een juridisch adviseur.
 • Telefonisch advies voor juridische problemen die niet zijn verzekerd is ook mogelijk.
 • De verzekering bestaat uit een verplichte standaard module en aanvullende modules.
 • Je hebt de mogelijkheid om de verzekering zelf samen te stellen aan de hand van je persoonlijke situatie.

4. Zelf rechtsbijstandverzekering

Als er een juridisch conflict ontstaat, wil je natuurlijk niet alleen staan. Daarom ga je op tijd op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering. Is het voor jou belangrijk dat de verzekering die je afsluit bestaat uit een standaard module die je naar wens kunt uitbreiden? Dan kies je voor de Zelf rechtsbijstandverzekering. Wij vinden deze verzekering de beste rechtsbijstandverzekering voor jou, omdat hij bestaat uit een standaard module die je vervolgens kunt uitbreiden met aanvullende modules. Er zijn bij deze verzekeraar maar liefst 4 aanvullende dekkingen waar je uit kunt kiezen. Je verzekert dus alleen wat je nodig vindt. De namen van de aanvullende dekkingen zijn: Rechtsbijstand Fiscaal & Vermogen, Rechtsbijstand Inkomen, Rechtsbijstand Wonen en Rechtsbijstand Verkeer. De namen van de dekkingen spreken voor zich, dus je hebt een idee op welke gebieden je juridische hulp krijgt bij elk van de modules.

Als we kijken naar de standaard module, dan zien we dat verschillende aspecten verzekerd zijn. Zo dekt de basisdekking van de Zelf rechtsbijstandverzekering onder andere echtscheidingsmediation tot €3.000. Daarnaast zijn ook externe kosten gedekt tot €15.000 of €30.000. Er geldt tevens juridische dekking op het gebied van erfenisconflicten en personen- of familierechtssituaties zoals curatele en adoptie. Zelfs een conflict over schade die aan jouw eigendommen is toegebracht buiten het verkeer wordt gedekt. Als er een conflict ontstaat over schade die buiten het verkeer aan jou is toegebracht zoals medische (kunst)fouten of door geweld, dan krijg je met de basisdekking ook juridische bijstand. Ten slotte dekt de basisdekking ook conflicten over spullen of diensten die je als consument hebt gekocht. Deze laatste dekking geldt zelfs voor spullen die je via het internet hebt aangeschaft.

Kenmerken van de Zelf rechtsbijstandverzekering:

 • Zelf werkt met SRK, een onafhankelijke rechtsbijstandspartij.
 • Met de Zelf rechtsbijstandverzekering sta je stevig in je recht.
 • De voorwaarden van deze verzekeraar zijn duidelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Deze rechtsbijstandverzekering bestaat uit een standaard module, die je kunt uitbreiden met aanvullende modules.

5. Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering

Zoek je naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften? Wij helpen je met het uitkiezen van de ideale verzekering. Wil je er zeker van zijn dat je ondersteund wordt door deskundige juristen wanneer er een conflictsituatie ontstaat? Dan is de Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering wellicht de beste rechtsbijstandverzekering voor jou. Bij deze verzekeraar geldt er namelijk dat ondersteuning mogelijk is door ruim 320 juristen. Je bent er dus van verzekerd dat ook jouw conflict door een deskundige jurist wordt aangepakt. Als je zelf geen rechten hebt gestudeerd, dan weet je ook niet hoe je jezelf moet redden in een juridische kwestie. Het is daarom handig als je jouw verzekeraar kunt bellen voor advies. Ook hieraan heeft deze verzekeraar gedacht. Daarom kun je hen onbeperkt bellen voor juridisch advies.

Zoals we eerder hebben vermeld, krijg je bij de Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering ondersteuning van deskundige juristen. Om deze reden kun je rekenen op professionele rechtsbijstand. Er wordt namelijk samengewerkt met zowel gespecialiseerde juristen als gespecialiseerde advocaten van SRK Rechtsbijstand. Deze partij, SRK, geeft dus advies wanneer je dit nodig hebt, maar ondersteunt je ook wanneer je de stap naar de rechter moet maken. De kosten van SRK worden hierbij vergoed door jouw verzekeraar. Zelfs de eventuele griffierechten en kosten van deurwaarders of experts worden gedekt. Daarom is het sowieso een goed idee om zo snel mogelijk je verzekering af te sluiten. De rechtsbijstandverzekering van deze verzekeraar is bovendien, net zoals die van de vorige verzekeraars, opgesplitst in delen. Zo sluit je eerst een basisrechtsbijstandverzekering af en kun je deze uitbreiden met aanvullende modules.

