Verzekeringen

Op Zoek Naar De Beste Opstalverzekering Of Woonverzekering van 2020? Kies De Ideale Uit De Top 10!

Zoek je naar de beste opstalverzekering oftewel de beste woonhuisverzekering? Het is sowieso een goed idee om een dergelijke verzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt er namelijk voor dat je een vergoeding krijgt als er iets met je huis gebeurt, waaraan jij zelf niets kon doen. Denk hierbij aan schade aan je woning door brand, water of storm. Voor het verzekeren van de spullen in en rondom je huis, kun je een andere verzekering afsluiten, namelijk de inboedelverzekering. Vaak zijn de opstalverzekering en de inboedelverzekering samen af te sluiten.

Beste opstalverzekering van 2020

We zijn voor je nagegaan welke verzekeraars aantrekkelijke opstalverzekeringen aanbieden. Aan de hand hiervan hebben wij een tabel samengesteld met de top 10. Kies de beste opstalverzekering voor jouw behoeften uit!

1. Inshared opstalverzekering

Ben je op zoek naar de beste opstalverzekering? Het is zeker een goed idee om een dergelijke verzekering af te sluiten. Je hebt namelijk hard gewerkt om het huis waarin je woont te kopen of te bouwen. Daarom wil je niet dat er iets hiermee gebeurt. Uiteraard wil je ook niet dat er iets met de spullen in of rondom je woning gebeurt. Daarom is het een goed idee om behalve een opstalverzekering ook een inboedelverzekering af te sluiten. Vanwege het gemak om beide verzekeringen in 1 keer af te kunnen sluiten, raden wij de Inshared opstalverzekering en inboedelverzekering aan. Deze is de beste opstalverzekering en wellicht ook inboedelverzekering voor jou, omdat je in 1 keer je eigendommen, waaronder je huis en alles in en rondom je huis gemakkelijk en voordelig verzekert.

Wanneer je ervoor kiest om een verzekering af te sluiten, dan ga je natuurlijk na wat er allemaal is verzekerd. Bij de Inshared opstalverzekering is schade aan je woonhuis door brand en de gevolgen van brand of hitte gedekt. Ook schade als gevolg van blikseminslag of de gevolgen hiervan zijn gedekt. Beschadigt je huis door een andere vorm van het weer zoals storm, neerslag of vorst, dan is je woning ook gedekt. Zo zijn er nog een aantal gebeurtenissen waartegen je huis is gedekt. Je kunt dus zonder zorgen genieten van je leven in je woonhuis. De verzekering gaat zelfs zo ver dat je ook bent verzekerd voor extra kosten na schade als je huis onderhevig is aan vandalisme, als sloten vervangen moeten worden en als er veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden. Bescherm je huis optimaal en sluit de verzekering snel af.

Kenmerken van de Inshared opstalverzekering:

 • Er geldt een uitgebreide dekking.
 • Dankzij de unieke Herbouwwaardegarantie ben je nooit onderverzekerd.
 • In geval van schade door brand, storm of inbraak is je huis goed verzekerd.
 • Je kunt de opstalverzekering afsluiten in combinatie met een inboedelverzekering.

2. Zelf opstalverzekering

Als je een huis hebt, dan wil je natuurlijk niet dat dit beschadigt door onvoorziene omstandigheden. Echter, we hebben niet altijd in handen wat er kan gebeuren. Om er dan zeker van te zijn dat je een dekking krijgt als je huis beschadigd raakt, ga je op zoek naar de beste opstalverzekering voor jouw behoeften. Is het voor jou belangrijk dat de ideale opstalverzekering je huis verzekert voor schade door zowel, brand, bliksem, storm, een explosie als vorst? Dan is de Zelf opstalverzekering wellicht de beste opstalverzekering voor jou. Deze verzekering gaat gepaard met een aantrekkelijke premie en een uitgebreide dekking. Bovendien wordt de herbouwwaarde volledig vergoed, waardoor je sowieso een zorg minder hebt. Er gelden bij deze verzekeraar bovendien geen kleine lettertjes, dus je weet precies waar je aan toe bent. Sluit je ook een inboedelverzekering bij hen af? Dan krijg je korting op je verzekering.

