Uncategorized

Vergelijk De Top 5 En Kies Voor De Beste Energievergelijker van 2020! Onafhankelijk

Als je zoekt naar een nieuwe energieleverancier, dan kun je de recensie lezen over de beste energieleverancier of je kunt gebruik maken van een energievergelijker. Wanneer je op zoek gaat naar de beste energievergelijker, dan kun je verschillende energieleveranciers vergelijken op het tarief, de looptijd en de duurzaamheid. Het is zelfs gemakkelijk om met sommige energievergelijkers over te stappen en te besparen op je energierekening. In dit artikel beschrijven we de top 5 energievergelijkers. Lees de recensies en kies de beste energievergelijker uit!

Beste energievergelijker van 2020

In de onderstaande tabel zie je de top 5 energievergelijkers. Je ziet dan meteen in welke volgorde de vergelijkers worden gerecenseerd. Maak dus gebruik van de tabel, lees de reviews en kies de beste energievergelijker uit!

1. EasySwitch

Als je zoekt naar de beste energievergelijker, dan kun je nagaan welke eigenschappen van de energieleveranciers met elkaar worden vergeleken. Het kan bijvoorbeeld dat de ene energievergelijker alleen kijkt naar de jaarlijkse kosten en de andere laat je zien welke leveranciers kortingen aanbieden. Als het voor jou belangrijk is om de goedkoopste en meest duurzame deals met elkaar te vergelijken, dan is EasySwitch de beste energievergelijker voor jou. Bij hen worden namelijk meerdere aspecten van de energieleveranciers met elkaar vergeleken. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de goedkoopste deals, dan zie je niet alleen de jaarlijkse kosten per leverancier, maar ook de mogelijke besparing. Je kunt zelfs zien wat de gemiddelde klantbeoordeling van elk van de leveranciers is. Hierdoor vind je gemakkelijk en snel de ideale leverancier voor jouw behoeften.

Gemak dient de mens. Daar is de energievergelijker EasySwitch zich van bewust. Daarom vergemakkelijken zij het proces van het kiezen van een energieleverancier voor je. Ze zorgen ervoor dat je zelf niets meer hoef te doen, omdat onder andere de gehele overstap voor je wordt geregeld. Daarnaast kun je via hen kiezen voor de energieleverancier die de goedkoopste energie aanbiedt. Je krijgt zelfs een bericht wanneer je contract afloopt, waardoor je niet in het donker komt te zitten. Daarnaast kun je altijd bij hen terecht wanneer je hulp nodig hebt. Ze zijn daarvoor telefonisch bereikbaar. Vind je de service van deze vergelijker zo ideaal dat je ook korting wil krijgen op je andere vaste lasten? Dan kun je ook andere bedrijven met elkaar vergelijken.

Kenmerken van de energievergelijker EasySwitch:

 • De leverancier is altijd bereikbaar voor hulp.
 • Desgewenst wordt de gehele overstap voor je geregeld.
 • Je kunt ook een vergelijking maken aan de hand van de klantbeoordeling.
 • Energieleveranciers kun je vergelijken aan de hand van de kosten per jaar.

2. Consumentenbond

Zoek je naar de beste energievergelijker? Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten om de ideale vergelijker te vinden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er zeker van wil zijn dat je onafhankelijk advies krijgt. Misschien is het voor jou ook belangrijk dat de diensten of producten zelf worden getest. Als dat het geval is, dan is Consumentenbond wellicht de beste energievergelijker voor jou. Zij testen jaarlijks duizenden producten en diensten. De testen worden bovendien uitgevoerd door een panel van consumenten en ook experts. Je bent er dus van verzekerd dat je onpartijdige informatie krijgt. Daarnaast wordt er aan de hand van verschillende testen bepaald welk product of dienst het logo “Beste Koop” of “Beste uit de Test” krijgt. Je kunt dus gemakkelijk te weten komen welke energieleverancier de beste deals aanbiedt.

Een andere reden om te kiezen voor Consumentenbond als jouw energievergelijker, is dat ze zijn gekozen als website van het jaar 2020. Deze benoeming heeft de website gekregen voor de categorie vergelijking. Het vergelijken van de verschillende energieleveranciers is bovendien gemakkelijk. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen, waarna de ideale energieleverancier voor jouw behoeften naar voren komt. Om verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken, vul je als eerst je persoonlijke gegevens in. Hierbij vul je onder andere je postcode, huisnummer en toevoeging in. Vervolgens selecteer je de grootte van je huishouden zodat je gemiddeld verbruik kan worden vastgesteld. Wanneer je de nodige gegevens hebt ingevuld, dan kun je de beste energieleverancier vinden en vervolgens met hen in zee gaan.

Kenmerken van de energievergelijker Consumentenbond:

 • Deze website is gekozen als populairste in de categorie vergelijking.
 • Door enkele gegevens in te vullen, vind je de beste energieleverancier.
 • Er worden zowel producten als diensten getest en met elkaar vergeleken.
 • Aan de hand van de vergelijking, kun je bekijken hoeveel je kunt besparen.

3. Energievergelijken

Als je zoekt naar de beste energievergelijker, dan is het belangrijk om de verschillende vergelijkers met elkaar te vergelijken. Denk er bijvoorbeeld aan dat het voor jou belangrijk is dat de energievergelijker je laat zien hoeveel geld je jaarlijks kunt besparen. Misschien is het voor jou ook belangrijk dat alle kosten worden getoond, zodat er geen addertjes in het gras zijn. Als dit het geval is, dan lijkt Energievergelijken de beste energievergelijker voor jou. Eigenlijk zegt de naam al genoeg, omdat je meteen weet dat je de verschillende energieleveranciers bij hen kunt vergelijken. Deze vergelijker zorgt er bovendien voor dat je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier kunt vinden aan de hand van de gegevens die jij hebt ingevoerd. Er wordt dus aan de hand van jouw informatie gezocht naar de ideale leverancier.

