Uncategorized

Op Zoek Naar Het Beste Alles In 1 Pakket? Vergelijk De Top 10 En Kies Voor De Goedkoopste!

De technologie is tegenwoordig zo geavanceerd, dat je er op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je niet alleen gebruik maakt van het internet op je computer, maar dat je ook gebruik maakt van interactieve tv en bellen. Aangezien je van de verschillende vormen gebruik maakt, is het verstandig om te kiezen voor een voordelig abonnement met daarin internet, tv en bellen. Een dergelijk pakket wordt een alles-in-1 pakket genoemd. Ben je op zoek naar het beste alles in 1 pakket? Lees dan dit artikel waarin de top 10 alles-in-1 pakketten worden gerecenseerd!

Beste alles in 1 pakket van 2020

Dat we in dit artikel individueel de top 10 alles-in-1 pakketten reviewen, weet je inmiddels. In de tabel hieronder zie je tevens welke de top 10 aanbieders van deze pakketten zijn. Bekijk de tabel, lees de reviews en kies vervolgens het beste alles in 1 pakket voor jouw behoeften uit!

1. T-Mobile alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar het beste alles in 1 pakket? Dan is het belangrijk om eerst te weten wat een dergelijk pakket inhoudt. Een alles in 1 pakket is een abonnement met internet, bellen en tv. Dergelijke pakketten worden door verschillende providers aangeboden. Vaak zijn er tevens verschillende snelheden verkrijgbaar. Is het voor jou belangrijk dat je jouw alles-in-1 pakket zelf kunt samenstellen? Dan is het abonnement van T-Mobile wellicht het beste alles in 1 pakket voor jou. Deze provider stelt je namelijk in de gelegenheid om je pakket zelf samen te stellen. Daarnaast profiteer je van extra voordeel wanneer je het pakket samenstelt. Dit komt doordat hun pakketten niet alleen betaalbaar zijn, maar ook snel en betrouwbaar. Bij deze provider kun je bovendien maandelijks korting krijgen en gratis naar de eredivisie kijken.

Wanneer je voor het alles in 1 pakket van T-Mobile kiest, dan kun je kiezen uit snel standaard internet (DSL) en nog sneller glasvezel internet. Bij de glasvezel internetverbinding gelden er snelheden tot wel 750 Mb/s. Bij het alles-in-1 pakket van deze provider, ben je telefonisch ook tegen een aantrekkelijke prijs bereikbaar. Je kunt tevens per seconde afrekenen. Het alles-in-1 pakket bestaat ook uit interactieve tv. Hiermee kun je programma’s starten, pauzeren en vervolgens terugkijken wanneer het je uitkomt. Je hebt tevens keuze uit 60 zenders, waarvan 35 in HD worden uitgezonden. Daarnaast kun je waar en wanneer je wil naar de tv kijken als je gebruik maak van TV Anywhere. Behalve dat het alles-in-1 pakket superieur is, zijn er ook andere redenen om speciaal voor het pakket van deze provider te kiezen. Zo kun je probleemloos overstappen en geldt er gratis installatie zonder zorgen.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van T-Mobile:

 • Dankzij de Wifi-service heb je altijd goed bereik.
 • Je bepaalt zelf welke internetsnelheid ideaal voor jou is.
 • Op het gebied van internet heb je keuze uit DSL en glasvezel.
 • Er geldt gratis installatie zonder zorgen bij deze alles in 1 provider.

2. Telfort alles in 1 pakket

Is het voor jou belangrijk om te kiezen voor het beste alles in 1 pakket? Dan ga je uiteraard eerst na aan welke eisen een dergelijk pakket moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je wil genieten zonder veel te betalen. Als dit het geval is, dan kennen wij het ideale pakket voor jou. Wij vinden dat het pakket van Telfort het beste alles in 1 pakket voor jou is. Deze provider maakt het namelijk mogelijk om te genieten van de voordelen van een alles in 1 pakket, zonder dat je er veel voor hoeft neer te tellen. Er zijn zelfs manieren bij deze leverancier, waarop je het reeds voordelig pakket nog goedkoper kunt maken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je Thuis en Mobiel combineert. Dan profiteer je maandelijks van een CombiVoordeel naar keuze.