Als je kiest voor de Zelf opstalverzekering, dan kun je zelf bepalen hoe ruim de dekking is. Er zijn namelijk 2 pakketten waar je voor kunt kiezen: Bewust en Comfort. Met het Bewust pakket verzeker je je woning tegen de meest voorkomende oorzaken van schade. Dit pakket verzekert zelfs bijgebouwen, je tuinhuis, je garage en je schuur tegen lekkage, bliksem, ontploffing, storm, wateroverlast en brand. Voor extra zekerheid kun je kiezen voor het Comfort pakket. Dit pakket verzekert je huis niet alleen tegen de meest voorkomende oorzaken van schade, maar tegen vrijwel alle mogelijke oorzaken. Zelfs plotselinge of onvoorziene gebeurtenissen worden gedekt. Denk bijvoorbeeld aan schade door vallen en stoten. Hoewel dit pakket een veel ruimere dekking biedt dan het Bewust pakket, zijn er toch enkele zaken die niet verzekerd zijn. Wil je deze aspecten zoals “Glas” ook verzekeren? Dan kun je een aanvullende glasverzekering afsluiten.

Kenmerken van de Zelf opstalverzekering:

 • De herbouwwaarde wordt volledig vergoed.
 • Je hebt keuze uit 2 pakketten, namelijk Bewust en Comfort.
 • Sluit je ook de inboedelverzekering af, dan krijg je 15% korting.
 • Er gelden heldere voorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

3. nowGo opstalverzekering

Zoek je naar de beste opstalverzekering voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat je voor het afsluiten van de verzekering je eigen huis niet hoeft te verlaten? Het kan zijn dat je een zeer druk leven hebt en je gewoon de tijd niet hebt om een fysiek verzekeringskantoor te bezoeken. Er bestaat ook een kans dat je zo gehecht bent aan je huis, dat je dit huis niet wil verlaten. In beide gevallen is het handig om een verzekeraar te zoeken, die je de mogelijkheid geeft om de verzekering online af te sluiten. Als je kiest voor de nowGo opstalverzekering, dan kies je voor de beste opstalverzekering voor jouw behoeften. Deze verzekering kun je namelijk gemakkelijk online afsluiten. Je hoeft het huis dus niet te verlaten om de verzekering af te sluiten.

Met de nowGo opstalverzekering ben je goed verzekerd, zodat je zorgeloos kunt wonen. Je huis is namelijk verzekerd tegen schade bij brand, inbraak, storm en lekkage. Met het Bewust pakket is je huis tevens verzekerd tegen schade bij bliksem en ontploffing. Ook als er door een inbraak schade ontstaat aan je woning, ontvang je een dekking. De herbouwwaarde is bij deze verzekering gegarandeerd vergoed. Er wordt ook een ander pakket aangeboden, namelijk het Comfort pakket, oftewel het allrisk pakket. Dit pakket brengt dezelfde dekking met zich mee als het Bewust pakket, maar onvoorziene omstandigheden zijn ook gedekt. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je huis door vallen en stoten. De verzekeraar geeft je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hiermee breid je de basisverzekering verder uit.

Kenmerken van de nowGo opslagverzekering:

 • Bijgebouwen zijn altijd meeverzekerd.
 • Je kunt deze verzekering gemakkelijk online afsluiten.
 • Het allrisk pakket dekt ook schade aan je huis door vallen en stoten.
 • Sluit je behalve de opslagverzekering ook de inboedelverzekering af, dan krijg je 15% korting.
 • Deze verzekering bestaat uit 2 basispakketten en kan uitgebreid worden met een aanvullende verzekering.

