Verzekeringen

De Beste Aansprakelijkheidsverzekering van 2020 Vergelijken Met Een Hoge Dekking En Lage Premie!

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet hetzelfde als een WA verzekering. Hoewel “WA” staat voor wettelijke aansprakelijkheid, is er toch een groot verschil tussen de WA verzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Een WA verzekering is bijvoorbeeld verplicht, maar een aansprakelijkheidsverzekering niet. Je doet er toch goed aan om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, omdat deze schade aan derden dekt. Om de beste aansprakelijkheidsverzekering uit te kiezen zijn er bepaalde aspecten waar je op dient te letten. Je kunt onder andere kijken naar wie je precies wil verzekeren, hoe hoog het dekkingsbedrag is, hoe hoog de premie is en of er een eigen risico aan gekoppeld is.

Beste aansprakelijkheidsverzekering van 2020

In de onderstaande tabel zie je de top 10 verzekeraars die aansprakelijkheidsverzekeringen aanbieden. Vaak krijg je korting als je al één of meerdere verzekeringen hebt afgesloten bij een verzekeraar. Je kunt dus aan de hand hiervan kiezen voor de beste aansprakelijkheidsverzekering.

1. Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Zoek je naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan aan welke voorwaarden een dergelijke verzekering voor jou moet voldoen. Ga bijvoorbeeld na wat de maximale vergoeding van de verzekering is. Als je het vermoeden hebt dat je kinderen of je huisdieren een enorme schade kunnen aanbrengen aan de eigendommen van anderen, dan is het belangrijk dat je kiest voor een verzekering met een hoge dekking. Het is in dat geval bovendien ook belangrijk dat de verzekering schade dekt die door je huisdier is aangericht. Wij kennen de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Als je namelijk kiest voor de Inshared aansprakelijkheidsverzekering, dan kies je voor een verzekering die ook schade, die door je huisdier is aangericht, dekt. Bij deze verzekering geldt er tevens een lage premie en hoge dekking.

“Hoog” is een relatief begrip. Dat weten we allemaal. Daarom willen we graag voor je specificeren wat de hoogte van de dekking van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering is. Bij deze verzekering geldt er een dekking van maximaal €1.500.000. Je bent er dus zeker van dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beschadigen van de eigendommen van anderen, omdat je goed bent verzekerd. De verzekeraar begrijpt bovendien dat de verzekering voor alleenstaanden er anders uit moet zien dan de verzekering voor een groot gezin. Bij een groot gezin is de kans op schade aan de eigendommen van anderen namelijk hoger. Daarom kun je zelf specificeren hoe jouw gezinssamenstelling is. Hoe je gezin er ook uitziet, er geldt 1 verzekering voor alle gezinsleden. Zelfs de kinderen van je partner, op de momenten dat ze bij je wonen, zijn meeverzekerd.

Kenmerken van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering:

 • De vergoeding bedraagt maximaal €500.000.
 • Er geldt een lage premie met een ruime dekking.
 • Het hele gezin en zelfs je huisdier is meeverzekerd.
 • Je krijgt ook een vergoeding bij letsel aan anderen tijdens sport.

2. Ohra aansprakelijkheidsverzekering

Hoewel het wettelijk niet verplicht is om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben, doe je er goed aan om een dergelijke verzekering af te sluiten. Het is namelijk zo dat een ongeluk in een hoekje schuilt en dat de financiële gevolgen enorm groot kunnen zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat je per ongeluk de laptop van een vriendin van de tafel stoot of dat je kat bij de buren op de leren bank poept. In beide gevallen, kon je er weinig aan doen om de schade te voorkomen, maar de financiële gevolgen zijn wel hoog. Om te voorkomen dat jij zelf moet opdraaien voor de gevolgen van een ongelukje, ga je op zoek naar de beste aansprakelijkheidsverzekering. Als je het ook belangrijk vindt dat de verzekering is gekoppeld aan een hoge dekking en dat zelfs je huisdieren zijn meeverzekerd, dan is de Ohra aansprakelijkheidsverzekering wellicht de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou.