Voordelen zijn natuurlijk meegenomen, maar bij het kiezen van het ideale pakket, ga je ook na wat je precies krijgt. Bij het alles in 1 pakket van Telfort krijg je een internetverbinding, waar je altijd het beste netwerk hebt. Het is ook een optie om een gratis telefoonnummer te krijgen. Daarnaast geeft de leverancier je een Wifi-modem gratis in bruikleen. Op het gebied van interactieve tv profiteer je ook van allerlei voordelen. Je hebt namelijk keuze uit 60 zenders, waarvan 30 in HD worden uitgezonden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de opties “Live tv pauzeren” en “Programma Gemist”. Je hebt zelfs tv op al je schermen. Op het gebied van mobiel geldt er dat je altijd en overal 4G internet hebt, je de MB’s en minuten 2 maanden kunt meenemen en je na 10 minuten gratis kunt bellen.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Telfort:

 • Je hebt keuze uit verschillende voordelen.
 • De provider geeft je een Wifi-modem gratis in bruikleen.
 • Op het gebied van tv gelden er verschillende aantrekkelijke mogelijkheden.
 • Het pakket zorgt ervoor dat je altijd en overal snel 4G internet hebt op je mobiel.

3. Ziggo alles in 1 pakket

Als je zoekt naar het beste alles in 1 pakket voor jouw behoeften, dan let je op specifieke zaken. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de aangeboden internetsnelheid of de abonnementskosten. Misschien is het voor jou belangrijk dat vast bellen optioneel is. Als dit het geval is, dan is het pakket dat Ziggo aanbiedt het beste alles in 1 pakket voor jou. Bij deze provider bestaat het alles in 1 pakket namelijk uit internet en televisie met of zonder vast bellen erbij. De leverancier begrijpt namelijk dat niet iedereen een standaard pakket wil hebben, omdat de behoeften per persoon variëren. Om je bovendien te helpen kiezen, hebben ze verschillende pakketten voor je op een rij gezet. Het gaat hierbij om het Start, Complete en Max pakket. In de verschillende pakketten, verschillen de internetsnelheden, het aantal zenders en de opties bij interactieve tv.

Bij het Ziggo alles in 1 pakket, profiteer je altijd van een superieure service. Hierbij hoort overstapservice, installatiegarantie, 7 dagen per week klantenservice en de mogelijkheid om je pakket maandelijks aan te passen. Je profiteert daarnaast van verschillende voordelen op het gebied van internet en televisie. Zo krijg je altijd een gratis Wifi-modem zodat je verzekerd bent van een snelle, betrouwbare internetverbinding. Daarnaast krijg je gratis internetbeveiliging. Je kunt zelfs gebruik maken van 2 miljoen WifiSpots. Op het gebied van televisie geldt er dat Ziggo Sport gratis is, je gebruik kunt maken van online tv met Ziggo Go, je overal zonder kastje naar de tv kunt kijken en alle kanalen in haarscherpe beeldkwaliteit worden uitgezonden. Als je bovendien het alles-in-1 pakket van deze provider combineert met Vodafone, dan krijg je non-stop gratis extra’s.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Ziggo:

 • De provider biedt altijd gratis Ziggo Sport aan.
 • Bij deze provider kun je kiezen voor alleen internet en interactieve tv.
 • Je kunt kiezen voor verschillende pakketten aan de hand van jouw behoeften.
 • Er gelden verschillende voordelen wanneer je het alles-in-1 pakket combineert met Vodafone.

4. XS4ALL alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar het beste alles in 1 pakket voor jouw behoeften? Het kan moeilijk lijken om het ideale pakket uit te kiezen, omdat er vele providers zijn die dergelijke pakketten aanbieden. Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten bij het uitkiezen van het ideale pakket. Denk bijvoorbeeld aan de internetsnelheid, de mogelijkheid om te kiezen voor een glasvezelverbinding en verschillende pakketten. Als kijken naar de eigenschappen van de providers ingewikkeld kijkt, dan kun je het voorbeeld van anderen volgen. Het pakket van XS4ALL is wellicht het beste alles in 1 pakket voor jou, omdat dit pakket al beste is getest door de Consumentenbond. Je hoeft je dus niet af te vragen of het aangeboden pakket wel geschikt is voor jou. Het is namelijk al bewezen dat deze leverancier een superieur pakket aanbiedt