Sommige mensen blijven aangesloten bij hun huidige energieleverancier, omdat zij het teveel werk vinden om over te stappen. Als je echter behoefte hebt om van leverancier te veranderen, dan kun je ook werken met de energievergelijker Energievergelijken. Zij helpen je namelijk binnen een handomdraai om over te stappen. Het overstapproces bestaat uit slechts 3 stappen en duurt ongeveer 10 minuutjes. Je kunt dus gemakkelijk kiezen voor de ideale energieleverancier en vervolgens overstappen om jaarlijks honderden euro’s op je energierekening te besparen. Hoewel de meeste mensen die energieleveranciers met elkaar vergelijken alleen letten op de prijzen, stelt deze vergelijker je ook in staat om aan de hand van andere gegevens een leverancier uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de beoordeling, looptijd, het type contract en de duurzaamheid.

Kenmerken van de energievergelijker Energievergelijken:

 • Bij deze energievergelijker heb je 14 dagen bedenktijd.
 • Je vindt gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier.
 • Behalve op prijs kun je ook filteren op andere eigenschappen.
 • Deze vergelijker helpt je om snel over te stappen naar een nieuwe leverancier.

4. Pricewise

Ben je op zoek naar de beste energievergelijker? Dan zijn er specifieke punten waar je op let. Denk bijvoorbeeld aan de betrouwbaarheid van de beoordeling en de specificaties waar je op kunt filteren. Indien je een bevestiging wil hebben van de betrouwbaarheid, dan kun je kijken naar het aantal mensen dat gebruik maakt van de vergelijker. Je kunt daarnaast kijken naar de benoemingen die de vergelijker heeft gekregen. Als betrouwbaarheid voor jou belangrijk is, dan is Pricewise de beste energievergelijker voor jou. Bij hen kun je precies zien hoeveel mensen de afgelopen maand gebruik hebben gemaakt van hun diensten. Daarnaast ben je ook zeker van de betrouwbaarheid, omdat deze site is benoemd als website van het jaar. Deze benoeming krijg je niet zomaar. Aan hun gemiddelde klantwaardering is tevens te zien dat klanten dik tevreden zijn over de diensten.

Bij de energievergelijker Pricewise is men van mening dat iedereen de beste energiedeal verdient. Je kunt dan denken dat het mooi is dat ze dat vinden, maar je vraagt je nu misschien af wat ze eraan doen om er ook voor te zorgen dat je de ideale energiedeal vindt. Ten eerste regelt deze vergelijker voor je dat je de beste energiedeal vindt. Zij zijn namelijk een zeer grote energievergelijker en maken gebruik van hun netwerk om de ideale energiedeals voor je te regelen. Ook al wil je niet rechtstreeks gebruik maken van hun service, dan kun je toch verschillende energiecontracten met elkaar vergelijken. Je ziet dus meteen hoeveel je kunt besparen en je kunt zelfs probleemloos en direct overstappen. Wie wil er nou gemiddeld geen 285 euro per jaar besparen? Vergelijk dus snel de verschillende energieleveranciers bij hen en profiteer van de voordelen.

Kenmerken van de energieleverancier Pricewise:

 • Er wordt toegezien op een soepele overstap.
 • Bij deze vergelijker wordt onafhankelijk de energiemarkt voor je vergeleken.
 • Je kunt, indien gewenst, specifiek kiezen oor een energiecontract met groene stroom.
 • Deze vergelijker heeft twee jaar achter elkaar de benoeming “Website van het Jaar” gekregen.

5. Energievergelijker.nl

Ben je op zoek naar de beste energievergelijker, die je helpt om te besparen op je energiekosten? Dan is het handig om te kiezen voor een energievergelijker die de prijzen van de energieleveranciers voor je vergelijkt. Hoewel het zo is dat de meeste vergelijkers je de optie geven om prijzen te vergelijken, zijn er ook andere aspecten waar je op let. Denk er bijvoorbeeld aan dat je niet alleen op zoek bent naar de goedkoopste energieleverancier. Misschien zoek je namelijk ook naar een leverancier die groene stroom aanbiedt. Wanneer je energie vergelijkt, kan het dat je ook meteen op zoek wil gaan naar de beste gasleverancier. Vaak worden stroom en gas namelijk samen aangeboden. Wij vinden om deze reden dat de beste energievergelijker voor jou Energievergelijker.nl is.

Bij de energievergelijker Energievergelijker.nl kun je namelijk filteren op de goedkoopste energieleveranciers, maar je kunt ook kijken naar de leveranciers die groene stroom aanbieden. De vergelijker geeft je zelfs de mogelijkheid om pakketten te kiezen waarbij zowel stroom als gas worden aangeboden. Ze gaan daarnaast zo ver dat ze je ook laten zien welke leveranciers op dat moment acties aanbieden. Deze energievergelijker is onafhankelijk, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat bepaalde energieleveranciers worden voorgetrokken. Je krijgt met andere woorden eenvoudig inzicht in hoeveel energiekosten je kunt besparen en kunt in slechts enkele minuten meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer je gebruik maakt van de vergelijker hoef je je ook geen zorgen te maken over kosten. Je kunt namelijk gratis verschillende leveranciers met elkaar vergelijken.

Kenmerken van de energievergelijker Energievergelijker.nl:

 • De vergelijker is onafhankelijk.
 • Je kunt energieleveranciers vergelijken aan de hand van de kosten.
 • Er wordt zelfs aan je getoond welke energieleveranciers op dat moment acties hebben.
 • Bij deze energievergelijker is het ook mogelijk om te kiezen voor gas- en stroompakketten.