Kenmerken van de Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering:

 • Je krijgt hulp van ervaren juristen bij juridische conflicten.
 • Bij beginnende conflicten mag je onbeperkt om advies vragen.
 • Nieuwe conflicten, met uitzondering van mediation, worden direct verzekerd.
 • Er geldt een complete hulpverlening, dus je krijgt advies, er worden brieven geschreven en de juristen staan voor je klaar in de rechtbank.

6. Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering

Heb je problemen op het werk? Is er een ruzie ontstaan tussen jou en je broers of zusters over een erfenis? Heb je te maken met onenigheid over wie schuldig is bij een schade? In al deze gevallen krijg je de nodige hulp en ondersteuning als je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Er zijn verschillende verzekeraars die dergelijke verzekeringen aanbieden, maar natuurlijk kies je voor de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften. Is de ideale verzekering voor jou een verzekering waar je een conflict gemakkelijk in je digitaal dossier kunt melden? Dan is de Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering wellicht de beste rechtsbijstandverzekering voor jou. Behalve dat je de verzekering gemakkelijk kunt afsluiten, is het ook gemakkelijk om een conflict te melden. Het melden van een conflict doe je namelijk gemakkelijk in je digitaal dossier.

Er zijn natuurlijk ook andere verwachtingen die je hebt van een rechtsbijstandverzekering. Daarom is het belangrijk om bij elke verzekering na te gaan wat precies is gedekt. Bij de Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering hoort er een uitgebreide basisdekking, die je verzekert voor de meest voorkomende juridische conflicten. Zo ben je gedekt tegen conflicten over erfrecht, het kopen via het internet, de (ver)koop, (ver)bouw of huur van je woning, de (ver)koop van je voertuig en conflicten over je uitkering of pensioen. Hoewel je voor vrijwel elk juridisch conflict bent gedekt met deze basisdekking, kan het dat je meer zekerheid wil hebben. Deze mogelijkheid heb je ook bij de verzekeraar. Je kunt de basisdekking namelijk uitbreiden met 2 aanvullende dekkingen. De aanvullende dekkingen zijn Belastingrecht & Vermogensbeheer en Eigendom & Verhuur Onroerende zaken.

Kenmerken van de Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering:

 • Er gelden geen poliskosten.
 • De verzekering is dagelijks opzegbaar.
 • Je krijgt hulp van Verzekeruzelf.nl, ongeacht het schadebedrag.
 • Bij deze verzekering hoef je geen rekening te houden met een wachttijd.
 • Als je kiest voor de rechtsbijstandverzekering, dan hoef je geen eigen risico te betalen.

7. Aegon rechtsbijstandverzekering

Je weet maar nooit wanneer je rechtsbijstand nodig zal hebben om een juridisch conflict op te lossen. Om te voorkomen dat je te maken krijgt met een conflictsituatie waarbij je zelf geen advocaat wil of kan betalen, ga je op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften. Als je kiest voor de Aegon rechtsbijstandverzekering, dan ben je ervan verzekerd dat je hulp krijgt om je juridische conflicten op te lossen. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over de kosten van een advocaat of jurist, omdat deze door de verzekeraar worden betaald. Bij deze verzekeraar is de service zelfs zo geweldig dat je al juridisch advies kunt inwinnen voordat er sprake is van een geschil. Vanwege al deze redenen en ook omdat je natuurlijk graag een team van juristen en advocaten achter de hand wil hebben, is deze verzekering de beste rechtsbijstandverzekering voor jou.