Als je kiest voor het alles in 1 pakket van XS4ALL, dan heb je keuze uit verschillende pakketten. Je kunt onder andere kiezen voor het Compact pakket, Smart pakket, Plus pakket of Pro pakket. Het Pro pakket is het meest uitgebreide pakket. Hierbij hoort onder andere een superieure internetverbinding met een glasvezelsnelheid van 500 Mb/s. Daarnaast kun je genieten van verschillende tv voordelen, waaronder gratis opnemen en tot 7 dagen terugkijken. Er horen tevens 2 tv-ontvangers erbij. Op het gebied van bellen geldt er bij deze provider dat je voordelig kunt bellen naar vast en mobiel. Voor dit superieur pakket betaal je slechts 49 euro per maand. Het doet er niet toe voor welk pakket je kiest, want de provider zorgt bij alle pakketten voor de installatie, een Wifi-check, F-Secure beveiliging, maandelijks 500 MB gratis mobiel internet en waar nodig een Wifi-versterker voor optimaal bereik.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van XS4ALL:

 • Je bent altijd en overal voordelig bereikbaar.
 • Zowel binnens- als buitenshuis kun je televisiekijken.
 • Bij deze provider heb je overal sterk en stabiel internet.
 • De leverancier geeft je maandelijks 500 MB mobiel internet gratis.

5. KPN alles in 1 pakket

Zoek je naar de provider die het beste alles in 1 pakket voor jouw behoeften aanbiedt? Heb je misschien gehoord van het KPN alles in 1 pakket? Helaas is dit pakket niet (meer) het beste alles in 1 pakket voor jou, omdat de leverancier dit pakket nu niet meer aanbiedt. Nu kun je bij hen alleen terecht voor internet en tv. Deze leverancier heeft ervoor gekozen om alleen deze 2 opties aan te bieden, omdat sommige gebruikers liever Vast Bellen in een pakket hebben en andere gebruikers juist Spotify Premium willen hebben. Daarom bieden ze aangepaste internet- en tv-pakketten aan, die je zelf kunt samenstellen. Er wordt uiteraard wel een goede basis aangeboden met betrouwbaar internet en televisie. Echter, de rest van het pakket stel je zelf samen.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van KPN:

 • Je kunt het gekozen pakket zelf samenstellen.
 • Het alles in 1 pakket van KPN bestaat nu slechts uit internet en tv.
 • Wanneer je het pakket hebt samengesteld, dan kun je dit elke maand aanpassen.
 • Bij deze leverancier krijg je extra korting op Spotify Premium en FOX Sports Eredivisie.

6. Youfone alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar het beste alles in 1 pakket? Dan is het belangrijk om alvast te kijken naar de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. Misschien is het voor jou belangrijk dat je een abonnement kunt kiezen voor slechts 19,95 euro per maand. Het kan ook belangrijk zijn voor jou om te kiezen voor een pakket met tv, vast bellen en internet. Als je jezelf helemaal terug kunt vinden in deze vereisten, dan is het pakket van Youfone het beste alles in 1 pakket voor jou. Deze leverancier biedt namelijk een aantrekkelijk pakket aan dat je kunt kiezen voor slechts 19,95 euro per maand. In dit pakket zit er tv, vast bellen en internet. Je bekijkt met de tv-ontvanger bovendien standaard 26 zenders in HD, waar FOX Sports 1 Eredivisie 1 van is. Bij deze provider kun je zelfs extra zenders toevoegen.

Wanneer je kiest voor het Youfone alles in 1 pakket, dan geldt er voor zowel tv, internet als bellen dat je profiteert van superieure voordelen. We hebben je al een beetje verteld over de voordelen die gepaard gaan met het tv-gedeelte van het abonnement. Echter, er zijn op dit gebied nog meer voordelen zoals gratis 7 dagen terugkijken, gratis begin gemist, pauzeren en zelfs gratis opnemen. Deze voordelen gaan gepaard met de Youfone TV app. Op het gebied van internet, gelden er voordelen zoals een internetsnelheid tot 100 Mb/s, een gratis Wifi-modem en gratis klantenservice. Het pakket brengt op het gebied van voordelig vast bellen voordelen met zich mee zoals verschillende onbeperkt bundels. In het kort profiteer je met dit alles in 1 pakket dus van enorm veel voordelen.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Youfone:

 • Het pakket wordt tegen een aantrekkelijke abonnementsprijs aangeboden.
 • De Youfone App die je kunt gebruiken voor live tv is beschikbaar op iOS en Android.
 • Op het gebied van internet zijn monteursservice en een gratis Wifi-versterker optioneel.
 • Om voordelig vast te bellen, kun je gebruik maken van verschillende onbeperkt bundels.

