Producten

De Berg champion 330 trampoline kopen? Bekijk de review!

Trampolines zijn een geweldige bron van plezier en beweging, en kinderen zijn er dol op. Laten we eerlijk zijn, kinderen vervelen snel. Ze vragen je constant om nieuw speelgoed te kopen, waar ze snel genoeg van hebben. En dan start je opnieuw met hetzelfde proces – het is een grote frustratie voor zowel kinderen als ouders. Nou, de Berg champion 330 trampolines zijn een ander geval. Trampolines zijn duurder dan regulier speelgoed (en terecht, gezien de hoeveelheid benodigde materialen) en hebben ook een lange levensduur. Van trampolines vervelen de kinderen nooit. Ze zullen voortdurend nieuwe manieren vinden om met trampolines te spelen. Op en neer springen is natuurlijk erg leuk, want voor de meeste kinderen is het geen activiteit die ze al zo vaak hebben gedaan, waardoor trampolines elke keer een geweldig spel is. Er zijn talloze manieren om op een trampoline te springen en te spelen. Vergelijk dat met een normaal voorverpakt speelgoed waar kinderen niet veel mee kunnen, het is geen wonder dat ze zich constant vervelen

Berg champion 330 Review

Berg heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van trampolines! De trampolines van Berg garanderen jarenlang probleemloos speelplezier. Springen op een trampoline is heel leuk, maar veiligheid is ook erg belangrijk. Daarom is veiligheid de belangrijkste kernwaarde van Berg. Alle trampolines- inclusief accessoires- zijn ontwikkeld en ontworpen met veiligheid als de belangrijkste kernwaarde. De berg champion 330 Trampoline is uitgerust met een beschermende rand die de veren en het stalen frame bedekt en verbonden is met sterke verbindingspennen.

De specificatie van de Berg champion 330 trampoline

Het maximaal belastbare gewicht is 100 kg en het springoppervlak is 292 cm. De springmat is zwart en gemaakt van Polypropyleen. De trampoline heeft 96 roestvrije veren, die elke 19 cm lang zijn. Hierdoor spring je hoger. De trampolineframe is ook gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het heeft 8 poten die stevig zijn en alle kracht van de trampoline dragen. De springkussen en trampolinerand samen hebben een diameter van 330 cm.

Voordelen van de Berg champion 330

1. Minder weerstand met de Berg Air Flow-springmat

Hogere sprongen betekenen meer plezier. De Air Flow-techniek is ontwikkeld om hogere sprongen te maken. Deze springmat zorgt voor 50% meer luchtdoorlatendheid in vergelijking met een standaard springmat. Goede luchtstroom zorgt voor minder weerstand tijdens het springen, waardoor je hogere sprongen kunt maken. De Air Flow-productinnovatie is alleen beschikbaar op de Berg Champion- en Berg Elite-lijnen.

2. Groter springoppervlak met TwinSpring Gold-veren

Het perfecte springgebied is dat optimale deel van de springmat, wat resulteert in de beste springervaring. Als je buiten dit gebied springt, krijg je het gevoel alsof je naar het binnenste deel van de trampoline wordt geduwd. Trampolines die gemaakt zijn van TwinSpring Gold veren zijn geplaatst in de vorm van een “V”. Dit zorgt voor een groter springoppervlak in vergelijking met trampolines die worden gemaakt met een normale veer. Door de schuine positionering van de TwinSpring Gold zijn de veren langer in lengte zonder de grootte van de springmat te verkleinen. Dit resulteert in een veiligere trampoline die het speelplezier optimaliseert!

3. Uv-bestendige beschermrand

De vulling van de Berg champion 330 trampoline is Uv-bestendig. De rand is extra duurzaam door het superieure materiaal en de nette afwerking. De beschermrand is extra veilig door de dikte van 30 mm en de breedte van 380 mm. De boven- en onderlaag is van dik PVC gemaakt, waardoor de beschermrand extra lang meegaat.

4. Extra stevig frame voor meer veiligheid

Het frame van de trampoline heeft een lange levensduur. Dit komt door de grote diameter van 42 mm en de wanddikte van 2 mm. Bovendien heeft het frame een stevige zinklaag en een beschermende zwarte poedercoating. Het frame is daarom extra roestbestendig.

Nadelen van de Berg champion 330

1. Geen veiligheidsnet

Bij de aankoop van de Berg champion krijg je geen veiligheidsnet mee. Je zou daarvoor extra moeten betalen. Op de website kan je die in elke kleur en formaat vinden. Wel jammer dat je die apart moet kopen, want de veiligheid van je kind is heel belangrijk.

2. Geen trap

Ook de trap ontbreekt. Voor de kleuters gaat het een beetje moeilijk zijn. Maar ook de trap kan je online heel goedkoop vinden.

Conclusie van deze Berg champion 330

Voor de leukste springervaring moet je de Berg champion 330 zeker in de tuin hebben. Springen op de trampoline is een leuke en gezonde manier om fit te blijven voor jong en oud. Het is een geweldige manier om stress te verminderen, fitness te bevorderen en de bloedsomloop te verbeteren. Het is ook goed voor het verbranden van calorie├źn. Een trap en veiligheidsnet kan je heel goedkoop online vinden, dat hoeft geen probleem zijn. De trampoline is een beetje prijzig, al moet ik dat zelf toegeven, maar je krijgt wel kwaliteit en veiligheid voor je geld.

No Comment

Leave a reply