Producten

Berg Favorit Tattoo 430 cm nu kopen voor je kinderen? Lees de review dan hier!

Springen op de trampoline vinden we allemaal leuk. Iedereen geniet van de trampoline. Maar wat dacht je ervan om een spelletje te spelen op de trampoline? Kinderen bedenken altijd een spelletje wanneer ze op de trampoline bezig zijn. De Berg Favorit Tattoo 430 cm wordt geleverd met een spelletje! Je hoeft dus geen eigen spelletje meer te bedenken als je op de trampoline bent. Niet alleen jij, maar ook je kinderen zullen hiervan genieten. In deze review leg ik je uit wat het spelletje inhoud en hoe de trampoline is gebouwd. Ook de voordelen van de Berg Favorit Tattoo 430 cm kun je in deze review vinden.

Berg Favorit Tattoo 430 cm Review

De Berg Favorit Tattoo 430 cm is een zeer goede tuintrampoline die alle BERG-kenmerken heeft en een goede balans biedt tussen veiligheid, levensduur en prijs. De groene trampolinerand is met veerclips aan het frame van de trampoline stevig bevestigd. De springmat is waterbestendig en de veren en het frame zijn roestvrij. De zesennegentig TwinSpring gold veren hebben een dubbele conische vorm en zijn gemaakt van roestvrij staal en hoge kwaliteit. De BERG Favorit Trampoline 430 voldoet aan alle veiligheidseisen van BERG (TüV, CE), is weerbestendig en perfect voor thuis. Deze trampoline heeft een uniek spel op de springmat. De tatoeages op de springmat geven aan op welke manier je moet landen in het desbetreffende vak. Omstanders kunnen zeggen welke sprong er gemaakt moet worden en daarna volgt de volgende springer. Je kunt zelf een puntenwaardering geven aan de springer die de juiste sprong en landing maakt. Het springoppervlak heeft een diameter van 358 cm en het maximale gewicht dat op de trampoline kan is 120 kg.

Voordelen van de Berg Favorit Tattoo 430 cm

  1. Een goede beschermrand

De trampoline heeft een groene beschermrand die over de gehele breedte 30 mm dik is. Met een breedte van 380 mm overlapt de beschermrand de veren zodat een goed beschermend effect wordt verzekerd. De beschermrand is gemaakt van waterbestendig schuim met gesloten cellen. Het schuim is verpakt in een dikke, weerbestendige PVC-mantel.

 2. Het solide frame

Het solide frame is gemaakt van stevige buizen met een grote diameter (42 mm) en dikke wanden (2mm). Dankzij de speciale dubbele coating van de buizen is het frame extreem corrosiebestendig. De pijpen zijn eerst afgedicht met een dikke laag zink en vervolgens voorzien van een aantrekkelijke zwarte poedercoating. Het frame is uitgerust met een veilig en gebruikersvriendelijk kliksysteem tussen de poten en het ronde boven frame.

 3. Betere springervaring

De springmat is gemaakt van duurzame, extreem sterke polypropyleen stof. De springmat is uitgerust met speciale veerogen voor het TwinSpring-systeem. De lussen voor de stevige metalen ogen worden zeer stevig bevestigd aan de springdoek met acht naden. Hierdoor kun je niet alleen in het midden van de trampoline een betere sprong maken, maar over de gehele trampoline.

 4. De enige trampoline met een speelkleed

Iedereen wil zo lang mogelijk op de trampoline blijven, maar met de tatoeage kunnen degenen om hen heen er alles aan doen om hun positie zo snel mogelijk te bepalen. Om dit te doen, zorgen ze ervoor dat de springer op de trampoline zo moeilijk mogelijk springt. Met de BERG Tattoo Trampoline is er eindelijk een trampolinegame die iedereen samen kan spelen: jongens en meisjes, jong en oud, beginners of professionals! Het tattoospel wordt gespeeld met 2-10 deelnemers in de leeftijd van 6+.

De springmat heeft de 6 verschillende springsymbolen:

  1. Spring op voeten en knieën van gezicht naar midden
  2. Spring op voeten naar het midden
  3. Spring op de kolf naar het midden
  4. Spring op handen en voeten
  5. Spring op beide voeten
  6. Spring op je rug en houd je armen zijwaarts

Nadelen van de Berg Favorit Tattoo 430 cm

Geen trapje en veiligheidsnet meegeleverd

Alhoewel er gezegd wordt dat Berg voldoet aan de hoge kwaliteitseisen, zou je er toch extra voor moeten betalen. Deze trampoline wordt niet geleverd met het trapje en veiligheidsnet. Veiligheid staat op de eerste plaats. Niet alleen kinderen kunnen vallen van de trampoline, maar ook grote mensen. Bedenk eens welke ongelukken je kunt krijgen. De trampoline met spel is heel leuk. Als je het trapje niet wilt kopen, is het niet zo erg. Maar het veiligheidsnet moet je zeker kopen. De veiligheidsnetten van Berg zijn zeker niet de goedkoopste, maar wel de beste. De veiligheidsnetten zijn gemakkelijk toegankelijk. Voor de peuters zou je het trapje wel kunnen kopen, maar het is niet verplicht.

Conclusie van deze Berg Favorit Tattoo 430 cm

Ben je opzoek naar een trampoline van goede kwaliteit? De Berg Favorit Tattoo 430 cm is zeker niet de goedkoopste, maar het is van uitstekende kwaliteit. Het frame is roestvrij en dankzij de TwinSpring gold veren ervaar je de hoogste sprong. Jammer dat deze trampoline niet meegeleverd wordt met een veiligheidsnet en het trapje. Indien je de trampoline koopt, zou ik je aanraden meteen het veiligheidsnet te kopen. Het is een investering in veiligheid. De trampoline heeft een ingebouwde spelletje. Je kunt het spel met maximaal 10 personen spelen. Springen is dus niet meer saai! Deze trampoline is een echte aanrader.

 

 

No Comment

Leave a reply