7. NLE alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar het beste alles in 1 pakket? Is het voor jou belangrijk dat de provider gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk? Vind je het daarnaast van immens belang dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor koperinternet of juist glasvezelinternet? Dan vinden wij dat het pakket dat NLE aanbiedt het beste alles in 1 pakket voor jou is. Dit pakket bevat net zoals andere pakketten tv, internet en bellen. Daarnaast biedt de leverancier je internet aan via koper of glasvezel, afhankelijk van wat op jouw adres mogelijk is. Als je niet precies weet of glasvezel bij jou in de buurt of specifiek op jouw adres mogelijk is, dan laat de leverancier je dit online checken. Je hoeft hiervoor alleen je postcode en huisnummer in te vullen en de leverancier geeft je door of glasvezel mogelijk is.

Wanneer je kiest voor het NLE alles in 1 pakket, dan wordt er geen “zomaar” pakket aangeboden. Er wordt namelijk ervoor gezorgd dat je Wifi-verbinding wel echt werkt. Bovendien krijg je een Wifi-versterker geheel gratis van de leverancier. Als glasvezel daarnaast mogelijk is, dan zorgt de leverancier ervoor dat er een installateur bij je langskomt om het pakket te installeren. Voor deze installateur hoef jij niet te betalen, omdat dit hoort bij de service van de provider. De leverancier heeft daarnaast een andere aantrekkelijke eigenschap waar je van kunt profiteren. Als je namelijk overstapt van Ziggo, dan komt de installateur ook geheel gratis langs. Ben je een doe-het-zelver? Ook dat is geen probleem. Dan kun je gebruik maken van de handleiding van deze leverancier en zelf het pakket installeren.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van NLE:

 • Je krijgt een gratis Wifi-versterker cadeau.
 • Bij hen kun je checken of er een glasvezelverbinding mogelijk is op jouw adres.
 • Voor het installeren van het glasvezelpakket, komt er een gratis installateur langs.
 • Op het gebied van internet wordt een koper- en glasvezelverbinding aangeboden.

8. Tele2 alles in 1 pakket

Zoek je naar het beste alles in 1 pakket voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat de leverancier die dit pakket aanbiedt, je duidelijk laat zien welke pakketten mogelijk zijn? Moet je daarnaast meteen kunnen zien wat de voordelen van elk pakket zijn? Wil je de verschillende pakketten ook gemakkelijk met elkaar kunnen vergelijken? Dan is 1 van de pakketten van Tele2 wellicht het beste alles in 1 pakket voor jou. Bij deze leverancier worden er 4 pakketten aangeboden namelijk “Internet Light, Zorgeloos Bellen en TV Light”, “Internet Basis, Zorgeloos Bellen en TV Basis”, “ Internet Basis, Zorgeloos Bellen, TV Basis & Pluspakket” en “Internet Extra, Zorgeloos Bellen, TV Basis & Pluspakket”. Bij de verschillende pakketten horen er verschillende up- en downloadsnelheden, een verschillend aantal zenders en verschillende maandelijkse kosten.

Vergelijk de verschillende pakketten met elkaar en kies voor een alles in 1 pakket van Tele2. Wanneer je hebt gekozen voor een bepaald pakket, dan kun je probleemloos overstappen. Hoewel sommigen nog helemaal geen alles-in-1 pakket hebben, willen anderen, die wel al over een dergelijk pakket beschikken, slechts overstappen. Hier heeft de leverancier aan gedacht. Daarom hebben zij gezorgd voor een speciale overstapservice. De overstap verloopt hierdoor soepel en je zit geen moment zonder telefoon, televisie of internet. Bij deze leverancier heb je bovendien keuzevrijheid. Dit geldt niet alleen op het gebied van de internetsnelheid en het aantal beschikbare tv zenders, maar ook op het gebied van bellen. Er is een speciale bundel voor mensen die veel bellen en een andere voor mensen die juist weinig bellen. Iedereen komt bij deze leverancier dus aan zijn trekken.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Tele2:

 • De aansluitkosten bedragen bij deze leverancier slechts 25 euro.
 • Dankzij de overstapservice vindt de overstap soepel en probleemloos plaats.
 • Aangezien er verschillende pakketten worden aangeboden, komt iedereen aan zijn trekken.
 • Het alles in 1 pakket kun je gemakkelijk uitbreiden met extra opties, zoals extra zenders en veilig internet.