De Ohra aansprakelijkheidsverzekering kun je gemakkelijk en snel afsluiten. Er is hiervoor een speciale applicatie ontwikkeld. Deze app is ook te gebruiken om je dekking aan te passen en je gegevens te wijzigen. Je hoeft dus geen fysiek kantoor van de verzekeraar te bezoeken, omdat je alles gemakkelijk vanuit je mobieltje regelt. Door de aansprakelijkheidsverzekering van deze verzekeraar af te sluiten, ben je over de hele wereld verzekerd tot €1.250.000 of €2.500.000 per gebeurtenis. De dekking geldt voor schade die je zelf hebt veroorzaakt. Zelfs schade die je partner of kinderen hebben veroorzaakt wordt gedekt. Heeft je huisdier schade veroorzaakt, dan is deze schade ook gedekt. De uitgebreide dekking geldt niet in alle situaties. Echter, je bent ook voor een lager bedrag (€25.000 per gebeurtenis) verzekerd als er schade is veroorzaakt tijdens vriendendiensten, sport- en spelsituaties en logeer- en oppassituaties.

Kenmerken van de Ohra aansprakelijkheidsverzekering:

 • Je hoeft geen eigen risicobedrag te betalen.
 • Bij deze verzekeraar geldt er een hoge dekking.
 • Er zijn slechts enkele uitzonderlijke situaties die niet zijn verzekerd bij de aansprakelijkheidsverzekering.
 • De verzekering dekt over de hele wereld schade die door jou, je huisdier of gezinsleden is veroorzaakt.

3. Hema aansprakelijkheidsverzekering

Aangezien we allemaal maar mensen zijn, kunnen we weleens iets ondoordachts doen of een ongeluk veroorzaken. Ook al houd je voet bij stuk dat je de spullen van iemand anders per ongeluk hebt stuk gemaakt, ben jij er toch verantwoordelijk voor. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften. Afhankelijk van de hoogte en omvattendheid van de dekking, kun je kiezen voor een verzekering van een specifieke verzekeraar. Wij raden de Hema aansprakelijkheidsverzekering aan, omdat wij vinden dat deze de beste aansprakelijkheidsverzekering is voor mensen die een hoge, wereldwijde dekking willen hebben. De dekking van deze verzekering bedraagt maar liefst €1.000.000. Je bent dus goed verzekerd als je schade aanricht aan de eigendommen van anderen. Het is bovendien een feit dat je bij deze verzekeraar zelf kunt kiezen voor alleenstaande of gezinsdekking. Zo creëer je een verzekering op maat.

De Hema aansprakelijkheidsverzekering is een zeer eenvoudige verzekering. Hij bestaat namelijk enkel uit een basisdekking. Deze basisdekking wordt aangeboden tegen een voordelige premie en brengt een hoge dekking met zich mee. Met de basisdekking ben je onder andere verzekerd voor lichamelijk letsel aan een ander, schade tijdens vrijwilligerswerk, schade aan eigendommen van een ander, schade door huisdieren, proceskosten bij onenigheid over een schade en schade aan een eigen motorrijtuig bij joyriding door kinderen tot 18 jaar. Deze laatste schade door joyriding wordt gedekt tot maximaal €5.000. Wanneer je een verzekering afsluit, dan zijn er soms kleine lettertjes. Dit is niet het geval wanneer je kiest voor deze aansprakelijkheidsverzekering. De voorwaarden zijn namelijk duidelijk en geschreven in heldere taal. Op die manier weet je vanaf het moment dat je de verzekering afsluit meteen waar je voor hebt gekozen.

Kenmerken van de Hema aansprakelijkheidsverzekering:

 • Je bent verzekerd tot een bedrag van 1 miljoen euro.
 • Bij deze verzekeraar profiteer je van een scherpe premie.
 • De aansprakelijkheidsverzekering bestaat uit een eenvoudige basisdekking.
 • Er geldt wereldwijde dekking wanneer je kiest voor deze aansprakelijkheidsverzekering.