4. HEMA opstalverzekering

Is jouw huis ook je belangrijkste bezit en je meest kostbaar eigendom? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat er een partij voor je klaarstaat als er iets met je huis gebeurt. Zoek je daarom naar de beste opstalverzekering? Wij kennen een partij die ook goed begrijpt dat je huis je meest kostbaar eigendom is. Deze verzekeraar biedt daarom een duidelijke opstalverzekering aan, die je verzekert tegen schade aan je woning door situaties zoals storm, wateroverlast of brand. We verwijzen hier naar de HEMA opstalverzekering. Als je kiest voor deze verzekering, dan kies je voor de beste opstalverzekering voor jouw behoeften. Er wordt namelijk een helpende hand geboden als er iets gebeurt met je woning. Jij hoeft slechts de schade te melden en de verzekeraar doet de rest.

Net zoals het geval is bij sommige andere opstalverzekeringen, bestaat ook de HEMA opstalverzekering uit een basisverzekering die je kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen. Een unieke eigenschap van deze verzekering is echter dat je nooit onderverzekerd bent. Wanneer je een verzekering afsluit, wil je natuurlijk weten waartegen je precies verzekerd bent. Met de basisdekking van deze verzekering, ben je gedekt voor schade aan je woning door lekkage, brand, storm en neerslag. Als je deze dekking niet uitgebreid genoeg vindt, kun je ervoor kiezen om ook aanvullende dekkingen af te sluiten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je ook de inboedelverzekering afsluit. Deze zorgt ervoor dat ook de spullen in en rondom je huis zijn verzekerd. Andere aanvullende dekkingen waar je voor kunt kiezen zijn de aanvullende glasdekking, de appartementplusdekking, de aansprakelijkheidsverzekering en de ongevallenverzekering.

Kenmerken van de HEMA opstalverzekering:

 • Je kunt meteen een inboedelverzekering afsluiten.
 • Deze verzekering is gemakkelijk online af te sluiten.
 • Bij deze verzekeraar kun je de dekking zelf samenstellen.
 • Onderverzekerd zijn behoort bij deze verzekeraar tot het verleden.
 • De opstalverzekering bestaat uit een basisverzekering die is uit te breiden met aanvullende dekkingen.

5. Nationale Nederlanden opstalverzekering

We weten allemaal dat je veel geld nodig hebt om een eigen huis te bouwen of te kopen. Als je uiteindelijk je huis hebt gebouwd of gekocht, dan wil je natuurlijk niet dat er iets mee gebeurt. Echter, er zijn factoren die we niet in de hand hebben. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor de beste opstalverzekering voor jouw behoeften. Is de ideale verzekering voor jou een opstalverzekering met een hoge dekking? Dan raden wij de Nationale Nederlanden opstalverzekering aan. Met deze verzekering is je huis verzekerd tot een bedrag van €600.000. Er geldt dus een hoge dekking, waardoor je er zeker van bent dat je je huis er weer zo goed als nieuw uit kunt laten zien, nadat deze is beschadigd.

Wanneer je kiest voor de Nationale Nederlanden opstalverzekering, dan heb je keuze uit een basisdekking of een All-in dekking. Bij de All-in dekking zijn alle factoren, die bij de basisdekking zijn gedekt, ook verzekerd. Echter, er gelden extra dekkingen bij de All-in verzekering. Als er bijvoorbeeld schade ontstaat aan je woning doordat bomen, hijskranen of hoogwerkers zijn omgevallen, dan is je woning met de All-in dekking hiertegen verzekerd. Dit is echter niet het geval bij de basisverzekering. Denk er daarnaast aan dat je woning beschadigd raakt door een ongelukje dat je zelf hebt veroorzaakt. In dat geval krijg je bij de basisdekking geen vergoeding, maar bij de All-in dekking wel. Om exact te lezen waar je wel en niet voor bent verzekerd met de verschillende dekkingen, verwijzen wij je naar de verzekeraar zelf.