Net zoals het geval is bij de meeste andere rechtsbijstandverzekeringen, bestaat ook de Aegon rechtsbijstandverzekering uit een basisdekking, die je kunt uitbreiden. Deze uitbreiding doe je door verschillende aanvullende modules af te sluiten. De modules waar je uit kunt kiezen zijn zeer uitgebreid. Zo is er een aparte module voor Verkeer, Wonen, Personen, Statutair directeur en zelfs Mediation bij echtscheiding. Je kunt daarnaast kiezen voor de aanvullende module Fiscaal recht en Vermogensbeheer of de module Verhuurde wooneenheden en bedrijfspanden. Over het algemeen spreken de namen van de modules voor zich, maar als je meer wil weten over de specifieke modules, verwijzen wij je naar de verzekeraar zelf. Wanneer je hebt gekozen voor de basisverzekering en deze eventueel hebt uitgebreid met aanvullende modules, dan profiteer je van een lage premie. De eenmalige poliskosten bedragen namelijk slechts €6,05 euro en voor de productkosten betaal je maandelijks vanaf €4,42.

Kenmerken van de Aegon rechtsbijstandverzekering:

 • Er is geen sprake van een drempelbedrag.
 • Je hebt de mogelijkheid om de verzekering zelf samen te stellen.
 • Ook als er nog geen sprake is van een geschil krijg je juridisch advies.
 • Voor elke zaak is er een expert aanwezig, want er wordt gewerkt met 240 gespecialiseerde juristen en 70 advocaten.

8. Ditzo rechtsbijstandverzekering

Zoek je naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat de verzekeraar, waar je de verzekering afsluit, je de mogelijkheid geeft om aan te geven wie je verzekert? Dan is de Ditzo rechtsbijstandverzekering wellicht de beste rechtsbijstandverzekering voor jou. Deze verzekeraar geeft je namelijk de mogelijkheid om bij het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering zelf te selecteren wie je verzekert. Je hebt hierbij de mogelijkheid om alleen jezelf te verzekeren of om ook je gezinsleden of huisgenoten te verzekeren. Daarnaast kun je de verzekering ook naar wens samenstellen. Het eerste wat je doet is namelijk de standaard basismodule af te sluiten. Deze basismodule heeft te maken met recht op het gebied van consumenten en wonen. Hij heeft daarom ook de naam Consument & Wonen gekregen. Vervolgens kun je 3 aanvullende modules afsluiten.

De aanvullende modules waar je voor kunt kiezen wanneer je de Ditzo rechtsbijstandverzekering afsluit zijn Verkeer, Inkomen en Fiscaal & Vermogen. Net zoals het geval is bij de basismodule, spreken de namen van de aanvullende modules voor zich. Als je dus vermoedt dat je in de toekomst een conflict zal hebben op 1 van deze gebieden, dan doe je er goed aan om de bijbehorende aanvullende module te selecteren. Nadat je de verzekering naar wens hebt samengesteld, bedenk je je misschien over de aanvullende modules. Deze kun je daarom altijd aan- of uitzetten. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze rechtsbijstandverzekering is dat er geen eigen risico gepaard gaat met de verzekering. Er is alleen sprake van een eigen risico wanneer je een eigen advocaat kiest in een procedure waar dit niet noodzakelijk was. In een dergelijk geval, bedraagt het eigen risicobedrag €250.

Kenmerken van de Ditzo rechtsbijstandverzekering:

 • Er is geen sprake van een wachttijd.
 • De verzekering kun je naar wens samenstellen.
 • Je krijgt eenmalig telefonisch advies bij dreigende conflicten.
 • Aan deze verzekering is er geen eigen risicobedrag gekoppeld.
 • Standaard ben je verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten.

9. Ohra rechtsbijstandverzekering

Niemand vindt het leuk om ergens alleen voor te staan. Vooral niet als het gaat om juridische conflicten. Deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Daarom ga je op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften. Natuurlijk hopen we geen van allen dat we te maken krijgen met een juridisch conflict, maar als dit toch gebeurt, wil je verzekerd zijn van deskundige hulp. Misschien is het voor jou belangrijk dat wanneer je een rechtsbijstandverzekering uitkiest, de verzekeraar je de mogelijkheid biedt om zelf voor je advocaat te kiezen. Deze optie heb je wanneer je de Ohra rechtsbijstandverzekering afsluit. Als je kiest voor deze verzekering, dan heb je gekozen voor de beste rechtsbijstandverzekering voor jou, omdat er veel voordelen hieraan zijn gekoppeld. Zo kun je zelf voor je advocaat kiezen, krijg je altijd gratis telefonisch advies en staan er ruim 400 juridische specialisten klaar voor jou en je gezin.