4. Reaal aansprakelijkheidsverzekering

Ben je op zoek naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften? Dan is 1 van de belangrijkste aspecten waar je naar kijkt de hoogte van het verzekerd bedrag. Vervolgens kun je kijken naar de premie. Aan de hand van deze gegevens bepaal je welke verzekeringsmaatschappij de verzekering met de beste voorwaarden aanbiedt. Is de ideale aansprakelijkheidsverzekering voor jou een verzekering met een enorm hoge dekking en een scherpe premie? Dan kies je voor de Reaal aansprakelijkheidsverzekering. Bij deze verzekering geldt er namelijk dat je bent verzekerd voor maar liefst €2.500.000. Daarnaast hoort er een scherpe premie bij deze verzekering. Je kunt namelijk de verzekering afsluiten vanaf €3,15 per maand. Vanwege de enorm hoge dekking en de scherpe premie, vinden wij dat deze verzekering de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou is.

De meeste aansprakelijkheidsverzekeringen dekken schade aan spullen van bijvoorbeeld buren of schade die op straat ontstaat. Wat gebeurt er dan wanneer je visite hebt en je per ongeluk iets van hen beschadigt? Met de Reaal aansprakelijkheidsverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken over de spullen die je gasten meenemen naar je huis. Als je namelijk schade veroorzaakt aan deze spullen, dan geldt er ook een dekking tot maximaal €1.000. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat allemaal precies is verzekerd? Wij vertellen je precies wat is verzekerd. Met deze aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade door de woning waarin je woont, schade aan spullen van anderen, schade door je huisdier bij anderen en schade aan personen. Bepaalde aspecten zoals schade door vriendendiensten zijn ook verzekerd, maar tot een specifiek maximaal bedrag.

Kenmerken van de Reaal aansprakelijkheidsverzekering:

 • Schade aan spullen van visite is ook verzekerd.
 • Er geldt een dekking van maximaal €500.000.
 • Deze verzekering is geschikt voor alle gezinssituaties.
 • Het is mogelijk om de verzekering al vanaf €3,15 per maand af te sluiten.

5. Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

Als je zoekt naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften, dan ga je eerst na wat de voorwaarden van de verschillende verzekeringen zijn. Vervolgens concludeer je welke verzekering het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Als het voor jou belangrijk is dat de ideale aansprakelijkheidsverzekering een verzekering is waarbij je zelf kunt bepalen wat het maximaal verzekerd bedrag is, dan is de Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Bij deze verzekering kun je kiezen voor een verzekerd bedrag van €1.500.000 of €2.500.000. Als je bijvoorbeeld alleen woont en je de verzekering dus alleen voor jezelf afsluit, dan heb je meestal een lagere dekking nodig dan wanneer je je kinderen ook meeverzekert. Een ongeluk schuilt in een hoekje, dus met meer mensen in huis is de kans op een ongeluk groter.

Met de Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd van wereldwijde dekking. Je kunt dus optimaal genieten van je leven, zonder je zorgen te hoeven maken over ongelukjes waar jij voor moet opdraaien. Wanneer je deze aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten, dan ben je verzekerd voor schade aan iemand anders of aan zijn of haar spullen. Schade die je huisdier heeft aangericht aan andermans spullen wordt ook gedekt. Zelfs schade door een gebouw wordt gedekt. Denk hierbij aan een afgewaaide dakpan die de auto van je buren beschadigt. Verblijf je in een vakantiewoning, die niet van jou is, en beschadigt dit per ongeluk door jouw schuld of de schuld van je meeverzekerde huisgenoten? Dan wordt deze schade ook gedekt. Zelfs schade tijdens een vriendendienst wordt gedekt tot €25.000.