Kenmerken van de Nationale Nederlanden opstalverzekering:

 • Deze verzekeraar verzekert je huis tot €000.
 • Schade kan 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gemeld.
 • Bij spoedgevallen, is de verzekeraar binnen 2 uur ter plaatse aanwezig.
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je gedekt bent, door te kiezen voor de basis- of All-in verzekering.
 • Als je in plaats van de basisdekking, kiest voor de All-in dekking, dan zijn ook ongelukjes gedekt.

6. Klaverblad opstalverzekering

Misschien heb je het zelf nooit meegemaakt, maar je hebt zeker weleens gehoord dat er bij iemand is ingebroken. Het kan dan ook voorkomen dat de inbraak heeft geleid tot schade aan de woning. Om te voorkomen dat je spullen zijn gestolen en je dan ook nog moet betalen voor het herstellen van de schade die de inbrekers hebben aangericht, sluit je van tevoren de beste opstalverzekering af. Als je er zeker van wil zijn dat je ook gedekt wordt voor schade door inbraak, dien je te kiezen voor een verzekering die ook deze dekking aanbiedt. Kies je voor de Klaverblad opstalverzekering, dan kies je voor een goede woonhuisverzekering die je dekt tegen schade aan je huis door inbraak, storm of brand. Vanwege deze dekkingen, is deze verzekering wellicht de beste opstalverzekering voor jou.

Bij de Klaverblad opstalverzekering heb je keuze tussen 2 verzekeringssoorten, namelijk de Royaal woonhuisverzekering en de Budget woonhuisverzekering. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, geldt er bij de Royaal woonhuisverzekering een uitgebreidere dekking dan bij de Budget woonhuisverzekering. Hoewel de Royaal verzekering een uitgebreidere dekking biedt, ligt het geheel aan jou of je toch voor de Budget verzekering kiest. Deze verzekering met een minder uitgebreide dekking, dekt namelijk ook schade door brand of ontploffing. Je bent zelfs gedekt tegen slecht weer, exclusief het inslaan van hagelstenen. Je bent ook gedekt tegen inbraak, diefstal of vandalisme, behalve vandalisme aan de buitenkant van je woonhuis. De uitgebreidere dekking van de Royaal verzekering heeft voornamelijk te maken met plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. Ook dekt die verzekering je tegen schade die je per ongeluk zelf hebt veroorzaakt.

Kenmerken van de Klaverblad opstalverzekering:

 • Er bestaan 2 pakketten, namelijk Royaal en Budget.
 • Het verzekerde bedrag stijgt automatisch mee met bouwkosten.
 • Alleen bij schade door storm, moet je een eigen risicobedrag betalen.
 • Om de basisverzekering uit te breiden, kun je ook een aanvullende glasverzekering afsluiten.
 • De verzekeraar geeft onbeperkte garantie tegen onderverzekering als je huis na 1944 is gebouwd.

7. Ohra opstalverzekering

Het is je gelukt! Je hebt je eigen woning. Natuurlijk wil je deze woning zo goed mogelijk beschermen tegen beschadigingen. Sommige beschadigingen kunnen gemakkelijk voorkomen worden, maar er zijn ook gebeurtenissen, die je huis kunnen beschadigen of verwoesten, waar je niets aan kunt doen. Daarom doe je er goed aan om de beste opstalverzekering af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan brand, storm of overstromingen. Deze gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je woning beschadigd of verwoest wordt. Je kunt er niet veel aan doen om deze gebeurtenissen te voorkomen, maar met de Ohra opstalverzekering kun je er wel voor zorgen dat de schade wordt betaald. Deze verzekering is dus de beste opstalverzekering voor jou, omdat je wordt vergoed na schade én de verzekeraar helpt je graag bij de afhandeling.