Als je kiest voor de Ohra rechtsbijstandverzekering dan ben je sowieso niet alleen wanneer het aankomt op een juridisch conflict. Echter, het is ook belangrijk om te vermelden dat je deze verzekering naar wens kunt samenstellen. De verzekering is namelijk opgebouwd uit een basismodule en 4 dekkingen op maat. Voordat je aan de slag gaat met het samenstellen van het ideale pakket, geeft de verzekeraar je de optie om te kiezen voor wie je de verzekering afsluit. De verzekering kan namelijk voor een alleenstaande worden afgesloten of voor een gezin of samenwonenden. Nadat je hebt aangegeven voor wie je de verzekering afsluit, selecteer je als eerst de basismodule. Deze biedt dekking op verschillende vlakken. Echter, als de basisdekking niet alle rechtsgebieden dekt, waar jij dekking voor wil hebben, dan selecteer je ook de dekking Consument & Wonen, Inkomen, Belasting & Vermogen of Verkeer.

Kenmerken van de Ohra rechtsbijstandverzekering:

 • Ruim 400 juridische specialisten staan voor je klaar.
 • Je krijgt altijd gratis telefonisch advies van de verzekeraar.
 • Bij deze verzekeraar mag je zelf bepalen voor welke advocaat je kiest.
 • Er is een mogelijkheid om de basismodule uit te breiden met aanvullende dekkingen.
 • De verzekering kun je afsluiten voor een alleenstaande, een gezin of samenwonenden.

10. HEMA rechtsbijstandverzekering

We begrijpen allemaal dat je het liefst helemaal niet te maken krijgt met juridische zaken. Echter, soms kom je er niet onderuit. Als je zelf geen rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten, dan kun je te maken krijgen met enorm hoge rekeningen van de advocaat. Daarom ga je van tevoren op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw behoeften. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. We hebben in dit artikel een top 10 lijst voor je samengesteld met de 10 verzekeraars die goede en complete rechtsbijstandsverzekeringen aanbieden. Intussen heb je gelezen over de eigenschappen van de 9 bovenstaande verzekeringen. Sluiten deze toch niet helemaal aan bij jouw wensen? Dan is de voordelige HEMA rechtsbijstandverzekering wellicht de beste rechtsbijstandverzekering voor jou. Wanneer je deze verzekering hebt afgesloten, staan er professionele juristen voor je klaar.

Net zoals het geval is bij de meeste van de eerder genoemde verzekeraars, bestaat ook de HEMA rechtsbijstandverzekering uit een basisdekking, die uitgebreid kan worden. De basisdekking heeft te maken met juridische conflicten op het gebied Consument & Wonen. Echter, als je verwacht in aanraking te komen met juridische conflicten op andere gebieden, dan doe je er goed aan om ook te kiezen voor 1 van de 5 aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan dekkingen op het gebied van Verkeer, Persoon & Familie, Werk Ontslagzaken, Werk Overige Zaken en Belasting, Vermogen, Pensioenen & Sociale Uitkeringen. Je kunt de verzekering dus naar wens samenstellen. Wanneer je de verzekering hebt afgesloten, krijg je direct deskundig advies. Daarnaast gaat deze verzekering gepaard met een scherpe premie, dus je hebt dubbel voordeel.

Kenmerken van de HEMA rechtsbijstandverzekering:

 • Bij deze verzekeraar krijg je snel advies.
 • Er staan professionele juristen voor je klaar.
 • Hun voorwaarden zijn geschreven in begrijpelijke taal.
 • De verzekering gaat gepaard met een scherpe premie.
 • Je kunt de rechtsbijstandverzekering naar wens samenstellen.

No Comment

Leave a reply