Kenmerken van de Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering:

 • Je bepaalt zelf het maximaal verzekerd bedrag.
 • De verzekering dekt ook schade in het buitenland.
 • Als je huisdier schade aanricht, wordt dit ook gedekt.
 • Er is geen eigen risico gekoppeld aan deze verzekering.

6. Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering

Het gezegde “een ongeluk schuilt in een hoekje” kennen we allemaal. Echter, ben je op de hoogte van de gevolgen van een ongeluk? Het kan namelijk voorkomen dat jij of je kind per ongeluk schade veroorzaakt bij iemand anders. De persoon die schade heeft geleden kan vervolgens schadevergoeding eisen. Daarom ben je goed voorbereid op alle ongelukjes door te kiezen voor de beste aansprakelijkheidsverzekering. Hoe kies je de ideale verzekering uit? Dat doe je door de voorwaarden van de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Misschien is het voor jou belangrijk dat de ideale verzekering behalve schadevergoeding ook rechtshulp met zich meebrengt bij onterechte schadeclaims. Als dit het geval is, dan is de Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering wellicht de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Deze biedt namelijk schadevergoeding bij aansprakelijkheid en rechtshulp bij onterechte schadeclaims.

De Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering kun je bovendien zelf personaliseren. Zo bepaal je zelf wie je verzekert. Als je als vrijgezel door het leven gaat, dan sluit je natuurlijk alleen een verzekering voor jezelf af. Echter, als je een gezin hebt, dan is het belangrijk om hen ook mee te verzekeren. De schade die zij veroorzaken, kan namelijk ook op jou verhaald worden. Bij deze verzekeraar kun je bovendien zelf bepalen welk bedrag je wil verzekeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je alleen woont of samen met je partner. Dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen enorm hoge dekking nodig. Je kunt bij deze verzekering daarom kiezen voor een verzekerd bedrag van €1.250.000 of €2.500.000. Wanneer je hebt bepaald welke dekking geschikt is en voor wie je de verzekering wil afsluiten, dan kun je deze aansprakelijkheidsverzekering gemakkelijk online afsluiten.

Kenmerken van de Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering:

 • Schade door je huisdieren is ook meeverzekerd.
 • Met deze verzekering ben je in alle landen van de wereld verzekerd.
 • Je bepaalt zelf wie je wil verzekeren en welk bedrag je wil verzekeren.
 • Bij deze verzekering krijg je zelfs rechtshulp bij onterechte schadeclaims.
 • Het eigen risicobedrag kun je zelf bepalen om korting te kunnen krijgen op de premie.

7. Ditzo aansprakelijkheidsverzekering

Zoek je naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften? Dan zijn er een aantal aspecten waar je op let. Denk er bijvoorbeeld aan dat het voor jou van immens belang is dat de verzekering gepaard gaat met een super lage premie. Tegelijkertijd vind je het misschien belangrijk dat de verzekeraar je helpt met overstappen. Als dat het geval is, dan is de Ditzo aansprakelijkheidsverzekering wellicht de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Deze verzekering kun je namelijk al vanaf €1,88 per maand afsluiten. Daarnaast helpt de verzekeraar je, indien gewenst, om over te stappen. Hoewel overstaphulp en een lage premie 2 belangrijke eigenschappen zijn van een aansprakelijkheidsverzekering, is het even belangrijk dat schade snel wordt afgehandeld. Ook deze garantie heb je wanneer je deze verzekering hebt afgesloten. Schade is namelijk snel geregeld. Er gaat tevens geen eigen risico gepaard met de verzekering.