Met de Ohra opstalverzekering bepaal je zelf welke dekking bij jouw persoonlijke situatie past. Net zoals bij de vorige verzekering, kun je ook bij deze verzekeraar kiezen voor een Basis of Allrisk dekking. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de basisdekking uit te breiden met de extra dekking “Glas”. Kies je voor de basisdekking, dan ben je goed verzekerd. Met deze verzekering is je woning namelijk gedekt tegen de meest voorkomende schade. Denk bijvoorbeeld aan een brand, die ontstaat in je keuken, een boom die valt op je dak of een schuur die instort. Tegen al deze situaties ben je met de basisverzekering gedekt. Sluit je de Allrisk dekking af, dan kies je voor extra zekerheid. Hierbij ben je verzekerd tegen dezelfde situaties als bij de basisdekking, maar je bent ook gedekt tegen schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt aan je huis en plotselinge of onverwachte gebeurtenissen van buitenaf.

Kenmerken van de Ohra opstalverzekering:

 • Er zijn 2 dekkingen: Basis of Allrisk.
 • Bij deze verzekeraar ben je nooit onderverzekerd.
 • Je kunt rekenen op de Direct Schade Herstel service.
 • De basisverzekering kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen.
 • Zonnepanelen zijn bij de opstalverzekering standaard meeverzekerd.
 • Als je ervoor kiest om een hoger eigen risicobedrag te betalen, dan betaal je minder premie.

8. Verzekeruzelf.nl opstalverzekering

Als je een eigen woonhuis hebt, dan weet je van tevoren dat dit huis veel heeft te verduren. Hierbij verwijzen we naar situaties waartegen je vaak niets kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je woning door storm, regen, hagel, brand of inbraak. Deze situaties kunnen zorgen voor flinke schade. Het is daarom een goed idee om van tevoren de beste opstalverzekering voor jouw behoeften af te sluiten. Is de ideale opstalverzekering voor jou een verzekering waarbij je woning tot een hoog bedrag is verzekerd? Dan raden wij de Verzekeruzelf.nl opstalverzekering aan. Deze verzekering is wellicht de beste opstalverzekering voor jou, omdat je huis is verzekerd tot €1.000.000. Je kunt dus onbezorgd genieten van je woning, zonder je zorgen te maken over wat er allemaal ermee kan gebeuren. Bij deze verzekeraar profiteer je bovendien van een scherpe premie.

Hoewel een woonhuisverzekering niet verplicht is in Nederland, is het vaak zo dat je een dergelijke verzekering moet afsluiten voordat je een hypotheek kunt afsluiten. Ook al sluit je geen hypotheek af, raden wij je toch aan om de Verzekeruzelf.nl opstalverzekering af te sluiten. Met deze verzekering is je huis namelijk verzekerd voor schade door brand en blikseminslag, diefstal, inbraak en vandalisme na inbraak en zelfs storm, regen, sneeuw, hagel en smeltwater. Zoals je kunt zien, geldt er dus een zeer uitgebreide dekking. Met een opstalverzekering is je huis wel verzekerd, maar de spullen in je huis zijn niet meeverzekerd. Om er ook zeker van te zijn dat je een vergoeding krijgt als er iets met de spullen in en rondom je huis gebeurt, kun je ook de inboedelverzekering van deze verzekeraar afsluiten.

Kenmerken van de Verzekeruzelf.nl opstalverzekering:

 • Eigen schuld kun je desgewenst meeverzekeren.
 • Bij de opstalverzekering, kun je kiezen uit 2 dekkingen.
 • Je huis is verzekerd tot een bedrag van maar liefst €000.000.
 • Indien gewenst, kun je kiezen voor een uitgebreid verzekeringspakket.

9. FBTO opstalverzekering

Ben je op zoek naar de beste opstalverzekering voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan aan welke eigenschappen een dergelijke verzekering voor jou moet voldoen. Misschien vind je het belangrijk dat de ideale verzekering voor jou niet komt met allerlei toeters en bellen. Dan is het handig om te kiezen voor een opstalverzekering waarbij je niet hoeft te kiezen uit verschillende pakketten. De FBTO opstalverzekering voldoet aan deze vereisten en is daarom wellicht de beste opstalverzekering voor jou. Deze woonhuisverzekering is zodanig opgebouwd, dat je je huis kunt verzekeren voor het nodige bedrag om je huis opnieuw op te bouwen. Daarnaast begrijpt de verzekeraar dat de schade niet altijd meteen kan worden opgelost. Als je bijvoorbeeld niet in je huis kunt overnachten na brand, dan krijg je hulp van schaderegelaars, die een plek voor je regelen om te overnachten.