9. Caiway alles in 1 pakket

Zoek je naar het beste alles in 1 pakket? Dan kun je op verschillende manieren aanbieders met elkaar vergelijken. Je kunt onder andere kijken naar de aangeboden internetmogelijkheden zoals een kabel-, DSL- of glasvezelaansluiting. Daarnaast kun je kijken naar de voordelen die de verschillende providers aanbieden op het gebied van bellen. We begrijpen namelijk allemaal dat niet iedereen evenveel belt. Tegelijkertijd belt niet iedereen met een vaste aansluiting en anderen gebruiken hun mobiel nauwelijks. Het is tevens handig om te kiezen voor een provider die met je meedenkt, daarom vinden wij het alles in 1 pakket van Caiway het beste alles in 1 pakket voor jou. Deze provider denkt met je mee. Je hoeft niet zelf te puzzelen over welk pakket het beste bij je past, want door je slechts enkele vragen te laten beantwoorden, raadt de provider het ideale pakket aan.

Wanneer je eenmaal hebt gekozen voor een pakket dat bij je past, dan kun je ook kijken naar de andere voordelen die deze provider met zich meebrengt. Kiezen voor een alles in 1 pakket van Caiway brengt namelijk ook installatiegarantie en een superieure klantenservice met zich mee. Je kunt namelijk zelf het pakket installeren. Als blijkt dat dit je niet lukt, dan staat een Helpdesk medewerker graag voor je klaar. Er is dan toch een kans dat jullie er samen niet uitkomen. Mocht dit het geval zijn, dan stuurt de leverancier gratis een monteur naar je huis. Ook op het gebied van klantenservice steekt deze provider uit boven anderen. Je kunt hen namelijk altijd benaderen voor advies of vragen over je bestelling of de diensten van de provider. De leverancier houdt je tevens per sms op de hoogte van je bestelling.

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Caiway:

 • Bij deze provider heb je installatiegarantie.
 • Er wordt gezorgd voor een stabiele internetverbinding.
 • De leverancier voorziet je van een superieure klantenservice.
 • Supersnel internet is gegarandeerd wanneer je voor dit alles in 1 pakket kiest.

10. Online.nl alles in 1 pakket

Als je zoekt naar het beste alles in 1 pakket, dan doe je dit meestal omdat je graag bij 1 provider aangesloten wil zijn. Echter, kiezen voor een dergelijk pakket hoeft nog niet te betekenen dat je van alle 3 kanalen evenveel gebruik maakt. Sommigen bellen namelijk vaak, anderen internetten veel en weer anderen vinden het gewoon belangrijk dat ze vanuit hun luie stoel naar interactieve tv kunnen kijken. Wij vinden dat 1 van de pakketten van Online.nl het beste alles in 1 pakket voor jou is. Dit vinden we, omdat je met een pakket van deze leverancier topkwaliteit in huis haalt. Het doet er hierbij niet eens toe welk kanaal je het meest gebruikt. Je profiteert namelijk van razendsnel internet, interactieve tv met diverse opties en goedkoop bellen.

Andere voordelen die het alles in 1 pakket van Online.nl met zich meebrengt, zijn gratis overstapservice en 100% installatiegarantie. Er wordt bovendien gewerkt via het betrouwbaar KPN netwerk. Bij het alles in 1 pakket krijg je zelfs een gratis Wifi-modem om een stabiele en betrouwbare internetverbinding mogelijk te maken. Daarnaast kun je genieten van een internetsnelheid tot 100 Mb/s bij een DSL-aansluiting en een snelheid tot 200 Mb/s bij een glasvezelaansluiting. Je kunt zelfs ruim 72 zenders bekijken, waarvan 24 in HD. Tv komt bovendien met interactieve opties zoals 100 uur opnemen en TV Gemist. Lijken deze opties wel aantrekkelijk, maar ben je iemand die liever belt? Dan kun je voordelig bellen met Bellen Basis. Met de verschillende belbundels kun je bellen vanaf 0 cent. Ook nummerbehoud is geregeld!

Kenmerken van het alles in 1 pakket van Online.nl:

 • Met het alles in 1 pakket haal je topkwaliteit in huis.
 • De internetverbinding is snel zowel bij DSL als glasvezel.
 • Je kunt al vanaf 0 cent bellen met de verschillende belbundels.
 • Tv komt met interactieve opties zoals TV Gemist en 100 uur opnemen.