Sommige mensen vragen zich af waarom de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering hoog moet zijn. Wanneer je namelijk aan een dergelijke verzekering denkt, dan denk je vaak aan kleine schades zoals een gebroken ruit of een vaas die stuk is gegaan wanneer je iemand helpt met de verhuizing. Hoewel het een feit is dat de bedragen voor het vergoeden van dergelijke schades niet zeer hoog zijn, kunnen de kosten enorm oplopen wanneer je iets doet waardoor iemand ernstig gewond raakt. Om te voorkomen dat je de schade, die je niet met opzet hebt veroorzaakt, uit je eigen zak moet betalen, ben je met de Ditzo aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tot €1.250.000 per schadegeval. Bij deze verzekering is bovendien iedereen waar je in gezinsverband mee samenwoont verzekerd. Er geldt tevens een wereldwijde verzekering. Zelfs je tuinman, logees, oppas en huisdieren zijn meeverzekerd.

Kenmerken van de Ditzo aansprakelijkheidsverzekering:

 • Schade wordt snel afgehandeld.
 • Er geldt een wereldwijde dekking.
 • Het maximaal verzekerd bedrag bedraagt €250.000.
 • Zelfs huisdieren, je tuinman, logees en oppas zijn meeverzekerd.
 • Hoe hoger het eigen risicobedrag dat je betaalt, hoe lager je premie.
 • De verzekering dekt iedereen waar je in gezinsverband mee samenwoont.

8. VerzekerUzelf aansprakelijkheidsverzekering

Misschien heeft een vriend of familielid je aanbevolen om op zoek te gaan naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften. Je denkt nu “maar is een dergelijke verzekering wel verplicht?” Het antwoord op die vraag is “nee”. Echter, voordat je nu beslist dat je geen aansprakelijkheidsverzekering wil afsluiten, is het belangrijk te weten dat deze verzekering een van de meest gekozen verzekeringen is. Er is een goede reden hiervoor. Het is namelijk zo dat er binnen een milliseconde iets kan gebeuren waar jij verantwoordelijk voor bent. Zonder een aansprakelijkheidsverzekering moet jij de kosten voor de schade die je aan iemand anders hebt aangericht zelf vergoeden. Bij schade aan anderen hoeft het niet alleen om spullen te gaan. Je kan namelijk ook verantwoordelijk zijn voor letselschade. Dan kunnen de kosten enorm oplopen. Daarom kies je voor de VerzekerUzelf aansprakelijkheidsverzekering.

Wanneer je deze verzekering hebt afgesloten, dan ben je er zeker van dat je bent gedekt wanneer je per ongeluk schade aan iemand anders of de spullen van iemand anders aanbrengt. Er geldt bij de VerzekerUzelf aansprakelijkheidsverzekering bovendien een maximaal verzekerd bedrag van €1.250.000. Ook bij ernstige letselschade zit je dus goed. Wij vinden bovendien dat deze verzekering de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou is, omdat je zelf kunt bepalen voor wie je de verzekering afsluit. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de verzekering alleen voor jezelf of juist voor jezelf en de rest van je gezinsleden afsluit. Je kunt zelf aangeven voor wie de verzekering bestemd is en betaalt vervolgens een passende lage premie. Wanneer je de verzekering hebt afgesloten, dan geldt er wereldwijde dekking. Schade door huisdieren is bovendien meeverzekerd.

Kenmerken van de VerzekerUzelf aansprakelijkheidsverzekering:

 • Je bent wereldwijd verzekerd.
 • Schade aan spullen en ook letselschade is verzekerd.
 • Er geldt een maximale dekking van maar liefst €250.000.
 • Zelfs schade die je huisdieren hebben veroorzaakt is gedekt.

9. ABN-AMRO aansprakelijkheidsverzekering

Ben je op zoek naar de beste aansprakelijkheidsverzekering? Dan kan het dat het premiebedrag voor jou de bepalende factor is. Als je de recensies over de bovenstaande verzekeringen hebt gelezen, dan weet je intussen dat je bij een dergelijke verzekering zelf kunt bepalen wie is verzekerd. Echter, de meeste verzekeraars laten je dan niet meteen zien wat het verschil in premiekosten per maand is. Wil je een duidelijk overzicht hebben over de verschillende premies? Dan is de ABN-AMRO aansprakelijkheidsverzekering wellicht de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Deze verzekeraar is zeer transparant over de premiekosten. Zo betaal je als alleenstaande zonder kinderen een maandelijkse premie van €3,51. Ben je alleenstaand en heb je kinderen, dan betaal je een premie van €5,87. Ben je gehuwd of samenwonend en hebben jullie geen kinderen? Dan bedraagt de premie €5,38. Gehuwden en samenwonenden met kinderen betalen maandelijks €5,87.