Wanneer je ervoor kiest om de FBTO opstalverzekering af te sluiten, dan ben je goed verzekerd. Je huis is namelijk gedekt tegen allerlei situaties zoals schade door brand of bliksem, schade door brand of water aan keukens, badkamers, zonnepanelen of schuurtjes en tuinhuisjes. Zelfs schade door water, neerslag, diefstal en inbraak wordt gedekt. Hoewel het zo is dat je huis tegen veel situaties is gedekt, geldt de dekking niet voor de spullen in en rondom je huis. Daarom biedt de verzekeraar ook een inboedelverzekering aan die goed aansluit bij de opstal- of woonhuisverzekering. De opstalverzekering kun je bovendien uitbreiden met de module Consument & Wonen of de glasverzekering. Je bepaalt dus zelf in welke mate je verzekerd bent. Laat de verzekeraar snel je premie berekenen en sluit vandaag nog de verzekering af.

Kenmerken van de FBTO opstalverzekering:

 • Je kunt je huis verzekeren zoals je zelf wil.
 • Met de opstalverzekering is je huis verzekerd tot €000.
 • Het premiebedrag kan snel en gemakkelijk online berekend worden.
 • De verzekering biedt dekking bij schade door brand, storm, water of inbraak.
 • Er bestaat een mogelijkheid om de woonhuisverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen.

10. Ditzo opstalverzekering

Ben je op zoek naar de beste opstalverzekering voor jouw behoeften? Dan ga je eerst na waartegen je je huis precies wil verzekeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat het voor jou belangrijk is dat je woning is verzekerd tegen brand, inbraak en storm. Misschien is het voor jou ook van immens belang dat de verzekering je een vergoeding geeft als er schade ontstaat door lekkage, inbraak of slecht weer. Als dit het geval is, dan is de Ditzo opstalverzekering wellicht de beste opstalverzekering voor jou. Deze verzekering kun je al vanaf €7,26 per maand afsluiten. Nadat je de verzekering hebt afgesloten, kun je met een gerust hart van je woning genieten, omdat je weet dat problemen gemakkelijk door de verzekeraar worden opgelost. Je bent bovendien nooit onderverzekerd, omdat het verzekerd bedrag altijd voldoende is.

Hoewel we het niet hopen, kan het voorkomen dat je huis zodanig beschadigd raakt dat je er niet meer in kunt wonen. Als dit gebeurt, zit je natuurlijk met de handen in het haar, omdat het leven wel normaal doorgaat en je dus ergens nodig hebt om in te wonen. Met de Ditzo opstalverzekering hoef je je echter geen zorgen te maken. Als je namelijk vanwege schade niet meer in je huis kunt wonen, dan regelt de verzekeraar meteen een vervangende woonruimte voor je. Hierdoor kun je dus snel verder met je leven, terwijl de verzekeraar er alles aan doet om de schade aan je woning zo snel mogelijk op te lossen. Hoewel er een uitgebreide dekking gepaard gaat met de opstalverzekering, dekt deze de “losse” spullen in je huis niet. Daarom kun je naast de opstalverzekering ook een inboedelverzekering afsluiten.

Kenmerken van de Ditzo opstalverzekering:

 • Bij nood krijg je een vervangende woonruimte.
 • Deze verzekeraar is 24/7 bereikbaar voor schade.
 • Er geldt een scherpe premie vanaf €7,26 per maand.
 • Met deze opstalverzekering ben je nooit onderverzekerd.
 • Je krijgt de mogelijkheid om ook je tuin, balkon en ruiten mee te verzekeren.

No Comment

Leave a reply