De verzekeraar is niet alleen transparant over de kosten, maar beloont mensen die al 1 of meerdere verzekeringen bij hen hebben ook. Als je al verzekeringen hebt bij deze verzekeraar, dan betaal je geen poliskosten. Je profiteert tevens van extra pakketkorting. Aan de ABN-AMRO aansprakelijkheidsverzekering gaat er geen eigen risico gepaard. Je hebt echter wel de mogelijkheid om vrijwillig te kiezen voor een eigen risico. Doe je dit, dan krijg je korting op je premie. Hoewel de voorwaarden allemaal prachtig zijn, is het ook belangrijk dat je kunt rekenen op goede service. Daar heeft de verzekeraar ook aan gedacht. Daarom geldt er bij hen dat je de hulpdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. Je kunt voor extra gemak bovendien schade online, telefonisch of schriftelijk melden.

Kenmerken van de ABN-AMRO aansprakelijkheidsverzekering:

 • De verzekering is voor het hele gezin, inclusief huisdieren.
 • Je kunt de verzekering al vanaf €3,51 per maand afsluiten.
 • Hun hulpdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar.
 • Bij deze verzekeraar kun je precies zien welke premie bij welke gezinssituatie hoort.
 • Er gaat geen eigen risico gepaard aan de verzekering, maar als je toch ervoor kiest om een eigen risicobedrag te betalen, dan krijg je korting op je premie.

10. Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

Als je zoekt naar de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw behoeften, dan vergelijk je de voorwaarden, premies en dekkingen van verschillende verzekeraars. Het kan namelijk in een fractie van een seconde voorkomen dat jij of een gezinslid per ongeluk de spullen van een ander beschadigt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jij of een gezinslid per ongeluk iets doet waardoor iemand gewond raakt. Als dat het geval is, dan kun je daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Voor het vergoeden van de schade hoef je je geen zorgen te maken als je de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten. Wij vinden dat deze verzekering mogelijkerwijs de beste aansprakelijkheidsverzekering voor jou is. Hij brengt namelijk een uitgebreide dekking met zich mee en een aantrekkelijke premie. Er geldt zelfs dekking bij een vriendendienst.

De meeste verzekeraars zijn van mening dat zij een uitgebreide dekking aanbieden. Daarom is het beter om de verschillende dekkingen met elkaar te vergelijken. Bij de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering is er werkelijk sprake van een uitgebreide dekking. Je bent namelijk tot €2.500.000 verzekerd. Bij deze verzekering geldt er bovendien dat niet alleen jij, maar je hele gezin is gedekt. De dekking is onder andere van toepassing op verwondingen die je bij iemand anders hebt veroorzaakt, schade aan spullen van iemand anders en schade die je huisdier aan iemand anders of de spullen van iemand anders heeft veroorzaakt. Het komt soms voor dat je aansprakelijk wordt gesteld, maar je eigenlijk niet aansprakelijk bent. Als de verzekeraar van mening is dat jij niet aansprakelijk bent, dan worden bij deze aansprakelijkheidsverzekering zelfs de kosten voor rechtsbijstand gedekt!

Kenmerken van de Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering:

 • Je partner en kinderen kun je meeverzekeren.
 • Bij deze verzekering ben je tot €500.000 verzekerd.
 • Als je schade veroorzaakt bij een vriendendienst, dan ben je tot €500 verzekerd.
 • Schade kun je via de NN App, online, telefonisch of via een onafhankelijk adviseur melden.

No Comment

Leave a reply